Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet gitti canımHa-ri gitti galiba memlekete
Canim devlette ol istersen min 1000 ve üstüdür. Kendinizi skmayin bosuna
Keşke kürtaja gerek olmadan düşse.Rahime zarar verirler diye çok korkuyorum.He anladım canım hayırlısı olsun hakkında Bakalım ne diyecek cuma günü
Ben de sankı her an olcakmısım gıbi hissediyorum, ama yanıltıcı da olabılır, adet belirtisi gıbı oluyorSohrab nasıl hissediyorsun kendini? Benim adet olcak gibi belirtilerim var snaırım olmadi bu ay da
Allahın izniyle, dualarımızla hiç sorun olmasın inşallahKeşke kürtaja gerek olmadan düşse.Rahime zarar verirler diye çok korkuyorum.
Sor bi tatlım belki ilaç verirler evde dusuk olur. Ama kürtajda da olup bitiyor her şey.. daha kısa sürede normale dönüyorsun bedenen.. Ben evde düşürdüm çok yoğun oldu kanama..Keşke kürtaja gerek olmadan düşse.Rahime zarar verirler diye çok korkuyorum.
Ben de belirtileri bile belirtiden saymıyorum korkumdan. negatifse de adetim gecikecek kesin, geç yumurtladım. Icim bi tuhaf ya..Ben de sankı her an olcakmısım gıbi hissediyorum, ama yanıltıcı da olabılır, adet belirtisi gıbı oluyor
2 gebeliğim de de adet olcam sandım. Hep bi kaSık ağrısı..o yüzden hiç belli olmaz kuzular❤Ben de sankı her an olcakmısım gıbi hissediyorum, ama yanıltıcı da olabılır, adet belirtisi gıbı oluyor
İnsallahh güzel Bi haberin müjdecisidir bu sancılar2 gebeliğim de de adet olcam sandım. Hep bi kaSık ağrısı..o yüzden hiç belli olmaz kuzular❤
Inşallah kuzum. Topic te pes peşe güzel haberler alalım ❤İnsallahh güzel Bi haberin müjdecisidir bu sancılar
Allahın izniyle, dualarımızla hiç sorun olmasın inşallah
Korkularını çok iyi anlıyorum bebeği kaybetmenin acısıyla eşzamanlı bundan sonrası için endişelenmiştim.
Ama eskisi gibi değil çok daha kolay herşey. Dikkat et kendine
İnşallah canım.İnsallah bir an önce gelip geçer bu süreçSor bi tatlım belki ilaç verirler evde dusuk olur. Ama kürtajda da olup bitiyor her şey.. daha kısa sürede normale dönüyorsun bedenen.. Ben evde düşürdüm çok yoğun oldu kanama..
Ben hastanede 1 gece yattım ilacla dusuk yaptırdı doktor, 600 TL tuttu, üniversite hastanesi (yarı özel) belki doktor bekletir kendısı duser dıye, benım kı düşmedi 9.haftada yaptım artık düşüğüKızlar özel hastanede kürtaj fiyatları ne kadar bilgisi olan var mı? Üniversite Hastanesi'ne veya devlet Hastanesi'ne mi gitsek bilmiyorum çok kafam karışık çok para harcadık tüp bebeğe parada kalmadı elimizde
Ayy diyorum ya ilk sayfayo bebişlerle donatalımInşallah kuzum. Topic te pes peşe güzel haberler alalım ❤
Karar verdin mı canım, gıdıcek mısın yumurta takibineBen de belirtileri bile belirtiden saymıyorum korkumdan. negatifse de adetim gecikecek kesin, geç yumurtladım. Icim bi tuhaf ya..
Anlacin canım kontrole gittiğim doktor iki tane kese var kendisi düşmez düşse bile parça kalır dediBen hastanede 1 gece yattım ilacla dusuk yaptırdı doktor, 600 TL tuttu, üniversite hastanesi (yarı özel) belki doktor bekletir kendısı duser dıye, benım kı düşmedi 9.haftada yaptım artık düşüğü
Kacıncı haftadasının kuzumAnlacin canım kontrole gittiğim doktor iki tane kese var kendisi düşmez düşse bile parça kalır dedi
Hadi bakalım ins güzel haberler alırızBen de sankı her an olcakmısım gıbi hissediyorum, ama yanıltıcı da olabılır, adet belirtisi gıbı oluyor
Bana 1000 dediler canım ayrıca kan ve covid testi de yapıyorlarmış 1300 civarı olur dedilerKızlar özel hastanede kürtaj fiyatları ne kadar bilgisi olan var mı? Üniversite Hastanesi'ne veya devlet Hastanesi'ne mi gitsek bilmiyorum çok kafam karışık çok para harcadık tüp bebeğe parada kalmadı elimizde
Bir kese boşalmış canım belki o Kendi kendine kaybolur diğeri 6+3 ama tabi normalde 8.haftada olmam gerekiyorKacıncı haftadasının kuzum