Erkek İnfertilitesi düşük sperm ve kürler ile ilgili bilgilerimizi paylaşalım....

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

merhaba antigone, bizede doktor gidin tüp bebek yaptırın olmaz demişti, ama başka bir doktor bitkilerdende çare arayabilirsiniz dedi. altı ay keçiboynuzu kürü uyguladım, bu arada multivitamin aldı birde tesadüf eseri bir aktardan macun duyduk onu aldık, çok şükür adam zehirlenmedi aksine saha ii oldu hemde çok şükür bebeğim benimle artık. inşallah sende tüp ebbeğe gerek kalmadan güzel sonuçlar alırsın...

teşekkür ederimm:) inşallah biz de senin gibi doğal yollarla hamile kalırız.. çok teşekkür ederim desteğin içinn:)) sana ve bebeğine mutluluklar:))

canım bahsettiğin multi vit. adı ne bizde bakalm. benim 2. tüp de olumsuz sonuçlandı bugün. bu arada çakşı kökü suyu macun vs bunlar hikaye kızlar 1 yıldır hepsinden kilolarca kullandım en etkilisi proxeed ve arginine max mens ikisini aynı anda kullanın çakşırdan macundan aldığınz vitaminin proteinin falan fazlasını alıosunz hemde zahmetsiz.yanında bide nohut veya keçi kürü yapcam. kaan aydos öle söyledi. nohut yeşillik balık proxseed zaten başlı başına vitamin deposu dedi.

kızzlarrr proxeedle aynı görevi gören detoxil diye tab şeklinde bi ürün var bi, araştırın isterseniz.. vee fiyatı proxede göre çok çok uygun 32tl..
içeriği falan gayet güzel karşılaştırıp bi araştırın bence..

Canım aslında kullandığımız multivitamin çok duyduğum bişi değil one1day diye bişey ama içerik olarak diğerleriyle aynı bazılarındanda ii geldi araştırdık doktorda bize bırakmıştı. yaşadığım şehir itibari ile bulmak getirtmek zaman alacaktı bizde bunu denedik..eşim yediğine içtiğine çok dikkat etmişti spor vs ye başlamıştı ...
arkadasım bizde sayı, hız, morfoloji çok kötüydü, altı ay keçiboynuzu kullanmanın son aylarında vitamine geçmenin en önemlisi biz aldığımız karışımın etkisi olduğuna inanıyoruz, ist. olan bir aktarın doğudaki şubesiymiş çakşır almaya girdim başkalarına anlatırken duydum bizde istemiştik, zaten o ballı karışımın biteceği ay hamile kaldım doktorum bile şok oldu..

kızlarrrr merhabalar ben geldimmm:)))nasılsınız bakalım neler var neler yokk inş çok güzell haberler vardır.
ben bir haftalık kayınvalide ziyaretinden sonra nihayet evimdeyimm ev gibisi yokkkk yaww çok şükür gelebildimm. sizler nasılsınız?

hoşgeldinn cnmm valla bende hersey aynı düşükden sonra beklemedeyim henüz adet tarihini bekliorum umutsuzum bu ayy ama presedd jel olmıştım geçenlerde bu ay onu deneycem bakalım onu deneyim hamile kalan cok varmışşş ayy inşşş

canım nasılsınn..o jeli ben aldım presedd burdan okumuştum ve hamile kalanlar oldugunu gördüm biraz pahalı bir jel ama ne yapalım aldımm bu ay kullanacam adetti bekliorumm artıkın bakalım

kızlar biz şuan evicap proxeed ve eczacıbaşının multivitaminini kullanıyoruzz içeriklerigüzel kızlar hemen hemen bütün vit var...

hepimizz yoruldukkk sanırımmmm ben çok yoruldummm artıkk pes etmeyecem diyorumm amaa olmuyorrr işteee ...morelll depolamam lazım ama nasıll?fikri olan varmıı kızlarr nasıl rahatlatabilecem ben kendimi

hepimizz yoruldukkk sanırımmmm ben çok yoruldummm artıkk pes etmeyecem diyorumm amaa olmuyorrr işteee ...morelll depolamam lazım ama nasıll?fikri olan varmıı kızlarr nasıl rahatlatabilecem ben kendimi

ben de aynı duyguları hissettiğimden dolayı tedbili mekanda ferahlık vardır deyip cuma günü ailemin yanına izmire gidiyorum:)) hem çok özledim hem de biraz uzaklaşmak istiyorum. aylardır bu mevzuyla yattım, bu mevzuyla kalktım. bu sefer en az 1 hafta falan kalacağım ki iyice kafam dağılsın....

inşallah iyi gelir canım.ben nereye gidersemm beynimden atamıyorumm bu düşünceyi.hayatta hiç birseyi bu kadar çok istemedim ben yaa düşünüyorumda.bende hafta sonu 2 günlüğüne gidiyorum ailemin yanına.eşimde beni üzüyorr ilaçları kullanmamakda direniyorr.düşükden sonra doktora bile gitmedi ne alemdeyiz onu bile bilmiyoruzz((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…