• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bizim burda 600 tl civarıydı özelde.Benim kanamam yoğundu o yüzden doğum hastenesine gittim acilden aldılar.Devletti tabi ücret ödememiştik.İlk düşüktede doktor 1 hafta bekleyelim demişti.Allah yardımcın olsun.Cidden can sıkıcı bi süreç ama bol bol dua ile geçip gidicek.Hepimiz yaşadık,toparlandık az çok.🙂Senin de öyle olucak inşaAllah.Ben ilk kürtajdan sonra gayet rahat gebe kalmıştım.Zarar vermemişti.2 kez olduğum için bende korkuyorum açıkçası.
Sağol canım teşekkür ederim . Maalesef Benim normal yoldan hamile kalma şansım yok yine tüp bebek olacak 😔

Ben de 10 ay önce bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum. Rahmin toparlaması için 6 ay ara verdik. Denemeler başladı 2 ay önce ama gebelik oluşmadı henüz. 41 yaşındayım. 5 yaşında bir oğlum var. Kardeşi olsun diye tüm uğraşlarım😢 Rabbim isteyen herkese sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲😘
Allah bagıslasın evladınızı ❤️insallah cok bekletmeden saglıcakla dogar kardesi de 🥰
Doktor mu 6 ay beklemenizi önerdi?

Allah bagıslasın evladınızı ❤️insallah cok bekletmeden saglıcakla dogar kardesi de 🥰
Doktor mu 6 ay beklemenizi önerdi?
🙏Amin, çok teşekkür ederim. İnşallahh🤲🤲 Rabbim, hepimizin evladını bağışlasın. Doktor, 3 ay sonra deneyebilirsiniz dedi. Benim diş ile alakalı problemlerim vardı. Süreç, bu yüzden uzadı. Sizin durumunuz nedir?

Ayy ben galiba şu an oluyorum. Son 3 4 gündür lekelenme vardı şimdi başladı gibi. 36. Gün oldum canim. Düşük yapmıştım evde 6 haftalik kürtaj ya da ilaç filan vermediler bana
Benım 9 haftalıktı ama banada evde düşür denildi eger düşmezse ilaç verceklerdi. İnşallah bende gecıkmeden olurum bir an once temizlensin iyice

Anladım canım Bende inşallah kürtaja gerek kalmadan düşürürüm.Bende tüp bebek ilaçlarını bıraktım 5 gün oldu lekelenme felan yok.
Kendım düşürdüm ama gittiğimde içerden pıhtı gordu galıba 3 gun için ilaç verdı onları içtim cumar cumartesı pazar. Ama bugun hala kahverengi akıntım gibi bişey var peceteye silince gelıyo ne zaman bitcek anlamadım bugun 12. Gunum🤷🏻‍♀️

Benım 9 haftalıktı ama banada evde düşür denildi eger düşmezse ilaç verceklerdi. İnşallah bende gecıkmeden olurum bir an once temizlensin iyice
Benimde dune kadar hcg daha sıfırlamamıştı . Belki içerde pıhtı kaldı. Dr adetle geçer dedi. Inş onu bekliyorum

🙏Amin, çok teşekkür ederim. İnşallahh🤲🤲 Rabbim, hepimizin evladını bağışlasın. Doktor, 3 ay sonra deneyebilirsiniz dedi. Benim diş ile alakalı problemlerim vardı. Süreç, bu yüzden uzadı. Sizin durumunuz nedir?
Ben de 14 Kasım da düşük yaptım, adeti bekliyorum asılama olcam, onceki gebelik de aşılama ile olmustu.. 3.adetimde olmus olcam, normalde 2. Adette cagırmıstı, gıttım rahım biraz daha toparlansın dedı

Back