- 25 Aralık 2011
- 489
- 371
- 323
- 37
- Konu Sahibi prenses_0610
-
canım çok geçmiş olsun. ben de geçen hafta kürtaj oldum. kanamam 4 gün önce kesilmişti. bugün tekrar başladı. biraz kan kalmış onu atıyormuşum öyle dedi doktor. inşallah inşşşaaalllhhh en kısa zamanda hamilelik haberini alırsın. ben 2012 aralıkta evlenmiştim. hep korundum. bir kere korunmadım onda da hamile kalmışım. bebeğimi kaybettim. demekki hayırlısı böyleymiş dedik ama içim parçalanıyor. Rabbim en hayırlı olanı en güzel zamanda bize verecektir inanıyorum. bir dahakine bu kadar kolay hamile kalır mıyım bilemiyorum da. nazara da çok inanıyorum 4 5 ay geçene kadar kimseye söylemeyin kendi ailenize bile. hakkımızda hayırlısı olsun.
Cnm çok çok geçmiş olsun dilerim Allah'tan sanada tez zamanda yeni sağlıklı bir gebelik nasip etsin
ben de kimseye söylemek istemiyorum hamile kalırsam anneme bile iki aylık olunca söylemeyi planlıyorum insan korkuyor ya ne bilim geç öğrensinler hem onlara da sürpriz olur
sana da çok geçmiş olsun canım yaa ben kendim bile hamile olduğumu öğrenemedimki birine söyliyim hastanede öğrendim aynı anda düşük yaptığımı da orda öğrenmek nasip oldu hemmde 3 buçuk yılı aşkın bir hasretimiz varken.. Ama gönlüm rahat rabbim bilir en doğrusunu sağlıklı bebek tutunur düşmez derler dua etmeye devam edicez yapıcak bişi yok inşallah çok bekletmez rabbim bizi tekrar hamile kalamayacağım diye çok korkuyorum
kalırsın canım hiç üzülme lütfen. bak bir kere kalmışsın demekki kalabiliyorsun. bir probleminiz yok çok şükür. benimki 5 haftalıkken öldü ya acaba o da mı sağlıksızdı diye düşünüyorum. tutunmuştu falan ama ne bileyim benden kaynaklıdır diye içim içimi yemiyor değil. zaten düşüne düşüne kafayı sıyıracağım yakında
inşallah en hayırlı zamanda yine kalırız canım bak bu düşüğün seninle alakası yok niye böyle düşünüyorsun ki tabiki sağlıksızdı allahın bizi neyden koruduğunu bilemiyoruz evet.. vücut sağlıksız bir bebeği dışarı atarmış benimde 6 haftalıktı.. ama üstüne görme olayını yaşamışım o yüzden öğrenemedim hamile olduğumu.. 7 haftalıkken kalp atışı başlıyor bebeklerin kürtaja gerek kalmadan kaybettik sen kaç yıllık evlisin bide ilk hamileliğin miydi
canım ben 2012 aralıkta evlenmiştim. istiyordum ama cesaret edemiyordum diyelim. ilk hamileliğimdi. eşim çok istiyordu. denedik olmuş. ihtimal vermiyordum olacağına ama... keşke diyorum o kadar küçükken düşseydi. kalbi durmuş ilaç verdiler hastanede yattım. kendisinin gelmesini bekledik. doğum gibiardından kanamam fazla olduğu için kürtaja aldılar işte. baya acı çektim. herşeyini de hazırlamya başlamıştık. şimdi mezarına gidiyorum en başta en çok ben isteseymişim diyorum kendime kızıp duruyorum işte. özledim.
sen emin misin 5 haftalık olduğuna canım ?_? kalp atışı 7. haftada başlar ki 5 haftalık bebeğin kalbi atmadan nası dursun
meraba canlarımm ben 3 yıl 9 ay korunmadığım halde bir türlü hamile kalamıyordum bu ay hamile kalmışım haberim yoktu çünkü adetim sadece 2 gün gecikmişti yani ben adet zannetmişim meğer düşük yapmışım 12 gün kanama kesilmeyince doktora gittiğimde beta hcg değerim 288 di o gün hastaneye yatırdılar 2 gün yattım kanamam kesildi kürtaja da gerek kalmadı doktor taburcu etti ve hastaneden çıktıktan 10 gün sonra yeni bir kanama başladı doktorum adet kanaması dedi şu an hala lekelenmem devam ediyor ben çok istiyorum bebeğim olsun :'(
ben 5 hafta mı yazmışım? hiç farkında değilim 15 hafta 2 günlüktü kalbi durduğunda. ben kalbinin durduğunu bir hafta sonra kontrole gidince öğrendim.
Çok geçmiş olsun çok ama çok üzüldüm bende bi düşük yaşadım peki doktorun korun dedi mi bir müdde
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ay canım yaa kıyamam sana :'( inşallah bir dahaki hamileliğin çok sağlıklı olsunnn
aminnnnn hepimizinki öyle olsun inşallahhh.... evimiz çocuk sesleriyle dolsun taşsın. gecelerce uykusuz kalmaya razıyım.
:) bende aynı şeyi söylüyorum biliyo musun 27 yaşındayım ben yeter 27 sene uyuduğum diyorum :)
sağol canım sanada geçmiş olsun doktorum korun demedi erken düşük ve kürtaj olmadığım için gerek yok düşük sonrası ilk adetim 2 gün önce bitti bakalım hayırlısı...
sağol canım sanada geçmiş olsun doktorum korun demedi erken düşük ve kürtaj olmadığım için gerek yok düşük sonrası ilk adetim 2 gün önce bitti bakalım hayırlısı...
İnş hamiş kalırsın canım fazla beklemede n peki düşük kanaman bittikten kaç gün sonra adet oldun canım sen ben hala bekliorum
benimki büyük olduğundan mı bilmiyorum ama doktorum en az 4 5 ay korun çünkü vücudunun kendini yenilemesi bu olayı unutması lazım dedi.. sanki 4 5 ay hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor. Allah'ım bize sağlık versin inşallah, gerisi gelir...
benimki büyük olduğundan mı bilmiyorum ama doktorum en az 4 5 ay korun çünkü vücudunun kendini yenilemesi bu olayı unutması lazım dedi.. sanki 4 5 ay hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor. Allah'ım bize sağlık versin inşallah, gerisi gelir...
İnş hamiş kalırsın canım fazla beklemede n peki düşük kanaman bittikten kaç gün sonra adet oldun canım sen ben hala bekliorum
Çok zor canım zaman sanki akmıyor gibi geliyor ama eninde sonunda bitiyor dua edin Rabbim nasip ediyor... Ben de kürtaj oldum 2 ay korundum nasip etti sizlere de nasip etsin sağlıkla
ben ne yaşadığımı bile anlamadım o kadar erken düştü kii tekrar hamile kalabilmek hayal gibi geliyor nerdeyse 4 sene bekledim ben ama düştüne mutlu sana 2 ay sonra nasip olmuş sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbimm canım benimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?