- Konu Sahibi prenses_0610
Rabbim bütün düsük yapanlara, bizlere Sabirlar versin... Cok zor, ister o bebegi iste istersende isteme hamile kalinca öyle alisiyorsunki hemen, o hormonlar sana annelik duygusunu daha kucagina almadan veriyor.. bende Ekim 2013 kürtaj oldum, bebegim düsmedi ama gelismedi, kalp atislari durdu, aldirmak istemedim iki hafta bekledim baska hastahaneyede gittim ama sonuc degismedi maglesef
anneye zarar vermeden alinmasi gerekiyor dediler ve sonunda aci gercegi kabul edip sura bura 10haftalikken kürtaj oldum, kürtaj esnasindada ana rahmimi delmisler bir hafta hastahanede yatim derken cok zorlu bir sürecti ama Rabbim sabrini veriyor, yinede sükretim hamileligim ilerlemeden basinda yasadigim icin, yada ölü bir dogum olabilirdi fln beterin beterini düsünerek sükretim ve elhamdulillah simdi yine hamileyim, ilkinden dolayi hala korku endise oluyor tabi ama hersey nasip kismet diyorum, yeterki Rabbim istesin... sadece hamileyken kaybetme riski yokki, kaybetmek herzaman var, dogumdan sonrada, ölüm tüm canlilara var öyle degilmi? Sabredin güzel kardeslerim, görelim Mevlam neyler, neylerse güzel eyler...
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)