- Konu Sahibi prenses_0610
Canim hem gecmis olsun hemde hayrli olsun.ne kadar sonra hamile kaldin? Bnde ikinciye hamile kalirsam yapamam yine olmicakmi dusermiki diye korkuyorum cok korkuyorum ama yinede istiyorum iste.4 ayi gecti kurtaj olali doktorda hersey yolunda dedi bakalim hayirlisi ins hamile kalirim bnde
Canim benim o korku hep oluyor biliyormusun? ve galiba kucagimiza alana kadarda olucaktir... daha dün bile rüyamda bebegimi kaybetigmi ölü dogum yaptigmi gördüm düsün simdi diyorum ölü dogumu yapicam acaba endise korku hep olucaktir...
doktorun hersey iyi görünüyor, yapabilirsiniz dediyse o zaman calismalara baslayin, onun tutmasida sürüyor. Ben 09. ekim 2013 kürtaj oldum ve simdi en son marta adet gördüm yani 5ay sonra hamile kalmis oluyorum.
Bu sözler belki senide teseli eder, beni cok teseli etmis ve adeta bakis acimi degistirmisti:
Bir abla dediki: ilk bebegimi bende kaybettim ve simdi 3tane cocugum var. Kaybetmek sadece hamileyken yok herzaman var, ben cocuklarimin yarin ölmicegini nerden bilebilirimki? saniyormusunki onlar bize agit, Allah'in birer emanetleri veriyor ve zamani geldiginde geri aliyor. Belki yarin 3cocugumda ölecek, bilemiyoruzki, o yüzden hayatimiz boyunca kaybetme riski var onu düsünüp kendinide bebeginide üzme demisti, gercektende öyle canim, doguduktan sonra ölen o kadar bebek varki, bilemiyoruzki bizi neler bekledigni, akisina birak ve düsünme, Kader Kismet birsekilde