Gün asırı yapayım diyorum herdefasında, ona da can dayanmıyorGerçekten yapmamamız mı gerekiyor acaba ama ben duramam ki zaten düzensiz olduğu için yumurtlama zamanı belli olmuyor hasta olacağım zamanı da bilemiyorum bu sefer hamile miyim değil miyim derken hayal kırıklığı oluyor. Günü kaçırırım diye de korkuyorum. Yaparım yine heralde
Geçmiş olsun öncelikle. Neydi bebeğinizi kaybetme sebebiniz. Bende hsg den sonra gebe kalmıştım 16. Haftada kalp anomalisinden kaybettim ekim ayında.. hatta o dönem hsg yüzünden mi diye çok sorguladım ama hsg çektirip sağlıkla doğum yapan birsuru anne varmış..rahatladım biraz..Sohrab cığım merhabalar. Diğer gebeliğimizde de birlikteydik. Bende 28 kasımda bebeğimi kaybettim 14 haftalıktı yavrum. Bende gebe kalmak istiyorum. Hsg den sonra gebe kalmıştım. Bakalım şimdi hemen gebe kalabilecek miyim? İnşallah isteyen herkese Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eder.
Kafa rahat olunca, çok fazla takmayınca olur diyen insanlar çok fazla. Haklılar galibaBenım doktor da bu ay kendiniz deneyin dedı, o der demez yumurtlama testı yapayım dedim, ısrarla yapma lutfen, kendını rahat bırak dıyor
Arı sütü bal polen karışımı propolis kaliteli yumurta üretmek için çok faydalıymış.Sohrab cığım merhabalar. Diğer gebeliğimizde de birlikteydik. Bende 28 kasımda bebeğimi kaybettim 14 haftalıktı yavrum. Bende gebe kalmak istiyorum. Hsg den sonra gebe kalmıştım. Bakalım şimdi hemen gebe kalabilecek miyim? İnşallah isteyen herkese Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eder.
Yaşadıklarınızın aynısını yaşadım. Kendimi okudum resmen. Çok geçmiş olsun. Rabbim evlat acısı yaşatmasın bir dahaMerhabalar. Eylülde 1 yıl denemeden sonra hamile olduğumu öğrenmiştim. O 1 yıl bana 5 yıl gibi geldi o ayrı. Tam sevindim sonunda bir bebişim olacak diye kanamalarım başladı. Olabiliyor dendi progestanla durdurduk derken bir hafta sonra yine kanamam oldu fakat düşmedi. Bu sefer iğne yapıldı. Kalp atışı duymak için erkendi fakat görünüyordu hala. Bir hafta sonra doktora 8 haftalıkken gittik gelişmesi ve kalbi durmuş dedi. 1 hafta kendi kendine düşmesini bekledik düşmeyince zorunlu kürtaj yapıldı. Aklıma geldikçe kahroluyorum. Doktor kürtajdan 10 gün sonra kontrolde cyclo progynova verdi. İlaçla 13 aralıkta regl oldum. Sonrasında deneyebilirsiniz demişti. Bende pko var döngü sürem çok uzun genelde 45 gün civarı oluyor fakat çok değişken. Ovulasyon testiyle takip ederek denedik fakat çizgi tam koyulaşmadı yine de en koyu olduğu günü değerlendirdik. Malesef 23'ünde regl oldum. Bu ay da olmadı yani. Sizin gibi ben de tekrar hamile kalmak istiyorum. O kadar yıprandım ki bi anda ağlamaya başlıyorum. Şimdi cinsiyetini bile öğrenmiş olacaktım çok üzgünüm. Bir yandan da korkuyorum olur da tekrar düşerse diye. Çok zor bir şeymiş yaşamayan bilemez. İsteyen herkes bebişine kavuşur inşallah.
Başın sağolsun cnm. Sebep bulundu mi ileri hafta ymis senindeSohrab cığım merhabalar. Diğer gebeliğimizde de birlikteydik. Bende 28 kasımda bebeğimi kaybettim 14 haftalıktı yavrum. Bende gebe kalmak istiyorum. Hsg den sonra gebe kalmıştım. Bakalım şimdi hemen gebe kalabilecek miyim? İnşallah isteyen herkese Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eder.
Tamam canım sağolTabiki böyle ilgili bir doktoru değiştirme. Böylesini bulmak zor canim.. doktorun haklı kafayı takmamak icin ov. yapmayin diyorlar ama yapıyoruz tabievet bi gittiğinde dile getir bakalım ne dicek
Hahaha sorma ya benim de libido diye bir şey kalmadıGün asırı yapayım diyorum herdefasında, ona da can dayanmıyorlibidom düşük galiba
Amin canım amin kimseye yaşatmasın size de çok geçmiş olsunYaşadıklarınızın aynısını yaşadım. Kendimi okudum resmen. Çok geçmiş olsun. Rabbim evlat acısı yaşatmasın bir dahaSizin yaş kaç?
Hiç üzülme yaşın çok iyi. Olur Allah’ın izniyle. Ben 41 yaşındayım. 5 yaşında bir oğlum var. Tüm çabam, kardeşi olması için. Rabbim isteyen herkese sağlıklı, hayırlı evlatlar versinAmin canım amin kimseye yaşatmasın size de çok geçmiş olsunburadan dertleşmek iyi oluyormuş çok yakın arkadaşlarım canım ciğerim dediklerim bile anlayamıyor malesef 28 yaşındayım şimdilik temmuzda 29u doldurucam sizin yaşınız kaç?
Merhaba cnm, cok uzuldum, ınsallah yeniden gebe kalabilirizSohrab cığım merhabalar. Diğer gebeliğimizde de birlikteydik. Bende 28 kasımda bebeğimi kaybettim 14 haftalıktı yavrum. Bende gebe kalmak istiyorum. Hsg den sonra gebe kalmıştım. Bakalım şimdi hemen gebe kalabilecek miyim? İnşallah isteyen herkese Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eder.
Amin canım amin kimseye yaşatmasın size de çok geçmiş olsunburadan dertleşmek iyi oluyormuş çok yakın arkadaşlarım canım ciğerim dediklerim bile anlayamıyor malesef 28 yaşındayım şimdilik temmuzda 29u doldurucam sizin
Kafaya takan insanlar da hamıle kalıyor ama, ben cok takılmıyorum ona nasip herseyKafa rahat olunca, çok fazla takmayınca olur diyen insanlar çok fazla. Haklılar galiba
Kadınlar kulübü iyi ki var. İnsan, en yakınına bile anlatamayacağı konuları burda paylaşıyor. Hepimiz dert ortağıyız.Amin canım amin kimseye yaşatmasın size de çok geçmiş olsunburadan dertleşmek iyi oluyormuş çok yakın arkadaşlarım canım ciğerim dediklerim bile anlayamıyor malesef 28 yaşındayım şimdilik temmuzda 29u doldurucam sizin yaşınız kaç?
KesinlikleMerhaba cnm, cok uzuldum, ınsallah yeniden gebe kalabilirizsaglıcakla kucagımıza alalım ınsallah
Tabiki herşey nasip, kısmet.Kafaya takan insanlar da hamıle kalıyor ama, ben cok takılmıyorum ona nasip hersey
Yaaa hıc sorma yorgunluktan bitap dusmemız de cabası, hele o yumurtlama haftaıcıne denk gelirse, gözler kapalıoluyor nerdeyseHahaha sorma ya benim de libido diye bir şey kalmadıbaşlarda bi heves vardı ama 1 buçuk yıl oldu artık.. Ben çalışıyorum bide çok zor
Ayy allah bağışlasınHiç üzülme yaşın çok iyi. Olur Allah’ın izniyle. Ben 41 yaşındayım. 5 yaşında bir oğlum var. Tüm çabam, kardeşi olması için. Rabbim isteyen herkese sağlıklı, hayırlı evlatlar versin
Ayyy evet benim hayalimdi şöyle bir yaz tatilinde çok güzel mutlu bir günde olsun bebişimiz ama şuan yumurtlasam yeter kıvamındayım haftasonu olursa fazladan mutlulukYaaa hıc sorma yorgunluktan bitap dusmemız de cabası, hele o yumurtlama haftaıcıne denk gelirse, gözler kapalıoluyor nerdeyse
İnşallah canım çok sağol hayırlısı olsun. Benim şansım yaştan dolayı düşük. En iyisini, hayırlısını Yüce Yaradan bilir.Ayy allah bağışlasınKardeş de çok güzel bir şey ben ablam olduğu için aşırı mutluyum. Şimdiki çocukların çoğu kardeşsiz koşturmacadan ve maddi zorluklardan dolayı kimse yapmak istemiyor. İnşallah sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz belki bu sefer de kızınız olur ne tatlııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?