Düşük sonrası hakkında..

Ben kurtan oldum.iki aylikken kalbi durdu.sonra uc ay korunma verdi.uc ay sonra yine hamile kaldim.dis gebelik.ameliyatla sag tup alindi.sen kurtaj olmadigin icin sanslisin.ama yinede 6hafta boyunca rahimin kisa surede olsa yoruldu.ilk adetini normal sekilde olduysan ikinciden sonra kaldigin yerden devam edebilursin.folik asiti unutma.Rabbim isteyen herkese mucizesini nasip etsin.amin

Amin... İnşallah en kısa zamanda tekrar yaşarım... Ama şöyle birşey oldu bende... Düşükten sonra 30 gün adet olmadım. Sonrasında ovulasyon testleriyle adet tarihini tahmin etmeye çalıştım. Testler yaklaşık 1 hafta boyunca kırmızı iki çizgi çıktı. Kimi zaman biraz silikleşti. Bende çok istediğimden, sabırsız ben ilişki yaşadık korunmadan ama sadece bir kere... sonraki 3. günde ovulasyon testinde ikinci çizgi hiç yoktu. Sonraki günde adet oldum. Adetim normalde 5-6 gün sürerken 3 gün sürdü. Son 2 günü de bir ped harcamayacak kadar az. Sonra 1 gün hiç ne akıntı ne kanama oldu. Sonra da kahverengi bir akıntı başladı. Oda çok az ama... Yani günde 1 günlük ped bile tam kirlenmiyo... Kusura bakma baya uzun oldu ama umutlandım... Acaba bir ihtimal olabilir mi?

Geçmiş olsun canım.. Benim 1 ay korunma sürem vardı bitti henüz bilmiyorum; ama mutlaka bilen vardır. Geçmiş olsun bu arada..

Yalnız düşükten sonra geç adet görüyorsun zaten. Bende 37 gün sonra oldum 4-5 gün sürdü normal bir şekilde ve bitti.

Hiç bu belirti yoktu cnm hatta adet olcak gibiydim ilk dönem ikisinin de belirtileri aynı zaten. Kasiklarim agriyordu goguslerim şişmişti günüm geçince test yaptim

Dusuk sonrasi adet sureci bir sure anormallesebiliyor.tahminimce sizinde oyle olmus.hamilelik sanmiyorm.sahsi fikrim hic kafanizi ovulasyon tesleri ile bulandirmamaniz.ben ilk hamileligimde adet bittikten sonrasi ilk gunde tek iliski ile kaldim.o gun test yapmistim hem sabah hem aksam.ovulasyon testi tek cizgiydi.(o donemde ilk denemelere basladik diye sabah aksam deli gibi test yapiyordum kacirmiyim o gunu diye) Lh hormonu vucutta bircok seye gore artip azalma gosterebilirmis.doktorum demisti.iki gunde bir duzenli iliski yap.zaten tutturuyorsun.RAbbim saglikla bebekletimize kavustursun.amin

Teşekkür ederim canım, inşallah kavuşurum bir an önce tekrardan...

Ya Allah rızası için bişey diyin bana ben düşük yapiyorum ama öyle bir ağrım varki sabaha kadar sürüyor vedayanamıyorum çok kötüyüm doktor bir hafta sonra görüşelim dedi.ama ben dayanamıyorum çok canım yanıyorsabaha kadr ağlıyorum canımın açısından. .. benim gibi olan varsa yazsınnolur ya nolursunuz.

Canım dış gebelik olmadığına emin misin-ya da doktorun emin mi? Evet düşük çok sancılı oluyor ama eğer kimyasal düşük yapıyorsan ağrı kesici alabilirsin..ama dış gebelik olmadığına emin olmak gerek.. Lütfen betahcg değerime iki günde bir baktırmaya devam et.ben kimyasal düşük yapcaksın diye eve gönderildim.dış gebelik çıktı.acil ameliyata alındım.kork diye deil tedbirli ol diye yazıyorım.geçmiş olsun

Başka bir doktora daha görün canım. Geçmiş olsun.

Cnm bunlar normal ağrılar bende sabaha kadar uyumadım iki gece flan cok fenaydi ama asıl ağrı parça atarken oluyor doğum sancısıdan bile beter birşey değil eline telefon alip mesaj yazmak ben yerlerde kivrandim resmen. Çok zor bir dönem ama gecicek. Böyle düşün. Kaç haftaliksin?

Canım benim normalde 9 +4 ama 7 haftalik gibi görünüyor. Du

Şimdi yolda gelirken bir uzun parça indi . . . Keseside vardı sanırım sıvı bir et parçası vardı şeffaf renkte şimdi yine emir parça daha indi oda böyle yine uzun iki parmak kdr falan ikisde öyle indi kanamam var şimdide canm

Ay dışarda nasil dayaniyorsun çok kan çıkıyor o parçalar düşerken tek başına kalma

Senin nasıl olmuştu acaba

Ben geçen hafta perşembe günü altı saat boyunca doğum sancısı gibi sancı çektim beş altı parça dusurdum ama içim bitti ağlamaktan acidan o parçalar çıkarken ben mahvoldm resmen sırf parça çıkmıyor çünkü nerdeyse üç pet dolduracak kadar kan çıkıyor beraberinde

Ay dışarda nasil dayaniyorsun çok kan çıkıyor o parçalar düşerken tek başına kalma
Annem vardı canim oyle bir ağrım vardığı doktora gittim yakındı ama yürüyemiyordum.resmen çığlık atan ata yürüdüm yolda.can havliyle bende birde o aparatlardan korkuyorum bakckti doktor baktiramadim korkudan. Elimle tuttum can havliyle aldım doktorun elinden.

Senin ne kadarlık bebeğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…