- 23 Temmuz 2015
- 3.088
- 2.884
- 133
- Konu Sahibi Fairy-tale
-
Annem vardı canim oyle bir ağrım vardığı doktora gittim yakındı ama yürüyemiyordum.resmen çığlık atan ata yürüdüm yolda.can havliyle bende birde o aparatlardan korkuyorum bakckti doktor baktiramadim korkudan. Elimle tuttum can havliyle aldım doktorun elinden.
Aynİ benimkisi gibiymiş yani 6 haftalık gibi görünüyordu yani dimiBende çok korktum çıkan parçalardan her parça çıktığında çığlık attım titriyordum resmen. Annemde kalıyordum bende. Canm benm kesem yedi hafta ile bebeğim altı hafta ile uyumluydu. Gelişimi durdu yani normal de onuncu haftada olması gerekiyordu
Birde csnim ben de parçam düşünce acaba başka bişey mi var diyorum sen alttan baktilar mi dusuk yaparkenAynİ benimkisi gibiymiş yani 6 haftalık gibi görünüyordu yani dimi
Kaç parça indi doktor kontrolünde Miydin sen canım. Birde şey ya bjk cok kucuk birşey nasıl olursa böyle çok parça geliyor başka birşey olmasın benden de iki tane geldi deBende çok korktum çıkan parçalardan her parça çıktığında çığlık attım titriyordum resmen. Annemde kalıyordum bende. Canm benm kesem yedi hafta ile bebeğim altı hafta ile uyumluydu. Gelişimi durdu yani normal de onuncu haftada olması gerekiyordu
Kaç parça indi doktor kontrolünde Miydin sen canım. Birde şey ya bjk cok kucuk birşey nasıl olursa böyle çok parça geliyor başka birşey olmasın benden de iki tane geldi de
Anladim canm cok gecmis olsunnn Benden de iki parca indi ama öyle çok küçük değildi yani bidaha da olurmu o sancılar acaba belkide benim bu kadardır parçalarım. Ya bende birde vajinismus var yani korkuyorum alttan da baktirmiom ne yapcam canım ya yine o ağrılar olurmu belki de olmaz öyle büyük ne dersin.ya .hani belki artık küçük küçük olur dimiAynen cnm altı haftalık görünüyordu bebek. Doktor kontrolünde değildim yani doktor bana 10 gun sonra gel dedi tam dokuzuncu gün akşam ben düşük yaptım beş altı parça dusurdum. Canm hiç korkma başka birşey değil çünkü sadece parçalar değil kanlar etrafındaki şeyler kese vs herşey çıktığı için öyle oluyor. 10. Gün gittim doktor çok küçük bi parça daha kalmış dedi dogumhaneden ilaç verdi onu kullandım devamida öyle küçük küçük düşüyor daha kanamam bitmedi. Ama çok agrim yok. Ben altı saatte bütün büyük parçaları dusurdum
Anladim canm cok gecmis olsunnn Benden de iki parca indi ama öyle çok küçük değildi yani bidaha da olurmu o sancılar acaba belkide benim bu kadardır parçalarım. Ya bende birde vajinismus var yani korkuyorum alttan da baktirmiom ne yapcam canım ya yine o ağrılar olurmu belki de olmaz öyle büyük ne dersin.ya .hani belki artık küçük küçük olur dimi
Yok canım şöyle oldu bana bi hafta sonra gel dedi dr.bende pazartesiye kadar beklicem ben rahatladım tabi ki hemde baya bi şimdilik kız ölüyordum içim bosaldi resmen ara ara kramp vuruyor ama o da normal herhale.Canm doktor ultrasyonda bakmadmi parça kalip kalmadığına? Eğer kalmışsa düşer çünkü ben baya parça dusurdum. Sancin hiç yok mu şuan rahatlamış hissediyor musun kendini? Mesela bn düşürürken anladım içimde hala parça kaldığını
Ayni senn gibi ı hafta sonra gel demişti ben de düştü işte bu aradaYok canım şöyle oldu bana bi hafta sonra gel dedi dr.bende pazartesiye kadar beklicem ben rahatladım tabi ki hemde baya bi şimdilik kız ölüyordum içim bosaldi resmen ara ara kramp vuruyor ama o da normal herhale.
Ayni senn gibi ı hafta sonra gel demişti ben de düştü işte bu arada
Ayni senn gibi ı hafta sonra gel demişti ben de düştü işte bu arada
Yok bitti canım yok şuanda çok şükürEğer ağrıların senin rahatsız etmeyecek durumdaysa bitmiştir ama rahatsız ediyorsa dayanamıyorsan daha bitmemistir
Hafif böyle rahimden vuruyor gibi ama arada bir yaniİnşallah bitmistirde sende rahatlarsin artik
Hafif böyle rahimden vuruyor gibi ama arada bir yani
Canım benim ben ne yapicam yaAz parça kalmıştır benimde küçük bi parçam kalmış yavaş yavaş onu atiyorum simdi o rahatsız etmiyor. Zor olan kısmı atlattık sanırım.
Vajinismus varya . Bende ... ultrasonaynısının nasıl gircemmm
Birde sen ağrı kesici kullaniyormusunn
Amin nasıl ya neresi orası öyle karnından anlıyor insallab benimkide öyle olur ya.inşallah. ..Buscopan vermişti ağrı kesici diye başta kullandjm ama sonra fayda etmiyor diye bıraktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?