• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi düşük sperm ve kürler ile ilgili bilgilerimizi paylaşalım....

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
he he istediğini diyebilirsin:) kusura bakma siteye üye olurken onu girdim bunu girdim hep isim olarak alınmıştı, bu da eşimle tanışmama vesile olan bir filmin ismi,isim olarak girdim hop diye kabul etti, o yüzden böyle epey uzun bir ismim var.

valla bence sizin değerler yine çok iyi hale gelmiş. sayı da hız da epey düzelmiş. hani artık normal yolla hamileliğe adım adım yaklaşıyorsun. bu arada ben seni eşinle sorunlarının olduğu zamanlardan hatırlıyorum.söylemeden geçemeyeceğim. sorunlarınızın çözülüp, yeniden bir araya gelmenize çok sevindim. allah mutluluğunuzu daim etsin tez zamanda çocuğunuzla taçlandırsın inşallah.
biz ilk varikosel teşhisi konduğunda aylarca devamlı spermiogram yaptırdık. sayıları ortalama olarak verirsem toplam sayı 2-2,5 milyon, hızlı ileri %18-20 civarı, motilite %40lardaydı,morfoloji de krugere göre %9-10, who %44 dü. şimdi 3 aydır takviyeleri kullanıyoruz. 1,5 ayda sayı 15 milyona yükseldi, 2,5 ayda da 50 milyon sayı, %36 hızlı ileri, %61 motilite, %51 morfoloji oldu. aslında 3 ayı bekleyemeden hem de 1 günlük perhizle testi yaptırdık bakalım 10 gün sonra 1 ay daha dolunca bir daha test yaptırırız belki orada daha net sonuçlar da söyleyebilirim.
bütün takvieyeleri çok çok düzenli kullandık ama ilk başta düşük dozlardan başladık, sonra biraz daha artırdık yani bu sonuç ilk baştaki düşük dozların etkisiyle alındı. neler kulanıyoruz dersen;
varikosel ve damarları açması için için at kestanesi, diosmin, hesperidin, butcher's broom kapsül
sayı hız ve morfoloji için her gün 1 kapsül panax, 2 kapsül l-carnitine+acetyl l-carnitine karışımı, 1 kapsül pyru, en az 400mgr arı sütü. bunların hepsini kapsüllerinden çıkarıp bala karıştırıp tok karnına yediriyorum.vate, 1 kapsül propolis, 1 kapsül l-arginine, ,en az 200mgr coq10
yanına her gün içinde çinko,folik asit,B12, a,c,e vitaminleri, selenyum ve taurine içeren bir multi vitamin mineralle, 1 kapsül omega ve 2 günde bir 1 tablet çinko+c vitamini+magnezyum+propolis karışımı da alıyor.
ayrıca her gün bir bardak kendi demlediğim deve dikeni ve ısırgan otu çayını içiyor. bu çaya bazen 1-2 keçi boynuzu, çakşır, demir dikeni de ekliyorum.

sen de proxeed ve arginmax kullandığın için verdiğimiz şeylerin çoğu aynı aslında. sadece ben ayrı ayrı veriyorum sen toplu veriyorsun:)

cnm sen bu saydıklarının hepsini kapsül şeklindemi veriyosun.. (1 kapsül pyru, en az 400mgr arı sütü. bunların hepsini kapsüllerinden çıkarıp bala karıştırıp tok karnına yediriyorum.vate, 1 kapsül propolis, 1 kapsül l-arginine, ,en az 200mgr coq10 çinko,folik asit,B12, a,c,e vitaminleri, selenyum ve taurine içeren bir multi vitamin mineralle, 1 kapsül omega ve 2 günde bir 1 tablet çinko+c vitamini+magnezyum+propolis karışımı ) benim aklım karıştı iyice yaaa :(( ben şuanda evicap200mg, proxeed, senin söylediğin multivitamin varya eczacıbaşının onualdım kullanıyoruz sadece... başka ne kullanmam lazımm benimm... bana yardımcı olurmusun ne alayım daha, biliyosun sorunumuzu...

cnm fsh düşüklüğünüz varsa incir ve çörek otu yedir eşine... oonlar yükseltiyor.. bizimde yüksek biraz biz kullanamıyoruz onları ayrıca k.boynuzu pekmezi ve kürüde yükseltiyo saraçoğlu bize kullanmayın ddedi çünkü...

cnm sen devedikeni kapsülünü hangi marka veriyosun.. ben çok güvenemiyorum artık piyasada çok fazla sahte kapsül var çünkü :((

kızlar internetten eşimin 3 ay önceki hormon testlerine baktım hastanenin. immo yorumlar mısın.
tsh: 10,12
fsh:9,76
estradiol:87,48,
tptal testesteron:819,54
prolaktin:6,35
ayrıca tsh 50 lerin üstünceydi bu testi yaptırmadan yine 3 ay önce. 10 lara düşmüş. acaba bu da dna yı etkiler mi?? fsh ın yükselmesi sağlıklı dna üretimini gerçekleştiriyor ise, bizim daha mı kötüymüş yani normal halinde :))
sinem at kestanesini ben eczacımızdan aldım. adını sana yazıcam. sizin son testinizde durumunuz ne 0 mı hala. proxeed e başladın mı??

kızlar internetten eşimin 3 ay önceki hormon testlerine baktım hastanenin. immo yorumlar mısın.
tsh: 10,12
fsh:9,76
estradiol:87,48,
tptal testesteron:819,54
prolaktin:6,35
ayrıca tsh 50 lerin üstünceydi bu testi yaptırmadan yine 3 ay önce. 10 lara düşmüş. acaba bu da dna yı etkiler mi?? fsh ın yükselmesi sağlıklı dna üretimini gerçekleştiriyor ise, bizim daha mı kötüymüş yani normal halinde :))
sinem at kestanesini ben eczacımızdan aldım. adını sana yazıcam. sizin son testinizde durumunuz ne 0 mı hala. proxeed e başladın mı??

tamam cnm adını yolla bana.. evet 0 çıktı gene :(( saraçoğlu azo üzerinde duruyo.. cnm bizim fsh 11 falandı evicap ve 4lü bal yedi 2ay sonra 5e düştü.. fsh yüksekliği olması normal değil. ozaman sperm üretimi düşermiş..sizinde düşük değil yanii daha düşürmeye çalışın fsh değerini..

tamam cnm adını yolla bana.. Evet 0 çıktı gene :(( saraçoğlu azo üzerinde duruyo.. Cnm bizim fsh 11 falandı evicap ve 4lü bal yedi 2ay sonra 5e düştü.. Fsh yüksekliği olması normal değil. Ozaman sperm üretimi düşermiş..sizinde düşük değil yanii daha düşürmeye çalışın fsh değerini..

4lü bal dediğin ne?? Sana ısrarla proxeed yada muadilinden bahsetmiştin onu kullan diyorum.

4lü bal dediğin ne?? Sana ısrarla proxeed yada muadilinden bahsetmiştin onu kullan diyorum.

cnm 4lü bal propolis bal polen arı sütü saraçoğlunun sitesinde var ben diğer piyasadaki ballara güvenmediğimden ordan aldım..
proxeed kullanıyoruz ilk kutumuz daha ben günde1 şase veriyorum ama başka şeylerde kulanıyo diye böbrekleri süzemez diye..
muadilinide fazla araştırmadım aslında proxeed bitsin onun üstünde durcam bakalım... eczacı tavsiye etmiş çünkü fiyatıda ona göre baya baya ii...

cnm 4lü bal propolis bal polen arı sütü saraçoğlunun sitesinde var ben diğer piyasadaki ballara güvenmediğimden ordan aldım..
proxeed kullanıyoruz ilk kutumuz daha ben günde1 şase veriyorum ama başka şeylerde kulanıyo diye böbrekleri süzemez diye..
muadilinide fazla araştırmadım aslında proxeed bitsin onun üstünde durcam bakalım... eczacı tavsiye etmiş çünkü fiyatıda ona göre baya baya ii...

benim kullandığım bitkisel kapsüllerin adı avicenna. eczacımız (sürekli alışveriş yaptığımız) tavsiye etti. diğerleriyle aynı dedi

bizraz konuyu değiştirelim, dün kuzenimle konuşurken, bana bir parfümden bahsetti resmen aşık olmuş parfüme. anlata anlata bitiremedi. öyle ki; iranda bu parfüm yasaklanmış. erkekler üzerinde fazlasıyla etki yaptığı düşünülerek. adını söylüyorum markasının adını vermiyim ancak çoookkk ünlü bi arka olduğunu söyleyim, serisinin adını veriyorum: hypnotic posion. kullanan oldu mu?? google den aratabilirsiniz. ben çok merak ettim doğrusu alabilirim denildiği kadar ben de beğenirsem. vay beee iranda yasaklanmış iran parfümü yasaklayacağına kalıcı makyaj yapan kadınlarına yasak getirsin. maşallah 70 yaşındaki ninelerinde bile kaş göz dudak kalıcı makyajları var.

benim kullandığım bitkisel kapsüllerin adı avicenna. eczacımız (sürekli alışveriş yaptığımız) tavsiye etti. diğerleriyle aynı dedi

saol cnm kaç mg peki resmi bu mu?
$product_avicenna_deve_dikeni.webp

kızlar ben 4 yıllık evliyim ve hamile kalmak için yapmadığım kalmamıştı hatta tedavi bile olduk da yine de olmadı
sonra bi arkadaşım bu karışımı kocasına yaptırmıştı sordum ne diye sperm arttırıcı hatta sperm üretici bi karışımmış bende yaptırdım ve eşime yedirmeye başladım daha karışımımız bitmeden hamile olduğumu öğrendim kocamda onu daha fazla yemekten kurtuldu (tadı biraz kötü de :)
işte hamile kalmama yardımcı olan karışım bu ve ovulasyon testi

* 700 gr bal
* 2 tatlı kaşığı toz haline getirilmiş harnup (keçiboynuzu),
* 2 tatlı kaşığı akırıkarha,
* 1 tatlı kaşığı ısırgan tohumu,
* 1 tatlı kaşığı toz zencefil,
* 1 tatlı kaşığı soğan tohumu,
* 1,5 tatlı kaşığı sahlep,
* 1 tatlı kaşığı kebabe (kebabiye),
* 1 tatlı kaşığı tere tohumu,
* 1 tatlı kaşığı kimyon,
* 1 tatlı kaşığı günlük sakızı,
* 1 tatlı kaşığı karanfil,
* 1 tatlı kaşığı havuç tohumu,
* 1 tatlı kaşığı kereviz tohumu,
* 1 tatlı kaşığı tarçın,
* 1 tatlı kaşığı kırmızı ginseng,
* 1 tatlı kaşığı hardal tohumu,
* 1 tatlı kaşığı kişniş,
* 1 tatlı kaşığı siyah turp tohumu,
* 1 tatlı kaşığı çakşır kökü,
* 50 gr arısütü,
bu karışımı sabah akşam 1tatlı kaşığı yutacak eşleriniz çiğdetmeyin tadı çok fena :)

kızlar ben 4 yıllık evliyim ve hamile kalmak için yapmadığım kalmamıştı hatta tedavi bile olduk da yine de olmadı
sonra bi arkadaşım bu karışımı kocasına yaptırmıştı sordum ne diye sperm arttırıcı hatta sperm üretici bi karışımmış bende yaptırdım ve eşime yedirmeye başladım daha karışımımız bitmeden hamile olduğumu öğrendim kocamda onu daha fazla yemekten kurtuldu (tadı biraz kötü de :)

* 700 gr bal
* 1 tatlı kaşığı kimyon,
* 1 tatlı kaşığı tarçın,
* 1 tatlı kaşığı kişniş,
* 50 gr arısütü,
bu karışımı sabah akşam 1tatlı kaşığı yutacak eşleriniz çiğdetmeyin tadı çok fena :)

sizin adınıza çok sevindimmm..eşinde sperm düşüklüğümü vardı anlatsana biraz...bu karışımı aktaramı yaptırdınız cnm..

evet canım eşimde sperm düşüklüğü vardı,bu karışımı zaten sperm düşüklüğü olanlar 40 gün hiç sperm olmıyanlar 5 ay yiyecekmiş
benim eşimin 30 günü bile dolmamıştı ki hamile olduğumu öğrendik
aktardan yapılıyo bu listeyi yazın verin zaten görür görmez tanır aktarcılar,
eşim bu karışımı yediği ay bende ovulasyon testi aldım eczaneden,koyu kırmızı çıkan 3gün birlikte olduk ve ben o geceler banyo yapmadım sabah kalktım yaptım öyle oldu yanni canım koca 4 yıl uğraş uğraş sonra 3 günde hamile kaldım işte :))

evet canım eşimde sperm düşüklüğü vardı,bu karışımı zaten sperm düşüklüğü olanlar 40 gün hiç sperm olmıyanlar 5 ay yiyecekmiş
eşim bu karışımı yediği ay bende ovulasyon testi aldım eczaneden,koyu kırmızı çıkan 3gün birlikte olduk ve ben o geceler banyo yapmadım sabah kalktım yaptım öyle oldu yanni canım koca 4 yıl uğraş uğraş sonra 3 günde hamile kaldım işte :))

cnm ne mutlu sizee gerçekten aralardan böle kişiler çıkıp bunları anlatınca insan hevesleniyomu deyimm özeniyomu artıkk ama çokk mutlu oluyorum inann .. allah ol demiş sebep o olmuşşş... darısı bizim başımıza inşşş bakalımmm ...

* 700 gr bal
* 1 tatlı kaşığı kimyon,
* 1 tatlı kaşığı tarçın,
* 1 tatlı kaşığı kişniş,
* 50 gr arısütü,

peki ne kadar süre kullandınız. sen de kullandın mı?? eşinin değerleri neydi bunu kullanmadan önce. tebrik ederim bu arada.

* 700 gr bal
* 1 tatlı kaşığı kimyon,
* 1 tatlı kaşığı tarçın,
* 1 tatlı kaşığı kişniş,
* 50 gr arısütü,
bu karışımı sabah akşam 1tatlı kaşığı yutacak eşleriniz çiğdetmeyin tadı çok fena :)[/QUO

hayırlı olsun canım bebeğin sağlıcakla doğurmayı nasip etsin rabbim....darısı bizlerin başına dualarını eksik etme bizlerden.....

hayırlı olsun damla allah kucagına almayıda nasip etsin inşş.cnm sizin degerleriniz neydii peki en başta bide tedavi derken ilaç tedavisimi oldu eşin yoksa tüp bebek felanmı

kızlarrrr şu clavis panax isimli bitkisel kapsülü araştıran kullanan memnun kalan varmı ???

kızlarrrr şu clavis panax isimli bitkisel kapsülü araştıran kullanan memnun kalan varmı ???

sinenemms bana onu dr. um (jinekolog) önerdi eşim için. proxeedle aynı dedi kullanan çok kişi fayda görüyor dedi. ben de hocanın kendi ofisini aradım, orda soruları not edip hocaya sorup cvbı tekrar bizleri arayarak veriyorlar. hoca bizim için e1 ve clavix panax kullanması yeterli dedmiş. bi arkadaşım var azolu eşi, onu da sordum ve onlar için de aynı şeyi söylemiş. bir de notu varmış; erkek faktörlü cinsellikle alakalı aklınıza ne gelirse her soruna her probleme iddialı bi şekilde iyi geldiğini hsarların hepsini onardığını söyledi. istersen sana özelden numaralarını verebilirim sen de görüşebilirsin. hemen dönüş yapıolar

sinenemms bana onu dr. um (jinekolog) önerdi eşim için. proxeedle aynı dedi kullanan çok kişi fayda görüyor dedi. ben de hocanın kendi ofisini aradım, orda soruları not edip hocaya sorup cvbı tekrar bizleri arayarak veriyorlar. hoca bizim için e1 ve clavix panax kullanması yeterli dedmiş. bi arkadaşım var azolu eşi, onu da sordum ve onlar için de aynı şeyi söylemiş. bir de notu varmış; erkek faktörlü cinsellikle alakalı aklınıza ne gelirse her soruna her probleme iddialı bi şekilde iyi geldiğini hsarların hepsini onardığını söyledi. istersen sana özelden numaralarını verebilirim sen de görüşebilirsin. hemen dönüş yapıolar

şimdi e1 e baktım da hücre yenileyici falan dio, bizim dna ya da iyi gelirmi gerçekten yaaaa bide iki birlikte çok pahalı 1,5 ay ve 300 tl ben bu ara yaklaşık500 tl ye yakın vitamin aldım . bir de ben bugün one 1day mens aldım. arginine max alcaktım içerik aynı olup ve eczanede satılınca(eczanede satışı olan bütün ürünler güvenilirdir sağlık bakanlığı onayı olduğu için) aldım. fiyaz 40 ama bize sanırım 30a falan verdiler. arginine yi 115e falan alıodum önceleri

Back
X