• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kendım düşürdüm ama gittiğimde içerden pıhtı gordu galıba 3 gun için ilaç verdı onları içtim cumar cumartesı pazar. Ama bugun hala kahverengi akıntım gibi bişey var peceteye silince gelıyo ne zaman bitcek anlamadım bugun 12. Gunum🤷🏻‍♀️
Canım sanırım bir süre böyle lekelenmeler devam ediyor içerde birşey kalmadıysa sorun yoktur inşallah

Muhtemelen canım onu sormadım ama öyle olduğunu düşünüyorum çünkü orda kurtaj yaptırmak istemedim devlet hastanesinin aciline gittiğimde beta testi yapmışlardı
Bana da hemogram testı yaptılar, ılacı vermeden once kan degerlerim baktılar ertrsıngun sabaha yenıden baktılar kan vereceklerdi degerler kotu cıksaydı, ama kan testı de ıcıne dahıldı 600 TL nın.. Sizden de cok almıslar sankı..

Ben de 14 Kasım da düşük yaptım, adeti bekliyorum asılama olcam, onceki gebelik de aşılama ile olmustu.. 3.adetimde olmus olcam, normalde 2. Adette cagırmıstı, gıttım rahım biraz daha toparlansın dedı
İnşallah sağlıkla tutunur bebeğin. Rabbim, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.🥰🤲

89E70ED6-6B81-4DF2-B586-45DFA4AFC260.jpeg

İlk defa görebildim böyle birşey ilacın faydası galiba Sohrab Sohrab yumurtladım mı şimdi😂

6 gün oldu canım birakali hiç bir şey yok bende ya 😑
benim de tüp bebekti ilaçları bıraktım bir hafta geçmişti bir parça lekelenme bile olmadı kürtaja aldılar riske atmadılar. bende özelde oldum ı 1800 ödedim alınan keseyi genetik laboratuvara gönderdim ilk düşükte olsa sebebini öğrenmek için sonuç bekliyorum şimdi

Soğan kürü tavsiye ederim kuzum😍
Aslında onu 3 4 gün önce yaptım canim.. sonra skldm bıraktım. Şimdi 2 3 gün evde değilim başka yerdeyim burda yapamam. Perşembe eve geçicem yapicam canimm. Sende dedin kaç kişiden duydum tekrar yapicam. Ins fayda saglar

Eki Görüntüle 2769673
İlk defa görebildim böyle birşey ilacın faydası galiba Sohrab Sohrab yumurtladım mı şimdi😂
Canim ben gebeyken hcg cok yuksek iken t çizgisi böyle koyu çıkıyordu. Normal yumurtlama zamanı bu kadar koyu görmüyordum. Bence çatlama iğnesinin etkisi olabilir içinde LH hormonu var galiba.. ay çok heycanlı yaa. Güzel sonuçlar olsun Rabbim gönlüne göre versin. Arkadşım 1 kere denedi çatlama iğnesini ve gebe kaldı. Nasip bu işler. Inş sen de çok beklemeden hamiş olursun🙏

Canim ben gebeyken hcg cok yuksek iken t çizgisi böyle koyu çıkıyordu. Normal yumurtlama zamanı bu kadar koyu görmüyordum. Bence çatlama iğnesinin etkisi olabilir içinde LH hormonu var galiba.. ay çok heycanlı yaa. Güzel sonuçlar olsun Rabbim gönlüne göre versin. Arkadşım 1 kere denedi çatlama iğnesini ve gebe kaldı. Nasip bu işler. Inş sen de çok beklemeden hamiş olursun🙏
İğneden olabilir bencede ama yinede bundan anlayamaz mıyım acaba çatladığı zamanı🥰 aynen çok heyecanlı inş güzel olur sağol canım 🌺❤️

benim de tüp bebekti ilaçları bıraktım bir hafta geçmişti bir parça lekelenme bile olmadı kürtaja aldılar riske atmadılar. bende özelde oldum ı 1800 ödedim alınan keseyi genetik laboratuvara gönderdim ilk düşükte olsa sebebini öğrenmek için sonuç bekliyorum şimdi
Anladım canım normal demek ki böyle olması.Bende cuma gideceğim ilaçla düşme şansı yoksa mecbur kürtaj olacağım

Back