biz polen hiç kullanmadık. ama arı sütü ve propolisi kapsül olarak aldık kırıp kırıp balın içine karıştırıyoruz. kapsülleri amerikadan 200lü kutular halinde aldığımız için bize çok ucuza geldi fakat senin burada söylediğin rakam çok fazla. 20 kapsül için 79 lira ne o öyle sanki gramla altın satıyorlar. sen söyleyince ben de internetten baktım bak şu ürün bilindik ve güvenilir bir marka.
Dr.Quick's Royal Jelly Arı Sütü Kapsül (1000Mgx100Kapsül) - Aktar Ürünleri
aynı markanın polen kapsülü de var.
Dr. Quick hani ikisine 100 lira verirsin ama en azından 3 ay gider. seyahate taşıması falan da kolay olur. ikinci seçenek olarak balcılarda hazır karışım olarak satılıyor. oralarda ne kadar bilmiyorum ama burada bir çok arkadaş öyle almış. sen de küçük bir kavanoz eşinin yanına koyarsın başka yerlerde de çıkarır yer ama hani seyahatte bavula akar falan bilemem.
çakşırı bir fincan suyu kaynatıp kapattıktan sonra 1 tatlı kaşığı atarak demliyorum. ama çoğu zaman keçi boynuzunu kaynatıp kapattıktan sonra aynı suyun içine başka bitkilerle birlikte katıyorum yani ayrı ayrı yapmıyorum. ynz06'nın dediğine ben de katılıyorum. spermlere en çok vitamin mineral takviyeler yarıyor. çakşır bence de kendi başına çok da mucizeler yaratan bir şey değil illa bitkisel dersen mesela bence ısırgan otu tohumu çok iyi bir antioksidan olduğu için daha başarılı. ama tuhaf bir şekilde eşim çakşır aldığı zaman sanki genital bölgesinde daha çok kan akışı hissettiğini söylüyor. herkesin de ağzından düşmeyen bir bitki olduğu için her gün olmasa da kullanmakta fayda görüyorum.