• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük sonrası hakkında..

Benim lekelenmelerin başlayalı, . Bi 15 gün oldu ama embriyo yerleşio fln sandık biz .neyse sonra az az kahverengi lekelene derken 3 4 gündür kırmızı renkte ama 3 gundur yoğunlaştı buldun çok yok iki parca indikten sonra biraz daha arttı

Öyle oluyor zaten ben gece küçük bi parça daha dusurdum sabaha kadar kanamam olmuş baya ama şimdi daha az

Himmm.bebek şekli varmiydi yoksa parcalabmismiydi sizin hani bazı kişiler keseyle düşüruyorm

Cnm bn korkumdan duser parcalara bakamadim ama sanırım ilk düşen parça da vardı birşeyler. Bebek şekli yoktu cnm zaten altı haftada kalmış küçük yani

Ya birde birşey dicem sizdeki o ağrılar ne kadar sürdü. Bende dün değil evvelki gece başlamıştı. Dün gece sabaha kadar uyutmadi.bugün de malum indiler acaba yine aynı şekilde ağrılar devam edermisin yani senin nasıl olmustu

Cnm bn korkumdan duser parcalara bakamadim ama sanırım ilk düşen parça da vardı birşeyler. Bebek şekli yoktu cnm zaten altı haftada kalmış küçük yani
Yok tabiki de tam bir bebek şekli olmuo da hani bu göz oluşumu falan başlamış oluyor ya ay ne bilim kafam allak bullak oldu

Ya birde birşey dicem sizdeki o ağrılar ne kadar sürdü. Bende dün değil evvelki gece başlamıştı. Dün gece sabaha kadar uyutmadi.bugün de malum indiler acaba yine aynı şekilde ağrılar devam edermisin yani senin nasıl olmustu

Cnm bnm iki gün sancm baya oldu bi gece sabaha kadar kivrandim o sabaha kadar kivrandigim gnun akşamında dusurdum o akşam altı saat feci sancı çektim en son parça çıkınca rahatladm cok şükür

Back