- 17 Haziran 2015
- 1.495
- 1.754
- 133
- Konu Sahibi prenses_0610
Merhaba. Öncelikle çok çok geçmiş olsun. Çok zor bir durum. Seninle aynı şeyleri yaşamışız, bende senin gibi bütün yorumları okudum nerdeyse ve kendim gibi bu durumları yaşayan inanları görünce biraz da olsa teselli buldum. 10 haftalık bebeğimi kalbi durduğu için kaybettim. 11 mayıs 'ta kürtaj oldum. 40 gün oldu. Tekrar hamile kalmak için 3 ay beklememi söyledi doktorum. Ama kürtajdan sonra adet bile görmeden yeniden hamile kalıp sağlıklı bebek dünyaya getirmiş insanların yorumlarını da gördüm. Bu yüzden çok kararsızım ama bi yerde de şöyle düşünüyorum, herkesin rahim yapısına göre toparlanma süreci değişiyor ve bu durumu yeniden yaşamamak için beklemekte fayda var,Rabbim korusun inşallah hepimizi. Tekraren çok geçmiş olsun.
İnsan bir önce hamile kalmak istiyor bir yandan da korkuyor böyle düşünen bir tek ben miyim acaba sürekli düşünüyorum..internet kurdu oldum herşeyi heryeri okuyorum..insan bebeğinin varlığına alışınca daha zor oluyor sanki..hakkımızda hayırlısı buymuş demekki napalımm.. sanada çok geçmiş olsunn