- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
- Konu Sahibi Black Light
Amiin Allah razı olsun, en kısa zamanda sizlerin de başına inşallahdarısı bizlere olsun sağ sağlim kucağınıza alın inşAllah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amiin Allah razı olsun, en kısa zamanda sizlerin de başına inşallahdarısı bizlere olsun sağ sağlim kucağınıza alın inşAllah
Amin Allah sizden de razı olsunAmiin Allah razı olsun, en kısa zamanda sizlerin de başına inşallah
Değerlerde artma oldu mu tatlım ?Kızlar merhaba, biz de yaklaşık 1 aydır eğriçayır arı sütü kullanıyoruz eşimle birlikte. Hem arı sütü hem de polenin çok faydalı olduğuna dair bilimsel çalışmalar var. Bilginize..
Daha yeni kullanmaya başladıkDeğerlerde artma oldu mu tatlım ?
Yaa ne kadar güzel bizim de 20 edet felan sperm çıkışı oluyor cok korkuyorum 3.tup bebegimi yaptiracagim inşaallah. Sizin esinizden tese ile mj sperm alinmisti. Bizlere umut oldunuz iyi ki yazdinzmrb lar uzun yıllar oldu buralara girmeyeli
benimde eşime aynı teşhis kondu ve sayı ne bini tane olarak çıkıyordu testlerde.
istanbul zeynep kamil hast.ne gttik direkt tüp bebek dediler testler falan derken ilki tutmadı 6 ay sonra 2.yi denedim çok şükür bir oğlum oldu şuan 4,5 yaşında bende tabi tüp bebek gününe kadar eşime çeşitli şeyler yedirip içirdim(havuç suyu e vitamini keçiboynuzu özü ..vs) etkisi olduğunu düşünüyorum velhasıl kelam 2.bi çocuğum olsa ne güzel olur diye düşünmeye başladım 31 yaşındayım şükür bende bir sorun yok korunmadık hiç ama tabi doğal yollardan olmuyor bu sefer pendik marmara da şansımı denemek istiyorum ama cesaretim yok o ilk günkü heyecan azim güç yok sanki
hayırlısı diyorum
sizde sakın olmaz diyene inanmayın bir tane bile yetiyor yeterki ol desin Rabbim
hayır doğal yoldan çıkış vardı sadece sayı çok azdı ama tüp bebek için yeterliydi şükürYaa ne kadar güzel bizim de 20 edet felan sperm çıkışı oluyor cok korkuyorum 3.tup bebegimi yaptiracagim inşaallah. Sizin esinizden tese ile mj sperm alinmisti. Bizlere umut oldunuz iyi ki yazdinz
bizimde 50 - 60 tane çıkıyordu umudunu kaybetme elinden geleni yap gerisi Allaha emanetYaa ne kadar güzel bizim de 20 edet felan sperm çıkışı oluyor cok korkuyorum 3.tup bebegimi yaptiracagim inşaallah. Sizin esinizden tese ile mj sperm alinmisti. Bizlere umut oldunuz iyi ki yazdinz
Tüm yazılarınız okudumm bizlere de dua edin lütfenhayır doğal yoldan çıkış vardı sadece sayı çok azdı ama tüp bebek için yeterliydi şükür
Sayimiz 5 milyondu ama son testte 20 adet sperm çıkışı olmus. Allahtan hayrlisi insaallahhhbizimde 50 - 60 tane çıkıyordu umudunu kaybetme elinden geleni yap gerisi Allaha emanet
Rabbim tez zamanda kucağını doldursun
Merhaba. 20 adet çıkan sperm hareketli ve kalitelimi oluyor? havuz yöntemini neden uygulamıyorlar size? yada hareketsizlerse mikroteseyi önermedilermi? o zaman daha kaliteli sperm çıkmazmı?Yaa ne kadar güzel bizim de 20 edet felan sperm çıkışı oluyor cok korkuyorum 3.tup bebegimi yaptiracagim inşaallah. Sizin esinizden tese ile mj sperm alinmisti. Bizlere umut oldunuz iyi ki yazdinz
Hepsi hareketsiz. Iki denemem baskentte oldu mikrotese önermedi hoca yani yapmadı. Simdi bahceciye basladim insaallah esim test verdi sonuc oyle cıktı simdi hocayla görüşeceğiz. Tese de olabilir dedi hoca telde sadece. Ama eşim tese ye pek yanaşmıyor bilmiyorum nasil olacakMerhaba. 20 adet çıkan sperm hareketli ve kalitelimi oluyor? havuz yöntemini neden uygulamıyorlar size? yada hareketsizlerse mikroteseyi önermedilermi? o zaman daha kaliteli sperm çıkmazmı?
doktorla görüştükten sonra haber verin bize de. inşallah hayırlısı olur ya. hareketsiz spermle tüp bebek yapıldığını bilmiyorum. bizim de 2-3adet hareketsiz sperm çıkışı oluyor. ama sağlıklı degillerdir diye düşünüyorum. sağlıksız spermlerler 2-3kez boşuna denemek istemiyorum. sonuçta o kadar hormon iğneleri oluyoruz maddi ve manevi aşırı zor bir yol özellikle kadın için oyüzden de teseden yanayım. bizim randevumuz 21 eylülde. zaman geçmiyor resmen.Hepsi hareketsiz. Iki denemem baskentte oldu mikrotese önermedi hoca yani yapmadı. Simdi bahceciye basladim insaallah esim test verdi sonuc oyle cıktı simdi hocayla görüşeceğiz. Tese de olabilir dedi hoca telde sadece. Ama eşim tese ye pek yanaşmıyor bilmiyorum nasil olacak
Bizde kalsiyum iyonosfer kullaniliyor dışardan takviyelerle yani embriyo oluşumuna destek veriliyor. Ekim başı gibi baslayacgiz tedaviye inşaallah yazarım sizin daha erkenmis sizde yazındoktorla görüştükten sonra haber verin bize de. inşallah hayırlısı olur ya. hareketsiz spermle tüp bebek yapıldığını bilmiyorum. bizim de 2-3adet hareketsiz sperm çıkışı oluyor. ama sağlıklı degillerdir diye düşünüyorum. sağlıksız spermlerler 2-3kez boşuna denemek istemiyorum. sonuçta o kadar hormon iğneleri oluyoruz maddi ve manevi aşırı zor bir yol özellikle kadın için oyüzden de teseden yanayım. bizim randevumuz 21 eylülde. zaman geçmiyor resmen.
kalsiyum iyonosfer kullanılsa bile demekki embriyo çok kaliteli olmuyor. 3.güne ulaşması yumurta kalitesinden, 5-inci güne gitmesi ise spermle alaklıymış. ama bizde tesede sperm çıkmazsa diye korkuyorum açıkçası.Bizde kalsiyum iyonosfer kullaniliyor dışardan takviyelerle yani embriyo oluşumuna destek veriliyor. Ekim başı gibi baslayacgiz tedaviye inşaallah yazarım sizin daha erkenmis sizde yazın
Evet öyleymiş. Benim ikinci tedavide 2 embriyom vardi tam transfer olacaktim ki ikiside gitti. Tese olduktan sonra tekrar sperm çıkışı olmayabilirmiste böyle bir riski de var. Bide esim varikosel ameliyati sonrasi zor iyilesti o yüzden korkuyoruzkalsiyum iyonosfer kullanılsa bile demekki embriyo çok kaliteli olmuyor. 3.güne ulaşması yumurta kalitesinden, 5-inci güne gitmesi ise spermle alaklıymış. ama bizde tesede sperm çıkmazsa diye korkuyorum açıkçası.
benim eşimde 4-5sene önce varikosel ameliyatı geçirmiş hatta o ameliyatda sperm kanallarına zarar verildi diye düşünüyor doktorumuz. tabi bu bir varsayım. 1aylık bir tedavi gördü, haftada 2kez iğne oldu ve 2tane farklı ilaç kullandı. 21i tüp bebek doktoruyla görüşcez büyük ihtimal sperm testi vericek en azından hareketli 3-4tane çıksa ben de teseyi düşünmem ama çıkmazsa kesinlikle tese olmasını istiyorum yaEvet öyleymiş. Benim ikinci tedavide 2 embriyom vardi tam transfer olacaktim ki ikiside gitti. Tese olduktan sonra tekrar sperm çıkışı olmayabilirmiste böyle bir riski de var. Bide esim varikosel ameliyati sonrasi zor iyilesti o yüzden korkuyoruz
bu arada siz genetik test yaptırdınızmıEvet öyleymiş. Benim ikinci tedavide 2 embriyom vardi tam transfer olacaktim ki ikiside gitti. Tese olduktan sonra tekrar sperm çıkışı olmayabilirmiste böyle bir riski de var. Bide esim varikosel ameliyati sonrasi zor iyilesti o yüzden korkuyoruz
Evet yaptırdık şükür bir sorun çıkmadı onda.bu arada siz genetik test yaptırdınızmı