- 25 Aralık 2011
- 489
- 371
- 323
- 37
- Konu Sahibi prenses_0610
canım çok geçmiş olsun. ben de geçen hafta kürtaj oldum. kanamam 4 gün önce kesilmişti. bugün tekrar başladı. biraz kan kalmış onu atıyormuşum öyle dedi doktor. inşallah inşşşaaalllhhh en kısa zamanda hamilelik haberini alırsın. ben 2012 aralıkta evlenmiştim. hep korundum. bir kere korunmadım onda da hamile kalmışım. bebeğimi kaybettim. demekki hayırlısı böyleymiş dedik ama içim parçalanıyor. Rabbim en hayırlı olanı en güzel zamanda bize verecektir inanıyorum. bir dahakine bu kadar kolay hamile kalır mıyım bilemiyorum da. nazara da çok inanıyorum 4 5 ay geçene kadar kimseye söylemeyin kendi ailenize bile. hakkımızda hayırlısı olsun.
sana da çok geçmiş olsun canım yaa ben kendim bile hamile olduğumu öğrenemedimki birine söyliyim hastanede öğrendim aynı anda düşük yaptığımı da orda öğrenmek nasip oldu hemmde 3 buçuk yılı aşkın bir hasretimiz varken.. Ama gönlüm rahat rabbim bilir en doğrusunu sağlıklı bebek tutunur düşmez derler dua etmeye devam edicez yapıcak bişi yok inşallah çok bekletmez rabbim bizi tekrar hamile kalamayacağım diye çok korkuyorum
![KK43 :43: :43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)