Düşük sonrası hakkında..

Tamam canim herkesi uyarma ihtiyacı hissediyorum kimse bu acıları yaşasın istemiyorum.en kısa zamanda bebeğine kavusman dilegiyle

Canım benim içinde yaşattığın acıları tahmin bile edemiyorum. Allaha şükür sonu çok güzel bitmiş Allahım bebeğine herkesin bebeğine uzun sağlıklı huzurlu ömürler versin. İnşallah bana da hayırlısını nasip etsin. Bana da 6 ay çok gibi geldi çünkü herhangi bir müdahale yapılmadı bana. Beklicez 1 ay artık ne yapalım. ÇOK ÇOK GEÇMİŞLER OLSUN SANA DA.

Tamam canim herkesi uyarma ihtiyacı hissediyorum kimse bu acıları yaşasın istemiyorum.en kısa zamanda bebeğine kavusman dilegiyle

Çok iyi anlıyorum canım çok teşekkür ederim kanama falan olursa arada gidip yaptırıcam aklımda söylediklerin

Çok geçmiş olsun canım Allah sabır versin tekrar hamilesin sanırım. Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.

Sağol canım teşekkürler.. Gereklilik yoksa 6 ay falan bekleme.. 1 ay yeterli.. Allah en hayırlı zamanda sağlıkla kavuştursun inşallah sanada..

Yok daha neler..
Kürtaj olanlar bile 3 ay korunuyor..
Arkadaş kürtaj olmamış üstelik,1 ay yeterli ya da en fazla düşük sonrası ilk adetinden sonra..

Yok artik daha neler demek yerine neye gore bu yorumu yaptiniz deseniz ne iyi olurdu... Ben de dusuk yasadim kurtaj falan da olmadim. Ama sonrasinda rahmim toparlayamadi. Doktorum da 6 ay kadar beklesek iyi olurdu falan demisti. Ben de ona binaen dedim. Allah herkesin hakkinda hayirlisini versin.

Ya şimdi evham yaptim bende. Ben düşük yapacağım zaman yaptormistim betam 3 binlerce 3 yüzlere düşmüştü sonra düştü 2 ay sonra da gittim tipere her yere baktı tertemiz dedi ama tekrar beta yaptirmadim sifirlanmistir dimi

Kurtajdan sonra gittim güvendiğim bi doktora bi sıkıntı yok temizlenmis demisti ama patoloji sonucu sonradan geçti elime simdi onu da göstermek icin tekrar gidicem. Kurtaji yapan doktor Genetik dedi sonucu inceleyince. diger doktora gitmek istiyorum yine de.

Daha 5 aylık evliyim hemen hamile kaldım ama bu sekilde sonuçlandı o yüzden uzun bi süre korunmayi düşünüyorum. Nasip tabi Rabbim ne zaman murad ederse...

Canım evham yapma sakin cnku ben dusuk ten on gün sonra r ahatsizlandim.senin iki ay geçmiş.bişey olsaydı şimdiye kadar çoktan ölmüştün:) ben dusuk ten sonra doktora gitmedim aslında a kintilarim tekrar başlayınca gitmem lazımdı.dusuktendir geçer dedim.sonra arttı kanamam.rahat ol.vücutta kötü bişey olduğu zaman mutlaka bir belirti verir.senin geçmiş Allahın izniyle

O zaman sizde "bence" demek yerine "benim yaşadığım şuydu" diyerek açıklamalıydınız..Cümleye "bence" diye başlayınca şahsi fikir gibi,bir dayanağı yokmuş gibi algılanıyor..
Zira 2.mesajımda da bahsettim "gereklilik olmadıkça 6 aya gerek yok" kürtajlı düşüklerde bile 3 ay korunun diyor doktorlar..Sizin rahmin toparlayamaması ekstrem bir durum olmuş

Allah sağ saglimbebeklerimize kavuştursun canim

Ay şimdi rahatladım. Ya o kadar zor birsey ki bu insan evham yapmadan duramıyor Allah herkese nasip etsin inşallah

Ay şimdi rahatladım. Ya o kadar zor birsey ki bu insan evham yapmadan duramıyor Allah herkese nasip etsin inşallah
Ah canimmm Allah inşallah sana bir daha yasatmaz.ama ben ilk kaybimda Allahım daha beterinden koru dedim hep.ama daha kötüsünü verdi.evham ne kelime.doktorları kocami annemi delirttim resmen.kimse beni anlamıyor gbi geliyordu.coksukur dis gebelik konusunu da atlattım.rabbim kimseye yasatmasin çok zor şeyler.hamile kaldığına sevinememek kadar kötü bir duygu yok.Allahtan tek isteğim sağlıklı ve uzun ömürlü bir evlat.dusmanima bile bu acıları yasatmasin.çok zor.eminim daha kötüleri var ama herkesin yaşadığı kendine ağır..

Canim benim yaa Allah en yakın zaman da sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin sana çok zormuş senin yaşadıkların Allah bir daha yasatmasin inşallah

Saol canım bebeğimi kucağıma aldım erken geldi kerata :) rabbim sanada nasip etsin ve isteyenlere hayırlısıyla insallah

Arkadaşlar merhaba... Yaklaşık 1,5-2 ay önce 6 haftalık düşük yaptım. Kürtaja ya da ilaç kullanmaya gerek kalmadı. Doktor herhangi bir süreye gerek olmadığını söyledi. Düşükten sonra kısa sürede gebelik yaşayanların belirtileri nelerdi acaba? Paylaşabilirseniz çok sevinirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…