- 29 Ekim 2017
- 829
- 1.431
- 33
- Konu Sahibi Backstreetgirl
-
siz daha lohusa sayılırsınız.
hormonların normale dönmesi ve psikolojinizin düzelmesi için zamana ihtiyacınız var..
ben de 17 haftalık bebeğimi kaybettim, sonrasında bebeğimiz oldu çok şükür..
acele etmeyin, olur inşallah
Benim de ilk bebeğim dustu aynı şeyleri bende yaşadım simdi 3 aylik dunya tatlisi bi kizim var cinsel hayatınız normale elbet döner merak etmeyin... Duygusal çöküntü yaşamanız da oldukça normaldir. Yaşadığınız şey hafife alınacak bir şey değil sonuçta.. sağlıcakla kalın :))
Mesajlarınız ve desteğiniz için çok teşekkür ederim. İçim rahatlıyor okudukça.
Biz kondom kullanıyorduk. Doğum kontrol hapı kullanmak istemedim. Kondom da tabii %100 bir korunma yöntemi değil ,yırtılma, delinme olabiliyormuş.
Ben Yasmin kullanıyorum doktor bununda %100 koruma olmadığını bu şekilde hamile kalan doktor arkadaşlarının olduğunu söyledi. Sitede 2 günde 2. Kondomla hamile kalansın duyduğum
Evet öyleymiş doktor öyle bir koruma istiyorsan o zaman 2 yöntem birlikte kullanmalısın dedi bende üfff yapamam ben olursa kısmet allah verdi dedim o konu kapandı . İlaç konusunda ben normalde sadece regl döneminde bir tane filan ağrı kesici alırdım çünkü sosyal hayatımı etkiliyordu ağrılarım. Şimdi yasmin herşeyi düzenledi artık hiç ilaç içmez oldum Allah’a bin şükür. Prezervatif bana çok iğrenç geliyor çok özür dilerim ama o yüzden sevmiyorum aslaÇok hasta olmadan ilaç almayı sevmiyorum. Zaten hiç bir doğum kontrol yönteminin yüzde yüz garantisi yok.
Evet öyleymiş doktor öyle bir koruma istiyorsan o zaman 2 yöntem birlikte kullanmalısın dedi bende üfff yapamam ben olursa kısmet allah verdi dedim o konu kapandı . İlaç konusunda ben normalde sadece regl döneminde bir tane filan ağrı kesici alırdım çünkü sosyal hayatımı etkiliyordu ağrılarım. Şimdi yasmin herşeyi düzenledi artık hiç ilaç içmez oldum Allah’a bin şükür. Prezervatif bana çok iğrenç geliyor çok özür dilerim ama o yüzden sevmiyorum asla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?