Pes etmeyin kızlar!!!!
Antikdeniz sen çok şeyler yaşadın. Şu an yaşadıkların da hafif bir depresyon belirtisi. Düşükten sonra bir çok kadın yaşıyor. Ama kendini toplamalısın. Bunu alelacele zorla yapmak zorunda değilsin de. Bir süre zihnen dinlen, acın üzüntün dinsin. Eminim içinde bir yerde "neden bunlar benim başıma geliyor", "bu zorluklar neden bana reva görülüyor" diye sorular da var. Haklısın kardeşim, bu kadar mücadele insanı yorar, insan rahata acıkır. Gerekirse bir kaç hafta ne yap yap başka bir şeylerle uğraş. Buraya falan da girme gerekirse. Bu konuyla ilgili konuşma görüşme düşünme. Hatta gerekirse doktora git sana hafif bir anti depresan versin. Zihnin bu konudan uzaklaşsın, yatışsın ama sonrasında toparlan, silahlarını kuşan yeniden başla. Bak sen en azından hamile kaldın, yani olabileceğini gördün. Biz o aşamalara bile gelemedik. Aslında şu an 1-0 öndesin. Yani önünde doğru bir yol haritan var. Yapman gereken nerede işlerin ters gittiğini bulup orayı çözmek. En önemlisi başaracaksın ben çok inanıyorum... Biz kullandığımız takviyelere yeni başlamışken sen hamileydin. Seni okuyup duruyordum. bana az moral olmadın. Sen de izin ver biz sana moral olalım gerekirse ama allahın aşkına pes etme!!!!!!!!
Sinemms, sana gelince, bu yol uzun bir yol ve insanı çok yoruyor kabul. Ama kimse bize kolay olacak demedi ve bizler yoldan gönüllü çıktık. O zaman en baştan kabullenip, vazgeçeydik. Boynumuzu büküp yenilgiyi kabulleneydik. Ama eşin tam takviyeleri kullanırken, belki bir şeylerin değişme ümidi varken birden vazgeçmek neden? Kalk, silkin, kendine gel lütfen. Burada Tese yaptırıp, sıfır sperm elde etmiş insanlar var. Ben hep onları düşünüyorum. Onlar bile mücadele ediyor. Aylar yıllarca denemedikleri kalmıyor. Bu sitede erkek fertilitesiyle ilgili bölümleri okuduğumda bir hanımın yazısını okumuştum. 6-7 sene falan uğraşmışlar, en sonunda 2 tek sperm elde edilmiş, bak 2 tek diyorum!!!! o iki spermle tüp yapmışlar da çocuk sahibi olmuşlar. Yani millet böyle mücadeleler verirken bizler pes edersek ayıp!!!! Ha kabul ediyorum arada o yorgunluk için biraz sibop atmak gerekiyor. Kendine moral verecek şeyler yapmalısın. Ne bileyim arada eşine dostuna akrabalarına git, bir kaç gün kal, internette dizi seyret,eşinle haftasonu küçük bir gezi planla şöyle el ele gez artık o sana kalmış ne sana moral verecekse onu yap. Ama pes etmek vazgeçmek yok. Öyle ya da böyle başaracağız ötesi yok!!!!!