Düşük sonrası hamile kalmak...

canım benim kanımda pıhtılaşma var . ama gerekli iğne ve aspirini kullanmama rağmen bebeklerimi kaybediyorum. son düşüğümü bir kaç gün önce yaşadım. şimdi onu genetik olarak inceliyorlar. bu düşüklerin başka bir sebebi de olabilir mi diye bakacaklar.
merhaba. 5 kayıba nasıl piskolojin dayandı. Benm 2 duşuğum var yaklaşık 1 yıldrda gebe kalamıyorum ve ciddi anlamda piskolojim bozuluo artık.. Lutfen bana fikir ver. Bnde de pıhtılaşma var. Senin hangi mutasyon

merhaba. 5 kayıba nasıl piskolojin dayandı. Benm 2 duşuğum var yaklaşık 1 yıldrda gebe kalamıyorum ve ciddi anlamda piskolojim bozuluo artık.. Lutfen bana fikir ver. Bnde de pıhtılaşma var. Senin hangi mutasyon
Cnm düşük sayım 6 bu arada. Rabbim'e sığındım. Çok zor tabiki ama dayanmak zorundayım. 2. Düşükten sonra yaptırdığım testte kan pıhtılaşması olduğunu öğrendim. Factor V liden, factor V, factor XIII, mhtrf A hepsi de Heterozigot. Hamileliklerimde iğne ve coraspin kullandım ama buna rağmen dusukler devam etti. 5. Hamilelikten önce gittiğim Prof. Rahim de Histeroskopi ile kesik açtı. Sonra hamile kaldım. Kızım dünyaya geldi çok şükür. Ama tekrar çocuk sahibi olmak istedik ve yine sonuç aynı. Düşükler devam ediyor. Son bebegimi genetiğe gönderdik sonuç bekliyoruz. Sonuca göre yeniden denemek istiyorum.

Back