- 20 Mart 2016
- 358
- 98
- 13
- 31
- Konu Sahibi Fairy-tale
Banada bugün parol verdi kullanabilirsin dedi doktor bakalım bir hafta sonra neler olacak...Allahımin izniyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin nasıl ya neresi orası öyle karnından anlıyor insallab benimkide öyle olur ya.inşallah. ..
Banada bugün parol verdi kullanabilirsin dedi doktor bakalım bir hafta sonra neler olacak...Allahımin izniyle
Ya hanı şu alttan aparat sokuyorlar ya hani bana ondan sokmak istediiiTatlım ultrasyona giriyoruz ya normal de hani karindan bebeğe flan bakıyorlar aynı şekilde öyle bakıyor farklı birşey yok
Benim lekelenmelerin başlayalı, . Bi 15 gün oldu ama embriyo yerleşio fln sandık biz .neyse sonra az az kahverengi lekelene derken 3 4 gündür kırmızı renkte ama 3 gundur yoğunlaştı buldun çok yok iki parca indikten sonra biraz daha arttıKac gundur kanaman var senin ?
Ya hanı şu alttan aparat sokuyorlar ya hani bana ondan sokmak istediii
Benim lekelenmelerin başlayalı, . Bi 15 gün oldu ama embriyo yerleşio fln sandık biz .neyse sonra az az kahverengi lekelene derken 3 4 gündür kırmızı renkte ama 3 gundur yoğunlaştı buldun çok yok iki parca indikten sonra biraz daha arttı
Dedim zaten de karında yok dediBanada önce karından bakalm gormezsek alttanda bakariz dedi ama karindan gordugu için alttan bakmadi keşke karnımdan bakin deseydiniz
Himmm.bebek şekli varmiydi yoksa parcalabmismiydi sizin hani bazı kişiler keseyle düşüruyormÖyle oluyor zaten ben gece küçük bi parça daha dusurdum sabaha kadar kanamam olmuş baya ama şimdi daha az
Dedim zaten de karında yok dedi
Diye okudum da.Himmm.bebek şekli varmiydi yoksa parcalabmismiydi sizin hani bazı kişiler keseyle düşüruyorm
Himmm öyle olabilirmi yani hani sadece karından görülme olasılığı varmı ben yok diye biliyorumDemek ki bitmiş canım kalan da küçük parçadır altta düşer sen hissedersin yani.
Himmm.bebek şekli varmiydi yoksa parcalabmismiydi sizin hani bazı kişiler keseyle düşüruyorm
Yok tabiki de tam bir bebek şekli olmuo da hani bu göz oluşumu falan başlamış oluyor ya ay ne bilim kafam allak bullak olduCnm bn korkumdan duser parcalara bakamadim ama sanırım ilk düşen parça da vardı birşeyler. Bebek şekli yoktu cnm zaten altı haftada kalmış küçük yani
Himmm öyle olabilirmi yani hani sadece karından görülme olasılığı varmı ben yok diye biliyorum
Yok tabiki de tam bir bebek şekli olmuo da hani bu göz oluşumu falan başlamış oluyor ya ay ne bilim kafam allak bullak oldu
Anladim peki canım ağrın ne kadar sürdü hani bu dusukten sonra agrilarin bu şiddetle devamm ettimi ya benim hafiften yine başlıo gibi sanki...agrilarimCanm bnde ilk defa yaşadığım için tam bi bilgim yok
Haklısın canimmHiç düşünme bence artık böyle şeyler bence
Ya birde birşey dicem sizdeki o ağrılar ne kadar sürdü. Bende dün değil evvelki gece başlamıştı. Dün gece sabaha kadar uyutmadi.bugün de malum indiler acaba yine aynı şekilde ağrılar devam edermisin yani senin nasıl olmustu