- 13 Mayıs 2020
- 4.251
- 5.064
- 108
Ayyy çok sevindim canımmmmKızlar merhaba,
Deliler gibi ağlıyorum hala inanamıyorum erken testim pozitif..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy çok sevindim canımmmmKızlar merhaba,
Yaa çok sevindim hayırlısı hayırlısı olur inşallah Sohrab darısı başına kuzum sen ne zaman yapacaksinKızlar merhaba,
Çok sevindim. Keseyi kalp atışını duymak ve sağlıkla doğması da nasip olsun insallah❤Kızlar merhaba,
Ya cok korkuyorum yapmaya, cuma gunu günüm bilmiyorum, olmazsam cumartesı yaparımYaa çok sevindim hayırlısı hayırlısı olur inşallah Sohrab darısı başına kuzum sen ne zaman yapacaksin
İnşallah güzel haber vereceksin canım dayanabilirsen cumartesi yap ya inşallah olmazsınYa cok korkuyorum yapmaya, cuma gunu günüm bilmiyorum, olmazsam cumartesı yaparım
Oy maşallah baya belirgin canım. Kaçıncı günün yumurtlamadan sonraAllah razı olsun canlarım.
Iyi ki varsınız.
Bana olan desteğiniz o kadar değerli ki.. hepimize sağlıkla nasip etsin.
Ben inanılmaz şaşırdım.. Yani belirtiler vardı ama anlam vermek istememiştim.
Hâlâ bile korkuyorum. Dr beta baktırma direkt gel dedi sizi haberdar edicem, yarın giderim buyuk ihtimal.
Senin de olacak inşallah umutlandırmayayım ama ben öyle hissettim ayy hemen haber ver yapınca nasıl dayanıyorsun ben öğrendiğimde yumurtlamadan sonra 8.gündü. Hiç beklemiyordum ama dayanamayıp yapmıştım.Ya cok korkuyorum yapmaya, cuma gunu günüm bilmiyorum, olmazsam cumartesı yaparım
İnşallah güzel haber vereceksin canım dayanabilirsen cumartesi yap ya inşallah olmazsın
Aslında ben de dayanmazdım 4 5 gun onceden yapmaya baslardım, memlekete geldim, bıraz da o yuzden yapamıyorumSenin de olacak inşallah umutlandırmayayım ama ben öyle hissettim ayy hemen haber ver yapınca nasıl dayanıyorsun ben öğrendiğimde yumurtlamadan sonra 8.gündü. Hiç beklemiyordum ama dayanamayıp yapmıştım.
Valla ben başlıyorum bi 5 6 gün önceden memlekette olman iyi olmuş son ana kadar beklemis olursun.Aslında ben de dayanmazdım 4 5 gun onceden yapmaya baslardım, memlekete geldim, bıraz da o yuzden yapamıyorum
Zaten cuma gunu adetım gelmezse umutlanabılırım
Tebrik ederim canım çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallahAllah razı olsun canlarım.
Iyi ki varsınız.
Hâlâ bile korkuyorum. Dr beta baktırma direkt gel dedi sizi haberdar edicem, yarın giderim buyuk ihtimal.
Aynen, o acıdan ıyı oldubu ay da test yapmadan gecsin bakalımValla ben başlıyorum bi 5 6 gün önceden memlekette olman iyi olmuş son ana kadar beklemis olursun.
Yaaa gercekten mi❤ çok mutlu oldum canim. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar merhaba,
Tam tarih belli değil kuzum ama 12. Gün olma ihtimali yüksekOy maşallah baya belirgin canım. Kaçıncı günün yumurtlamadan sonra
Hepimizin hasret kaldığı görüntü Tebrik ederim canım çok beklemeden kavuştun şükürSağlıkla kucağına al inşallahAllah razı olsun canlarım.
Iyi ki varsınız.
Geçen ay akıntı ve ağrı vardı çok. Gebelik olmayınca bu ay kendimi dinlemicem dedim.Tebrik ederim canım çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallah
Belirtin var mıydı anlat bize de sürecini
Yaa bişey diyim mi, sıradan bebiş eklemeye basladım, galıba hepımız sırayla hamıle kalıcaz kuzum senın bebişi de cuma gunu eklicem eve gecınceGeçen ay akıntı ve ağrı vardı çok. Gebelik olmayınca bu ay kendimi dinlemicem dedim.
Ama gaipten kokular gelince şüphelendim geçen sefer de ilk belirtiydi.
Azıcık bulantı
Akıntı
Rahimde dolgunluk hissi
Arada göğüs hassasiyeti (ama uyutmayacak derecede)
Canım da biseyler çekti bu ay. Belirtilerim bunlar canlarım.
Gecen hafta ilk defa hamileyim galiba diye his geldi içime. Ama kendimi tuttum, korkudan geçti o da. Bu aydan ümitsizdim o yüzden.
Inşallah ilk sayfa bebişlerle dolar da sağlıkla anne oluruz.
Sanırım biraz korkularla geçecek günler. Ama sizin desteğiniz iyi ki var..