Düşük sonrası hamile kalmak...

Çok geçmiş olsun hepinize, umarım en kısa zamanda tekrar kavuşursunuz bebeklerinize....

2012'nin Ağustos ayında 6 haftalıktı bebeğim kalp atışları bile başlamıştı...

Kontrolümden 3 gün sonra kendiliğinden düştü kürtaj olmadım...

Dr um 3 ay bekle rahim kendini toplasın dedi...

2013 Ocak da tekrar hamile kaldım, şimdi 21 haftalık bebeğim...

Düşüğün eşi içerde kalır, arkasından bebek gelir der annem....

Rabbim gönlünüze göre versin...

Son düzenleme:
Merhaba kızlar cuma günü tekrar doktora gittim.. Rahim duvarı çok kalındı benim incelmesse kürtaj olacaktım ama çok şükür incelmiş... Benim bebeğim 6 haftalıktı kendiliğinden düştü.. Ne kadar korunmam gerektiğini sordum.. 1 adet geçir en az dedi... Korunmazsam düşük riski dahada artarmış =( Bende korunmak istemiyorum hemen hamile kalmak istiyorum ama riske atmakta istemiyorum.. Mecbur 1 ay bekliyicem...

canım benimde 4 haftalık 3gün önce kanamayla düşük yaptım hcg değerim düştü sende ne kadar kanama olmuştu? bide regli tarihin değiştimi?

Ben 9 haftalik bir zorunlu kurtaj yasadim. Ardindan sadece bir kez adet gordum, sonraki ay kizima hamile kaldim. Kizim simdi 3,5 yasinda

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben 7+3gunlkken bebegimin kalbi durdugu icin 11 nisanda genel anestezi ile kurtaj oldum . kurtajdan sonra kan geldi yarim saat sonra kesildi simdi akintinmda kahve rengi izler var. Bu nnormal mi

Son düzenleme:
canım benimde 4 haftalık 3gün önce kanamayla düşük yaptım hcg değerim düştü sende ne kadar kanama olmuştu? bide regli tarihin değiştimi?

Canım ben de 2 kez ard arda kürtaj olmak zorunda kaldım. İlkinde regl tarihim değişmedi, kürtajdan tam 30 gün sonra adet oldum. Ama ikincisinde yaklaşık 45 gün kadar sonra adet olduğum için regl tarihim değişti. İkisinde de kürtajdan sonra hiç kanamam olmadı diyebilirim.

Çok geçmiş olsun. Düşüğün ardı bebek derler çok doğru gerçekten. Moralini bozma hemen ardından sağlıkla hamile kalır, kucağına alırsın inşallah yavrunu.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben 7+3gunlkken bebegimin kalbi durdugu icin 11 nisanda genel anestezi ile kurtaj oldum . kurtajdan sonra kan geldi yarim saat sonra kesildi simdi akintinmda kahve rengi izler var. Bu nnormal mi

1hafta 10 gun hatta 15gune kadar akintin ya da kanaman olabilir. Normal.. Gecmis olsun;(

Canim cok gecmis olsun 8 10 gun normal sonra tamamen temizleniyosun ins hakkinda hayirlisi olur ve yeni bir bebis nasip ederr allahim ben kurtajdan sonra 1 ay korundum 2 ay hamile kaldim hemen ve su an sukurlee olsun 15 haftaligim senin su anki durumunu cok iyi anliyorum cok zor anlar ama inan sabirla ve zamanla hafiflicek ins

Cok saolun cvplariniz icin..Benmde aklimdan gecenler bole bi kere doktor kontrolune gidicem rahmin durumu icin sonrasnda insallah rabbim tekrar banada cift cizgiyi gormk nasip eder .:18:

4,5 haftalıktı dusukyaptım..rahım kendını hemn topladı hatta yumurtam 19 mm ıken catlatma ıgnsı oldum beklemedıym 12 mayısa kaadar adet olmassam test yapcm..
11 nısanda dusuk yapptım..10 mart son adet tarıhım aca ne zaman adet olcam bılemıyorum.normalde 25 gunde bır adet oluorm...ama sanırım catlatma ıgnesınden 12 gun sonra gebelık varsa zaten tespit ediliyr...
allah yardımcımız olsun..:((

4,5 haftalıktı dusukyaptım..rahım kendını hemn topladı hatta yumurtam 19 mm ıken catlatma ıgnsı oldum beklemedıym 12 mayısa kaadar adet olmassam test yapcm..
11 nısanda dusuk yapptım..10 mart son adet tarıhım aca ne zaman adet olcam bılemıyorum.normalde 25 gunde bır adet oluorm...ama sanırım catlatma ıgnesınden 12 gun sonra gebelık varsa zaten tespit ediliyr...

Canım çok geçmiş olsun,pıhtılaşmayı anlamak için yapılan testlerin adlarını yazabilir misin,hangisiyle anlaşıldı,benimde 2 düşüğüm var inşallah meleklerimize kavuşuruz sağlık ve sıhhatle...

Canım çok geçmiş olsun,pıhtılaşmayı anlamak için yapılan testlerin adlarını yazabilir misin,hangisiyle anlaşıldı,benimde 2 düşüğüm var inşallah meleklerimize kavuşuruz sağlık ve sıhhatle...

Merhaba bende 2 gün önce bebeğim gelişmediği için kürtaj oldum. Doktorlar 2 düşükten önce bu teste yonlendirmiyorlar fakat ilk gebeliğim olmasına rağmen bende yaptirmayi dusunuyorum. Bu testin adi trombofili paneli.

Arkadaslar atalarimiz düşüğün kıçı ıçeride kalir derler bence aksi bir durum yoksa korunmayin ben kurtajdan sonra hic korunmadim 3 aydir olmuyor zaten.Ne zaman olacagi belli olmaz siz umutlarinizi yitirmeyin.Dr lara gelince mecburen oyle demek.zorundalar.

trombofili paneli(pıhtılaşma bozukluğu) ve kromozom analizi istedi doktor benden.kromozom normaldı ancak trombofili de heterezigot oldugumdan ıgne kullanmam gerekıyrmus..varsa boyle supheniz yaptırın bence ıhmale gelmez....cumaya kadar adet olmazsam test yapacagımm ben de dualarınızı beklıyorum....:18:

Ocakta düşük yaşadım.marta regl az oldugu için dr gittim kist çıktı ilaç kullandım nisan 1 de adetim normal oldu cok şükür gitti kist..şimdi sorun şu bu ay adetim 1 mayısta mı olmalı yoksa kist öncesi olduğu gibi 7 mayıs mı olmalı.35 gün oldu bişey yok umut edip 2 gün önce kan vrdim 1.2 cıktı negatif ama hala adet yok ne düşünmeliyim bilemedim yine mi kist acaba..

Ocakta düşük yaşadım.marta regl az oldugu için dr gittim kist çıktı ilaç kullandım nisan 1 de adetim normal oldu cok şükür gitti kist..şimdi sorun şu bu ay adetim 1 mayısta mı olmalı yoksa kist öncesi olduğu gibi 7 mayıs mı olmalı.35 gün oldu bişey yok umut edip 2 gün önce kan vrdim 1.2 cıktı negatif ama hala adet yok ne düşünmeliyim bilemedim yine mi kist acaba..

Canim bak kan degerin yukselmeye baslamis 2 gun sonra tekrarla kesin hamile degilsen 0.1 cikiyor bence hamile olabilirsin

Bende ilk bebegimi düsürdüm doktor 6ay korun dedi biz bebis istedigimizden ara vermedik düsükten sonra hic adet olmadim hamile oldugumu ögrendim simdi birbucuk yasinda kücük bey..

Canim bak kan degerin yukselmeye baslamis 2 gun sonra tekrarla kesin hamile degilsen 0.1 cikiyor bence hamile olabilirsin

Insallh canm yaa oyle cok ısterım ki olumlu bi sonuç almk.bebeğini kaybetmek yıkım oluyo..eminim hepiniz aynı avıları yaşadı Rabbim tekrarndan korusun..cümlemiz hayrlısıyla alsn bebişleri kucağına

hatice86 birebir aynı olayı yaşamışız. Tam4,5 haftalık bebeğimi 11nisanda düşürdüm. Hala regli olmadım hamilemiyim çok merak ediyorum. Senin durumun nasıl :)

hatice86 birebir aynı olayı yaşamışız. Tam4,5 haftalık bebeğimi 11nisanda düşürdüm. Hala regli olmadım hamilemiyim çok merak ediyorum. Senin durumun nasıl :)

Back