Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnsallahh güzel Bi haberin müjdecisidir bu sancılar
InşaAllah.Benim de gebelik belirtilerim hep adet olacakmış gibi sancıda dahil.O yüzden belli olmaz. Ama Ben adet oldum.Önümüze bakacaz artık şans gelecek aylara bakalım

Sağol canım teşekkür ederim . Maalesef Benim normal yoldan hamile kalma şansım yok yine tüp bebek olacak

Allah bagıslasın evladınızı insallah cok bekletmeden saglıcakla dogar kardesi de
Doktor mu 6 ay beklemenizi önerdi?

Allah bagıslasın evladınızı insallah cok bekletmeden saglıcakla dogar kardesi de
Doktor mu 6 ay beklemenizi önerdi?
Amin, çok teşekkür ederim. İnşallahh Rabbim, hepimizin evladını bağışlasın. Doktor, 3 ay sonra deneyebilirsiniz dedi. Benim diş ile alakalı problemlerim vardı. Süreç, bu yüzden uzadı. Sizin durumunuz nedir?

Ayy ben galiba şu an oluyorum. Son 3 4 gündür lekelenme vardı şimdi başladı gibi. 36. Gün oldum canim. Düşük yapmıştım evde 6 haftalik kürtaj ya da ilaç filan vermediler bana
Benım 9 haftalıktı ama banada evde düşür denildi eger düşmezse ilaç verceklerdi. İnşallah bende gecıkmeden olurum bir an once temizlensin iyice

Anladım canım Bende inşallah kürtaja gerek kalmadan düşürürüm.Bende tüp bebek ilaçlarını bıraktım 5 gün oldu lekelenme felan yok.
Kendım düşürdüm ama gittiğimde içerden pıhtı gordu galıba 3 gun için ilaç verdı onları içtim cumar cumartesı pazar. Ama bugun hala kahverengi akıntım gibi bişey var peceteye silince gelıyo ne zaman bitcek anlamadım bugun 12. Gunum

Benım 9 haftalıktı ama banada evde düşür denildi eger düşmezse ilaç verceklerdi. İnşallah bende gecıkmeden olurum bir an once temizlensin iyice
Benimde dune kadar hcg daha sıfırlamamıştı . Belki içerde pıhtı kaldı. Dr adetle geçer dedi. Inş onu bekliyorum

Ben de 14 Kasım da düşük yaptım, adeti bekliyorum asılama olcam, onceki gebelik de aşılama ile olmustu.. 3.adetimde olmus olcam, normalde 2. Adette cagırmıstı, gıttım rahım biraz daha toparlansın dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…