- 30 Eylül 2020
- 3.806
- 4.690
- 83
İnşallah hepimiz dert ortaklığından mutluluk ortaklığına evrilirizKadınlar kulübü iyi ki var. İnsan, en yakınına bile anlatamayacağı konuları burda paylaşıyor. Hepimiz dert ortağıyız.![]()
![Smiling face with hearts :smiling_face_with_3_hearts: 🥰](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f970.png)
![Four leaf clover :four_leaf_clover: 🍀](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f340.png)
![Front-facing baby chick :hatched_chick: 🐥](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f425.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah hepimiz dert ortaklığından mutluluk ortaklığına evrilirizKadınlar kulübü iyi ki var. İnsan, en yakınına bile anlatamayacağı konuları burda paylaşıyor. Hepimiz dert ortağıyız.![]()
Pik cuma gunu olsa cumartesı çatlasa cuma cumartesi pazar misss misssAyyy evet benim hayalimdi şöyle bir yaz tatilinde çok güzel mutlu bir günde olsun bebişimiz ama şuan yumurtlasam yeter kıvamındayım haftasonu olursa fazladan mutluluk![]()
Bakalım ne zamana denk gelicek haberleşiriz buradanPik cuma gunu olsa cumartesı çatlasa cuma cumartesi pazar misss misss![]()
Bu benim ikinci düşüğümdü canım. İlki 2018 şubattaydı. O zaman genetik ve pıhtılaşma testleri verdik. Faktör 2 bozukluğum varmış. Normalde değil ama gebe kalınca kan sulandırıcı kullanman gerekli demişti. Bende kullandım ama nasip değilmiş. Düşükten on beş yirmi gün önce korona olmuştum. Pozitif olduktan on gün sonra aşırı kanamam başladı iki hafta falan hastanede yattım. Sonra düştü. Doktoruma sordum koronadan olmuş olabilir mi diye. Doktorum koronadandır ya da değildir diyemem dedi. Bu konuyla alakalı yurtdışı yayınlarını okumuş ve korona çıktıktan sonra düşük, ölü doğum ve anne ölüm oranlarının yüzde yetmiş oranında arttığı yazıyormuş. Bende bir sağlık çalışanı olarak bu oran ciddi bir oran. Düşüğün nedeni belli değil ama akılda deli sorular işte. Düşük sonrası psikoloji nasip değilmiş diyorum.Başın sağolsun cnm. Sebep bulundu mi ileri hafta ymis senindebenim Melek kizim da 4 buçuk aylikti
![]()
İnsallah cnmBakalım ne zamana denk gelicek haberleşiriz buradan![]()
Bide korona etkilemiyor diyolardiBu benim ikinci düşüğümdü canım. İlki 2018 şubattaydı. O zaman genetik ve pıhtılaşma testleri verdik. Faktör 2 bozukluğum varmış. Normalde değil ama gebe kalınca kan sulandırıcı kullanman gerekli demişti. Bende kullandım ama nasip değilmiş. Düşükten on beş yirmi gün önce korona olmuştum. Pozitif olduktan on gün sonra aşırı kanamam başladı iki hafta falan hastanede yattım. Sonra düştü. Doktoruma sordum koronadan olmuş olabilir mi diye. Doktorum koronadandır ya da değildir diyemem dedi. Bu konuyla alakalı yurtdışı yayınlarını okumuş ve korona çıktıktan sonra düşük, ölü doğum ve anne ölüm oranlarının yüzde yetmiş oranında arttığı yazıyormuş. Bende bir sağlık çalışanı olarak bu oran ciddi bir oran. Düşüğün nedeni belli değil ama akılda deli sorular işte. Düşük sonrası psikoloji nasip değilmiş diyorum.
Bende soğan kürü yaptım bu ay hamile kaldım şükürSoğan kürü tavsiye ederim kuzum![]()
Senin günün nezamandiAminn hepımızın ınsallahsaglıcakla kavussun herkes bebegıne insallah
Ya ne güzel vesile olmus cnm. Bende ins olmam adet ama olursam bende Yapıcam soğan kürüBende soğan kürü yaptım bu ay hamile kaldım şükür![]()
Yap bence 5 aydır uğraştım tık yoktu Aralık'ta adet oldum bitti hemen 1 hafta yaptım sabah akşam aç karnına içtim kestim adete 10 gün kala falan şükür olduYa ne güzel vesile olmus cnm. Bende ins olmam adet ama olursam bende Yapıcam soğan kürü![]()
İnsan sürekli bir neden arıyor... Benim de İzmir depreminden sonraki gündü randevum ve o gün kalbi durduğunu öğrendim. Depremde mi oldu diye kendimi yiyip durdum. Neye üzüleceğimi şaşırdım. Çok kötü günlerdi. İnşallah bebeğine kavuşursun sağlıkla, Allah bir daha yaşatmasın hiçbirimize.Bu benim ikinci düşüğümdü canım. İlki 2018 şubattaydı. O zaman genetik ve pıhtılaşma testleri verdik. Faktör 2 bozukluğum varmış. Normalde değil ama gebe kalınca kan sulandırıcı kullanman gerekli demişti. Bende kullandım ama nasip değilmiş. Düşükten on beş yirmi gün önce korona olmuştum. Pozitif olduktan on gün sonra aşırı kanamam başladı iki hafta falan hastanede yattım. Sonra düştü. Doktoruma sordum koronadan olmuş olabilir mi diye. Doktorum koronadandır ya da değildir diyemem dedi. Bu konuyla alakalı yurtdışı yayınlarını okumuş ve korona çıktıktan sonra düşük, ölü doğum ve anne ölüm oranlarının yüzde yetmiş oranında arttığı yazıyormuş. Bende bir sağlık çalışanı olarak bu oran ciddi bir oran. Düşüğün nedeni belli değil ama akılda deli sorular işte. Düşük sonrası psikoloji nasip değilmiş diyorum.
Bende kizima hamile kalmadan önceki ay soğan kürü yapmıştım cnm bana da vesile olmustuYap bence 5 aydır uğraştım tık yoktu Aralık'ta adet oldum bitti hemen 1 hafta yaptım sabah akşam aç karnına içtim kestim adete 10 gün kala falan şükür oldu![]()
Aaa ben de soğan kürüyle hamile kalmıştım 1 yıldır olmuyordu soğan kürünü yaptığım üçüncü ayda olmuştu. Düşükten sonra ikinci adetimi de oldum bu ay tekrar mı yapsam diyordum. Hem rahmi yeniliyor gibi geliyor bana. Düşükten sonra iyi olabilir.Yap bence 5 aydır uğraştım tık yoktu Aralık'ta adet oldum bitti hemen 1 hafta yaptım sabah akşam aç karnına içtim kestim adete 10 gün kala falan şükür oldu![]()
CumaSenin günün nezamandi
Hadi bakalım haber et sonucu var mı belirtilerin
Evet bende düşük yaptığımda doktorum önermişti hem pihtilar çıkar adet düzelir diye hemde hamile kalabilmek için deneyin zararı yokAaa ben de soğan kürüyle hamile kalmıştım 1 yıldır olmuyordu soğan kürünü yaptığım üçüncü ayda olmuştu. Düşükten sonra ikinci adetimi de oldum bu ay tekrar mı yapsam diyordum. Hem rahmi yeniliyor gibi geliyor bana. Düşükten sonra iyi olabilir.![]()
Çok güzel faydalı rahmi temizliyor adet düzensizliğine iyi zaten düzenli içildi mi de adet düzene giriyor yumurtalar çoğalıyor hamile kalinioBende kizima hamile kalmadan önceki ay soğan kürü yapmıştım cnm bana da vesile olmustu
Adet olcak gibi ağrılarım var cnm hemde adet rahatsızligi.. bence olmadi ama yine de Rabbim büyük nasip bakalim.Hadi bakalım haber et sonucu var mı belirtilerin![]()
Daha cok yeni cnm zamanla insan alışıyor mecburuz da alışmaya.. Kafanı dagitcak seyler yapmaya calis.. Bana burası cok iyi geliyor bide dua gruplarına katıldım manevi olarak da rahatlattiSohrab merhaba canım topiğin hayırlı olsun .benimde iki boş gebeliğim oldu ikinciyi 21 aralıkta kürtajla 12 haftalıkta alındı genetik test istedim henüz sonuç çıkmadı sonucun ne olduğunu bilmiyorum ama psikolojik olarak çok yıprandım gerek çevreden gerekse beden olarak yaşadıklarımdan bebek çok istememe rağmen üçüncüyü denemek bile istemiyorum hatta eşimi iyice uzaklaştırdım kendimden kendimi toparlamak için ne yapacağımı bilmiyorum siz neler yaptınız tavsiyeniz nedir
![]()