- 4 Kasım 2020
- 3.887
- 4.505
- 48
- 31
Ümidini kaybetme 3 gün kalmış kısmet bir baktn adet olmadınAdet olcak gibi ağrılarım var cnm hemde adet rahatsızligi.. bence olmadi ama yine de Rabbim büyük nasip bakalim.
![Hugging face :hugging: 🤗](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f917.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ümidini kaybetme 3 gün kalmış kısmet bir baktn adet olmadınAdet olcak gibi ağrılarım var cnm hemde adet rahatsızligi.. bence olmadi ama yine de Rabbim büyük nasip bakalim.
Ben bu cevabı sohrap a yazmistim belirtiler var mı die seninki de mi cuma günü onun ki cuma günü deÜmidini kaybetme 3 gün kalmış kısmet bir baktn adet olmadınsabır
İkimizin de aynı günBen bu cevabı sohrap a yazmistim belirtiler var mı die seninki de mi cuma günü onun ki cuma günü de![]()
Amin ins ikinizden de güzel haberler bekliyorumİkimizin de aynı günöyle elbet cnm kısmet herşey Rabbim ol der ve olur..
Adet belirtileri var gibi cnm, bakalım hayırlısı ınsallahnHadi bakalım haber et sonucu var mı belirtilerin![]()
Canımm cok uzgunum, Allahım sabır versın ınsallah sana da, İnan bana dusuk yaptıgım gun, dunyanın sonu gelmıs gıbı hissediyordum, bosuna yasıyormuşum gıbı.. Hatta 3 4 ay dusunmem herhalde dıyordum, İlk adetimi olur olmaz heyecanlandım yenıden, doktora kostum resmen, yenıden tedavıye baslayalım ıstedım... Zaman herseyın ılacı dıye bosuna dememısler.. Cidden öyle acımız hıc gecmıcek ama o acıyla bas etmeye baslıyoruz, yenıden daha guclu donuyoruz ınsallah.. Sen de guclu bır kadınsın ve bunun ustesinden geleceksin.. Kendıne zaman tanı.. Herzaman dertleşmek ıstersen bız burdayız.. Bizi en iyi biz anlarızSohrab merhaba canım topiğin hayırlı olsun .benimde iki boş gebeliğim oldu ikinciyi 21 aralıkta kürtajla 12 haftalıkta alındı genetik test istedim henüz sonuç çıkmadı sonucun ne olduğunu bilmiyorum ama psikolojik olarak çok yıprandım gerek çevreden gerekse beden olarak yaşadıklarımdan bebek çok istememe rağmen üçüncüyü denemek bile istemiyorum hatta eşimi iyice uzaklaştırdım kendimden kendimi toparlamak için ne yapacağımı bilmiyorum siz neler yaptınız tavsiyeniz nedir
![]()
Adet belirtileri var gibi cnm, bakalım hayırlısı inşallah canım hayırlısı olsun ins![]()
Benide ekler misiniz bat 11 şubatMerhabalar
14 Kasım da kalp atısı alamadığımız için 9 haftalık düşük yaptım, asılama ile hamıle kalmıstım, doktorum 2.adetimde çagırdı yeniden aşılama yapıcak.. Umarım yeniden hamıle kalabılırım
Bu sürecte bana destek olan kader arkadslarım,insallah yeniden testlerımızı, ilk ultrason goruntulerımızı, güzel heycanlarımızı paylasabılırız
KULLANICI ADI BAT @Katre-i Matemm 25.12.2020 @Merveun 02.01.2021 @medusasli 03.01.2021 Kalbim73
21.01.2021 @Deniz yazici 26.01.2021 Liloss
27.01.2021 Teneffus Zili
28.01.2021 burcusami
29.01.2021 Sohrab
29.01.2021 @Random33 02.02.2021 @sutlaacc 07.02.2021 @kelebek3333 10.02.2021 @momtobe95 11.02.2021
İnsallah saglıcakla bebişimiz gelirBenide ekler misiniz bat 11 şubat
Bende aralıkta kimyasal gebelik geçirdim 1 ay bekledim bu ay tekrar düşünüyorum
Anladım canım normal demek ki böyle olması.Bende cuma gideceğim ilaçla düşme şansı yoksa mecbur kürtaj olacağiç
canım benim tüp bebekti düşükten sonraki ay benim doktorum başlayabileceğimizi problem olmayacağını söyledi. bence 3 ay beklemenize gerek yok ben covıd aşısının ikinci dozunu olacağım için iki ay erteliyorum ama siz deneyin mutlaka inş tutarKızlar merhaba, doktor 3 ay korun demişti bana. 9+2de kalbi durmuştu, geç döllenmeydi ve gelişimi normal gitmedi hiç. Kürtaj olmak zorunda kaldım. Doğum sigortamın 2. yılını, yılbaşında ödemeye başladık. En geç martta hamile kalmış olmam lazım ki aralıkta doğum olsun ve 3.kez doğum sigortası ödemeyeyim. Yani biz denemeye başladık3.adeti bekleyemedik valla bakalım nolcak
Ben hiç stres yapmıyorum ama eşim benden daha heyecanlı. Sizin eşleriniz nasıl tepkiler veriyor?
Gebelik dusunenler aşı olmasın demiş bi arkadaşımın doktoru.. Aşı sırası gelince kendı doktoruma soracagim ben de, 15 subatta okullar da acılacak, ögretmenlere de yapılacak diyorlar.. Ne yapacagım bılmıyorum ben decanım benim tüp bebekti düşükten sonraki ay benim doktorum başlayabileceğimizi problem olmayacağını söyledi. bence 3 ay beklemenize gerek yok ben covıd aşısının ikinci dozunu olacağım için iki ay erteliyorum ama siz deneyin mutlaka inş tutar
gebelik planlandığı takdirde evet önermiyorlar hamile kalınca ilk üç ay da aşı olamiyoruz. ama sağlık çalışanıyım ve malesef olmam gerekiyor zaten dondorulmuş embriyolarım var iki adet dönemi sonra transfer olacak doktoruma sordum iki adet geçsin yaparız dedi... Eğer aşı olurken hamile kalmışsak diye genelde yapmak istemiyorlar ama benoldum hayırlısı olur inşGebelik dusunenler aşı olmasın demiş bi arkadaşımın doktoru.. Aşı sırası gelince kendı doktoruma soracagim ben de, 15 subatta okullar da acılacak, ögretmenlere de yapılacak diyorlar.. Ne yapacagım bılmıyorum ben de
Allahım yardımcınız olsun ınsallahgebelik planlandığı takdirde evet önermiyorlar hamile kalınca ilk üç ay da aşı olamiyoruz. ama sağlık çalışanıyım ve malesef olmam gerekiyor zaten dondorulmuş embriyolarım var iki adet dönemi sonra transfer olacak doktoruma sordum iki adet geçsin yaparız dedi... Eğer aşı olurken hamile kalmışsak diye genelde yapmak istemiyorlar ama benoldum hayırlısı olur inş
evet canım kafa olarak rahatım herşeye sil baştan başlasaydım daha sıkıntılı bir süreçti inş hepimiz olumlu osnuçlar alırızıAllahım yardımcınız olsun ınsallahtransfer olcagınız ıcın kafanız daha rahattır
Çok sevindiiiimmmKızlar merhaba,
Deliler gibi ağlıyorum hala inanamıyorum erken testim pozitif..
E hani biz niye görmedik teyzeler merak ederKızlar merhaba,
Ciddi misin? Yaa çok sevindim canım.MaşaAllah, geriside sağlıkla ilerler inşaAllahKızlar merhaba,
Yaa mesajı okuyunca kalbim nasıl çarptıKızlar merhaba,