Düşük sonrası hamile kalmak...

Merhaba. Öncelikle çok çok geçmiş olsun. Çok zor bir durum. Seninle aynı şeyleri yaşamışız, bende senin gibi bütün yorumları okudum nerdeyse ve kendim gibi bu durumları yaşayan inanları görünce biraz da olsa teselli buldum. 10 haftalık bebeğimi kalbi durduğu için kaybettim. 11 mayıs 'ta kürtaj oldum. 40 gün oldu. Tekrar hamile kalmak için 3 ay beklememi söyledi doktorum. Ama kürtajdan sonra adet bile görmeden yeniden hamile kalıp sağlıklı bebek dünyaya getirmiş insanların yorumlarını da gördüm. Bu yüzden çok kararsızım ama bi yerde de şöyle düşünüyorum, herkesin rahim yapısına göre toparlanma süreci değişiyor ve bu durumu yeniden yaşamamak için beklemekte fayda var,Rabbim korusun inşallah hepimizi. Tekraren çok geçmiş olsun. :KK1:

İnsan bir önce hamile kalmak istiyor bir yandan da korkuyor böyle düşünen bir tek ben miyim acaba sürekli düşünüyorum..internet kurdu oldum herşeyi heryeri okuyorum..insan bebeğinin varlığına alışınca daha zor oluyor sanki..hakkımızda hayırlısı buymuş demekki napalımm.. sanada çok geçmiş olsunn

İnsan bir önce hamile kalmak istiyor bir yandan da korkuyor böyle düşünen bir tek ben miyim acaba sürekli düşünüyorum..internet kurdu oldum herşeyi heryeri okuyorum..insan bebeğinin varlığına alışınca daha zor oluyor sanki..hakkımızda hayırlısı buymuş demekki napalımm.. sanada çok geçmiş olsunn
cok zor bir sey bende ilk bebeyim pazarertesi kayp etdm bos gebelikmis dusuk yaptm ve kurtaj oldum her kese gecmis olsun cok zor tekrar hamile kalmakdan korkuyorum artik tup bebeyi bile dusunmeye basladm dusukden sonra normal hamile lik keciren arkadaslar var mi aranizda hanimlar

cok zor bir sey bende ilk bebeyim pazarertesi kayp etdm bos gebelikmis dusuk yaptm ve kurtaj oldum her kese gecmis olsun cok zor tekrar hamile kalmakdan korkuyorum artik tup bebeyi bile dusunmeye basladm dusukden sonra normal hamile lik keciren arkadaslar var mi aranizda hanimlar

çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın..seni çok iyi anlıyorum.. düşük yapalı 81 gün olmasına rağmen unutamıyorum sadece alışıyorum yavaş yavaş.. Herkese hayırlı gebelikler diliyorumm

çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın..seni çok iyi anlıyorum.. düşük yapalı 81 gün olmasına rağmen unutamıyorum sadece alışıyorum yavaş yavaş.. Herkese hayırlı gebelikler diliyorumm
Allah yardimcin olsun internet hastasi oldum zaten ayin 1den yatak rejimindeydm subhele icinde simdide her yerde bu konuyla ilgili yazilari okuyorm sonuclar farkli bos gebelik kecirib yeniden ayni seyi 3 kere yasayan da rastladm 3 ay sonra normal hami;leik kecirenlere de kafam davul gibi oldu bu 3 gunde esimle bu movzuyu konusmurom zaten bitkin annem desen oyle arkadaslarm da boyle ayni derdi yasayan insanlarla konusmak insani daha rahat ediyor ne bilim belki bir sinavdi bizim icin insallah guzel bir hamilelik yasariz en kisa zamanda sag sallim bebisimize kavusurz iyi bir haber olursa mutlaka yaz

Allah yardimcin olsun internet hastasi oldum zaten ayin 1den yatak rejimindeydm subhele icinde simdide her yerde bu konuyla ilgili yazilari okuyorm sonuclar farkli bos gebelik kecirib yeniden ayni seyi 3 kere yasayan da rastladm 3 ay sonra normal hami;leik kecirenlere de kafam davul gibi oldu bu 3 gunde esimle bu movzuyu konusmurom zaten bitkin annem desen oyle arkadaslarm da boyle ayni derdi yasayan insanlarla konusmak insani daha rahat ediyor ne bilim belki bir sinavdi bizim icin insallah guzel bir hamilelik yasariz en kisa zamanda sag sallim bebisimize kavusurz iyi bir haber olursa mutlaka yaz

kendini üzme diycem de boş laf etmiş olacağım.. çok sinir oluyordum düşük yaptığım zamanda teselli verenlere gene olur gençsiniz diyenlere..seni senden başka kimse anlayamaz.hergün ağlıyordum gene ağlıyorum 2,5 ay oldu ölü doğum yapalı hala gebelik haftalığımı hesaplıyorumm salak gibi....alışıcaz zamanla herşey Allah'tan bugünümüze çok şükür..sağlıklı hamilelikler geçirelim inş...kaç haftalıktı senin gebeliğin hangi hasteneye gidiyosun tekrar denemen için doktor ne zaman verdi bu arada..

kendini üzme diycem de boş laf etmiş olacağım.. çok sinir oluyordum düşük yaptığım zamanda teselli verenlere gene olur gençsiniz diyenlere..seni senden başka kimse anlayamaz.hergün ağlıyordum gene ağlıyorum 2,5 ay oldu ölü doğum yapalı hala gebelik haftalığımı hesaplıyorumm salak gibi....alışıcaz zamanla herşey Allah'tan bugünümüze çok şükür..sağlıklı hamilelikler geçirelim inş...kaç haftalıktı senin gebeliğin hangi hasteneye gidiyosun tekrar denemen için doktor ne zaman verdi bu arada..
ben izmirde kaliyorum burda ozel klinikde adil elmasin yanina gidyorum zate basdan temmuzun 20i test yapdm 28temmuzda kan tahlillerimi verdm her sye guzel cikdi hic bir sey yoxkdi doktordan eve geldim baktm kahveyi lekeler yogunlasti eyvah inan hisss etdm bir seylerin yolunda gitmediyni doktum endiselenme soyledi cok kadinda olur desede austosun 1i 8de artik kapisin agzinda nobet bekliyordum baki evet baya kanaman var dedi amma bebek cok kucuk 5 haftalik hen uz bir sey soyleyem bir az sabr et dedi yatak reimi her gun biri iceriye biri normal progestan aldm 12 i birde getdm kese boyumusdu amma 7 haftalikda embyiron gozukmuyor yolk izi yok artik anladm doktor ola bilir gec mayalanmsin dedi amma o gunu kahveyi leke dah ayogun sonra kana kecdi az az parar gunu artik parcalar ve acilde bir iyen pazar erteside ozel hastane devlet hastanesi 2 doktor kontorl 2 ultarson ve bos gebelik dusuk yapdm icerid hayla parcalar var soylediler gunrta gurtaj oldm 17de eylulun 2i kontrolum var ve patalojiden cevapi alcam evdeki butun ultarson kagitlari ilaclari her sey atdm amma aklimdan cikmiyor ne kotusu acaba birini bir kotuluk mu yapdm diyorm bu bana bir uyraimi ancak aklimdaki budur annemler de burda diyil bakuda(azerbaycanliyim )ben ne bilim guclu olmak lazim isyan da etmiyorm amma yine agir geliyor insana sende ayni seyleri yasadn beni daha cok sen anlarsn

peki sende kac haftalikdi sen nerdensin kurtaj sonrasi gitdinmi doktora?

peki sende kac haftalikdi sen nerdensin kurtaj sonrasi gitdinmi doktora?[/QUOT

benim 16 haftalık 4 aylıktı yani baya büyümüştü kesem yırtıldığı için suyum gitti 6 gün hastanede kaldım 5.gün suyum bittiği için bebeğin kalbi durdu. ve ölüm doğum yaptım daha sonra plesanta eşi için kürtaj oldum çok sancılı bir süreçti ölsem anca unuturum heralde:( istanbulda yaşıyorum ben 1senelik evliyim süpriz bir hamilelikti benimki ama insan alışınca hamileliğine zor geliyo bırakıp gitmesi.. düşükten 1hafta sonra kontrole gittim parça falan kalmış mı diye bakıyorlar bir sorun yok dediler.. yeni hamilelik için 6ay gibi bir zaman verdiler.. doktorumu değiştirdim şimdi 5 Eylülde randevum var ona gidicem.

insallah her sey yolunda gider canim allah en kisa zamanda sevindirir seni guzel haberler gelismeler bekliyorum senden randevunada da bir sey kalmams zaten

kızlar düşüklerden sonra test yaptırdınızmı?
canim benim ki daha 1 hafta oldu kurtaj olali bende bos gebelikdi yeni anliyacagn ,ta basdan yoktu amma 1 ay sonra filan doktora gorunmek istiyorm bazileri bunun sirf sans isi oldugnu deyr bazileride bazen erkek sperm morfoloji bozuklugu ,kadinlarda yumurta kalitesi dusukluyu,birde kanda tormbofeliya ola bileceyi ve en son genetik uyumsuzluk diyorlar artik arastirticka kafam sisdi

canim benim ki daha 1 hafta oldu kurtaj olali bende bos gebelikdi yeni anliyacagn ,ta basdan yoktu amma 1 ay sonra filan doktora gorunmek istiyorm bazileri bunun sirf sans isi oldugnu deyr bazileride bazen erkek sperm morfoloji bozuklugu ,kadinlarda yumurta kalitesi dusukluyu,birde kanda tormbofeliya ola bileceyi ve en son genetik uyumsuzluk diyorlar artik arastirticka kafam sisdi
ttatlımm bu araştırcak birçok konu var ve bunlarda genelde 2 düşük olması gerekiyor diyor doktorlar inş tekrar etmez ben 2 düşük yaşadım birsürü şeye bakıldı benle ilgili hiç bişi çıkmadı eşimde varikosel çıktı sperm morfolojisi çok bozuk şimdi bekliyoruz bir test daha yapılcak ameliyat kararı alıncak:(

ttatlımm bu araştırcak birçok konu var ve bunlarda genelde 2 düşük olması gerekiyor diyor doktorlar inş tekrar etmez ben 2 düşük yaşadım birsürü şeye bakıldı benle ilgili hiç bişi çıkmadı eşimde varikosel çıktı sperm morfolojisi çok bozuk şimdi bekliyoruz bir test daha yapılcak ameliyat kararı alıncak:KK43:
kiyamam cok gecmis olsun dusukler arasinda na kadar zaman verdin hamile kaldin sendeki sorun muhtemelen esinden kaynakli esinin gostercileri ile zaten senin hamile kalman bile mucuze sen kaliyosun da amma sperm kalites iyi olmadigi icin gelisim olmuyor muhtemelen biz evlilyimiz basndan esimde sertlesme birde erken bosalma vardi iliskiye bile normal giremyorduk sonra tedavi gordu tedaviden sonra 4 ay gecdi ben hamile kaldm simdi aklimdaki belkide yine bundan kaynakli ola bilirmi sorunudur bakalim cok zor zorrr

kiyamam cok gecmis olsun dusukler arasinda na kadar zaman verdin hamile kaldin sendeki sorun muhtemelen esinden kaynakli esinin gostercileri ile zaten senin hamile kalman bile mucuze sen kaliyosun da amma sperm kalites iyi olmadigi icin gelisim olmuyor muhtemelen biz evlilyimiz basndan esimde sertlesme birde erken bosalma vardi iliskiye bile normal giremyorduk sonra tedavi gordu tedaviden sonra 4 ay gecdi ben hamile kaldm simdi aklimdaki belkide yine bundan kaynakli ola bilirmi sorunudur bakalim cok zor zorrr
cnmm benim hikaye bayağ trajik ama sana özet geçiyim korunmadığımm ilk ay hamile kaldım 7.haftada ağır kanamalarım başladı kalp atışı felan vardı ama gelişmiyodu bebek sonra düşük başlamış kürtaja aldılar ben 3 ay nasıl sabredicem derken bu üzüntülerden akciğerimden ağır şekilde hastalanmışım 8 gün hastanede yattım 8 ay tedavi gördüm ilaçlardan dolayı kalmam yasaktı. tedavi bitince ilk korunmadığım ay yine kaldım bu seferde kimyasal gebelik oldu birsürü araştırma yapıldı bişi çıkmadı.eşime hiç bakma gereği duymadılar nasılsa kalıyorum die.7 aydır tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonum var doktora artık en son dedimki eşimin spermine bakılsın belkide onda mikrop var bana bulaşıyo dedim.sperm testi yapıldı hareket morfoloji yerlerdde:( 3.derece varikosel çıktı yaklaşık bu süreç 2 senemizi aldı okadar kızıyorumkş doktorlara eşime bakmadıkları içinn:(yaşanması gerekiyomuş yaşadım allah sonunu güzel etsin hepimiz için. şimdi aşılama tedavisine başladık bakalım ben umutlu değilim açıkçası ama eşim istedi ondan yaptırıyoruz:( tatlımm sana tavsiyem kendini araştırmadan eşin gitsin spermiyogram yaptırsın:(

cnmm benim hikaye bayağ trajik ama sana özet geçiyim korunmadığımm ilk ay hamile kaldım 7.haftada ağır kanamalarım başladı kalp atışı felan vardı ama gelişmiyodu bebek sonra düşük başlamış kürtaja aldılar ben 3 ay nasıl sabredicem derken bu üzüntülerden akciğerimden ağır şekilde hastalanmışım 8 gün hastanede yattım 8 ay tedavi gördüm ilaçlardan dolayı kalmam yasaktı. tedavi bitince ilk korunmadığım ay yine kaldım bu seferde kimyasal gebelik oldu birsürü araştırma yapıldı bişi çıkmadı.eşime hiç bakma gereği duymadılar nasılsa kalıyorum die.7 aydır tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonum var doktora artık en son dedimki eşimin spermine bakılsın belkide onda mikrop var bana bulaşıyo dedim.sperm testi yapıldı hareket morfoloji yerlerdde:KK43: 3.derece varikosel çıktı yaklaşık bu süreç 2 senemizi aldı okadar kızıyorumkş doktorlara eşime bakmadıkları içinn:KK43:yaşanması gerekiyomuş yaşadım allah sonunu güzel etsin hepimiz için. şimdi aşılama tedavisine başladık bakalım ben umutlu değilim açıkçası ama eşim istedi ondan yaptırıyoruz:KK43: tatlımm sana tavsiyem kendini araştırmadan eşin gitsin spermiyogram yaptırsın:KK43:
bende zaten onu dusunyorumesimin kontorlden gecmesi gerek insallah hamile kalirsin en kisa zamanda Allah kismetde yazmsa olucak sabr edb tedavnini devam etdirmerk gerek yalniz bir bayan icin cok zor sinir sitress ////

sana neden bunları anlatıyorum beterin beterin beteri var cnm ben hep kendimden kötüleri düşünerek kendimi teselli ediyorum çok üzücü biliorum ama sabretmekten başka çaremiz yok

sana neden bunları anlatıyorum beterin beterin beteri var cnm ben hep kendimden kötüleri düşünerek kendimi teselli ediyorum çok üzücü biliorum ama sabretmekten başka çaremiz yok
dogru Allah yardimcimiz olsun cok zor sabr etmek gerek ben yurtdan cocuk gotrmeye kadar kendimi hazirladm ne deyim en kotusune hazilardm allah insallah iyisini verir

dogru Allah yardimcimiz olsun cok zor sabr etmek gerek ben yurtdan cocuk gotrmeye kadar kendimi hazirladm ne deyim en kotusune hazilardm allah insallah iyisini verir
seni okadar iyi anlıyorumki cnm insanın bu dediğini bil düşünüyor ama sana sadece şunu sölemeliyim ben hep buna inandım sende inan olurmu? rabbim kısmet etmiyeceği şeyi hayal ettirmezmiiş olmıyacak olsaydı biz hiç kalamazdık hep böle düşün böle düşününce insan herşeyi atlatıyo cnm

insallah her sey yolunda gider canim allah en kisa zamanda sevindirir seni guzel haberler gelismeler bekliyorum senden randevunada da bir sey kalmams zaten

İnş canım bakalım bundan sonra güzel hamilelikler geçirirz inşş...haber vereceğim sana.

Back