Evet ben de onu düşünüyorum. Doktorum biliyor durumumu ama ona kalsa ovulasyon testi bile yapma diyor. Ben yine de yapıyorum. Sebebini anlayamadığım şekilde benden baya umutlu.
Hemen olsun istiyorum zaten 1 yıl kendi kendime denedim diyorum yok yani. (pandemi dolayısı ile olmuyor diye doktora gidip durmadım) Yumurta geliştirmek için alınan ilaçları ve çatlatma iğnesini buradan öğrendim. O söylemedi.
Bir dahaki gidişimde bu konuda ısrarcı olucam. Çok gençsin acele etme tavırlarında biraz. (Yakında 29 olucam çok da genç değilim.
) Değiştirmek de istemiyorum çok tatlı ve ilgili biri aslında ama fazla polyanna. Hamilelikte de sorunlu olduğum için sürekli ilgilendi ve haftada 3 kez gittiğim oldu. Pazar günü bile kanamam oldu diye hastaneye çağırdı kontrol etti. Özelde olmasına rağmen sorun çıkarmadı her mesajıma cevap verdi. Kürtajımı da çok başarılı yaptı 2.gün kanamam durmuştu. İnsanların bir buçuk ay kanaması oluyormuş. Yine de çok şükür onu yaşamadım en azından. Bende bir de çift rahim var. Onunla da çok ilgilendi. Tüm geçmişimi biliyor. Yeni birine tekrardan tüm problemlerimi anlatmak çok zor geliyor. Ay çok uzun yazdım kusura bakmayın