Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gün asırı yapayım diyorum herdefasında, ona da can dayanmıyor libidom düşük galiba

Sohrab cığım merhabalar. Diğer gebeliğimizde de birlikteydik. Bende 28 kasımda bebeğimi kaybettim 14 haftalıktı yavrum. Bende gebe kalmak istiyorum. Hsg den sonra gebe kalmıştım. Bakalım şimdi hemen gebe kalabilecek miyim? İnşallah isteyen herkese Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eder.

Geçmiş olsun öncelikle. Neydi bebeğinizi kaybetme sebebiniz. Bende hsg den sonra gebe kalmıştım 16. Haftada kalp anomalisinden kaybettim ekim ayında.. hatta o dönem hsg yüzünden mi diye çok sorguladım ama hsg çektirip sağlıkla doğum yapan birsuru anne varmış..rahatladım biraz..

Arı sütü bal polen karışımı propolis kaliteli yumurta üretmek için çok faydalıymış.

Yaşadıklarınızın aynısını yaşadım. Kendimi okudum resmen. Çok geçmiş olsun. Rabbim evlat acısı yaşatmasın bir dahaSizin yaş kaç?

Başın sağolsun cnm. Sebep bulundu mi ileri hafta ymis senindebenim Melek kizim da 4 buçuk aylikti

Tabiki böyle ilgili bir doktoru değiştirme. Böylesini bulmak zor canim.. doktorun haklı kafayı takmamak icin ov. yapmayin diyorlar ama yapıyoruz tabi evet bi gittiğinde dile getir bakalım ne dicek
Tamam canım sağol yalnız değilmişim demekki normalmiş yapma demesi ben de kafaya takmıştım

Gün asırı yapayım diyorum herdefasında, ona da can dayanmıyor libidom düşük galiba
Hahaha sorma ya benim de libido diye bir şey kalmadı başlarda bi heves vardı ama 1 buçuk yıl oldu artık.. Ben çalışıyorum bide çok zor

Yaşadıklarınızın aynısını yaşadım. Kendimi okudum resmen. Çok geçmiş olsun. Rabbim evlat acısı yaşatmasın bir dahaSizin yaş kaç?
Amin canım amin kimseye yaşatmasın size de çok geçmiş olsun buradan dertleşmek iyi oluyormuş çok yakın arkadaşlarım canım ciğerim dediklerim bile anlayamıyor malesef 28 yaşındayım şimdilik temmuzda 29u doldurucam sizin yaşınız kaç?

Hiç üzülme yaşın çok iyi. Olur Allah’ın izniyle. Ben 41 yaşındayım. 5 yaşında bir oğlum var. Tüm çabam, kardeşi olması için. Rabbim isteyen herkese sağlıklı, hayırlı evlatlar versin

Merhaba cnm, cok uzuldum, ınsallah yeniden gebe kalabiliriz saglıcakla kucagımıza alalım ınsallah

Kadınlar kulübü iyi ki var. İnsan, en yakınına bile anlatamayacağı konuları burda paylaşıyor. Hepimiz dert ortağıyız.

Ayy allah bağışlasın Kardeş de çok güzel bir şey ben ablam olduğu için aşırı mutluyum. Şimdiki çocukların çoğu kardeşsiz koşturmacadan ve maddi zorluklardan dolayı kimse yapmak istemiyor. İnşallah sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz belki bu sefer de kızınız olur ne tatlııı

Yaaa hıc sorma yorgunluktan bitap dusmemız de cabası, hele o yumurtlama haftaıcıne denk gelirse, gözler kapalıoluyor nerdeyse
Ayyy evet benim hayalimdi şöyle bir yaz tatilinde çok güzel mutlu bir günde olsun bebişimiz ama şuan yumurtlasam yeter kıvamındayım haftasonu olursa fazladan mutluluk

İnşallah canım çok sağol hayırlısı olsun. Benim şansım yaştan dolayı düşük. En iyisini, hayırlısını Yüce Yaradan bilir. Ben çalışıyordum. Yükselip kariyer yapayım derken 34 yaşında oğluma hamile kaldım. Hemen oldu. Güzelde geçti hamileliğim. Yaş ilerleyince sorunlar çıkıyor tabi. Senin yaşın çok iyi. Olacaktır Allah’ın izniyle. Herşey gönlünce olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…