- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 30
InşaAllah.Benim de gebelik belirtilerim hep adet olacakmış gibi sancıda dahil.O yüzden belli olmaz.İnsallahh güzel Bi haberin müjdecisidir bu sancılar![]()
![Winking face :wink: 😉](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f609.png)
![Smiling face with sunglasses :sunglasses: 😎](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60e.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
InşaAllah.Benim de gebelik belirtilerim hep adet olacakmış gibi sancıda dahil.O yüzden belli olmaz.İnsallahh güzel Bi haberin müjdecisidir bu sancılar![]()
Sağol canım teşekkür ederim . Maalesef Benim normal yoldan hamile kalma şansım yok yine tüp bebek olacakBizim burda 600 tl civarıydı özelde.Benim kanamam yoğundu o yüzden doğum hastenesine gittim acilden aldılar.Devletti tabi ücret ödememiştik.İlk düşüktede doktor 1 hafta bekleyelim demişti.Allah yardımcın olsun.Cidden can sıkıcı bi süreç ama bol bol dua ile geçip gidicek.Hepimiz yaşadık,toparlandık az çok.Senin de öyle olucak inşaAllah.Ben ilk kürtajdan sonra gayet rahat gebe kalmıştım.Zarar vermemişti.2 kez olduğum için bende korkuyorum açıkçası.
Allah dilerse o da olur güzel kardeşim.Her zorluğun ardından bir kolaylık vardır.Sağol canım teşekkür ederim . Maalesef Benim normal yoldan hamile kalma şansım yok yine tüp bebek olacak![]()
Allah bagıslasın evladınızıBen de 10 ay önce bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum. Rahmin toparlaması için 6 ay ara verdik. Denemeler başladı 2 ay önce ama gebelik oluşmadı henüz. 41 yaşındayım. 5 yaşında bir oğlum var. Kardeşi olsun diye tüm uğraşlarımRabbim isteyen herkese sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
![]()
Saglıklı olsun da gec olsun, bekleriz kzumInşaAllah.Benim de gebelik belirtilerim hep adet olacakmış gibi sancıda dahil.O yüzden belli olmaz.Ama Ben adet oldum.Önümüze bakacaz artık şans gelecek aylara bakalım
![]()
Cok tesekkur ederim❤Hadi inşallah yaederiz etmez olur muyuz.
Ederim canim❤ tabii ki haberlesirizaynı gün olmuşuz haberleşelim ,dua et banada :)
Benimki salı, çarş, cuma,pazar değerlendirin dedi 9 un da kontrole çağırdı canımEderim canim❤ tabii ki haberlesirizbenim doktorum sali ve carsamba degerlendirin, 6 subatta test yapabilirsin dedi, seninki bir sey dedi mi?
Allah bagıslasın evladınızıinsallah cok bekletmeden saglıcakla dogar kardesi de
Doktor mu 6 ay beklemenizi önerdi?
Benım 9 haftalıktı ama banada evde düşür denildi eger düşmezse ilaç verceklerdi. İnşallah bende gecıkmeden olurum bir an once temizlensin iyiceAyy ben galiba şu an oluyorum. Son 3 4 gündür lekelenme vardı şimdi başladı gibi. 36. Gün oldum canim. Düşük yapmıştım evde 6 haftalik kürtaj ya da ilaç filan vermediler bana
İlaçları bıraktıktan 3 gun sonra düşmuştu benım kiAnladım canım Bende inşallah kürtaja gerek kalmadan düşürürüm.Bende tüp bebek ilaçlarını bıraktım 5 gün oldu lekelenme felan yok.
Kendım düşürdüm ama gittiğimde içerden pıhtı gordu galıba 3 gun için ilaç verdı onları içtim cumar cumartesı pazar. Ama bugun hala kahverengi akıntım gibi bişey var peceteye silince gelıyo ne zaman bitcek anlamadım bugun 12. GunumAnladım canım Bende inşallah kürtaja gerek kalmadan düşürürüm.Bende tüp bebek ilaçlarını bıraktım 5 gün oldu lekelenme felan yok.
Benimde dune kadar hcg daha sıfırlamamıştı . Belki içerde pıhtı kaldı. Dr adetle geçer dedi. Inş onu bekliyorumBenım 9 haftalıktı ama banada evde düşür denildi eger düşmezse ilaç verceklerdi. İnşallah bende gecıkmeden olurum bir an once temizlensin iyice
Geçmiş olsun canım Allah şifa versinMemlekete geldim bebegım annem rahatsızlandı dün apar topar yola cıktım, çok şükür iyi şimdi
Ben de 14 Kasım da düşük yaptım, adeti bekliyorum asılama olcam, onceki gebelik de aşılama ile olmustu.. 3.adetimde olmus olcam, normalde 2. Adette cagırmıstı, gıttım rahım biraz daha toparlansın dedıAmin, çok teşekkür ederim. İnşallahh
Rabbim, hepimizin evladını bağışlasın. Doktor, 3 ay sonra deneyebilirsiniz dedi. Benim diş ile alakalı problemlerim vardı. Süreç, bu yüzden uzadı. Sizin durumunuz nedir?
Cok saol cnm bnmGeçmiş olsun canım Allah şifa versin![]()
Muhtemelen canım onu sormadım ama öyle olduğunu düşünüyorum çünkü orda kurtaj yaptırmak istemedim devlet hastanesinin aciline gittiğimde beta testi yapmışlardıKan dedıgınız, hemogramm mı??
Cnm oldun mu adetBenimde dune kadar hcg daha sıfırlamamıştı . Belki içerde pıhtı kaldı. Dr adetle geçer dedi. Inş onu bekliyorum
6 gün oldu canım birakali hiç bir şey yok bende yaİlaçları bıraktıktan 3 gun sonra düşmuştu benım ki