- 3 Eylül 2021
- 1.334
- 2.743
Sen nerelerdeydin
Bi ara üyeliğim kapatıldıEvetttt ben bile doğurdumo kadar uzun kayboldun bak.. Nasılsın, neler yapıyosun, oglus kocama olmustur
Masallahh masallahhBi ara üyeliğim kapatıldısonra yeni açtırdım derken hemen size baktım güzel haberlerinizle mutlu oldum oğlum 15 ayı geçti büyüdü şükür tam tahmin ettiğim gibi terminatör hiç yerinde durmuyor bir yandanda işe başladım bir aya geri izne ayrılacağım yazın çocuklarla takılmak için öyle şükür herkes çok güzel büyütmüş bebeklerini
Aşkolsun hatırlamaz olur muyum?Sohrab sana ulaşmak istiyordum aklıma geliyordun bu aralar seni sormak istedim.
Hatırladın mı beni?
Nasılsın bebişin olmuş sanırım çok sevindim
Şükürler olsun canımAşkolsun hatırlamaz olur muyum?Ben burada sohbet ettıgım kımseyı unutmam
Herkes coluk cocuga karıstı vakti yoktur buraya girmeye dıyordum hep
Şaka gibi deil mi? Benım de bebişim oldu şükürler olsun
Annelik bambaska birsey, cok yorucu cok zorlandım ama bambaska bir duygu, gözlerimin içine bakıp gülünce için eriyorŞükürler olsun canım
Allah bağışlasın sizlere sağlıklı,huzurlu mutlu bereketli bir ömrü olsun.
Kızın olmuş çok duygulandım öğrenince
Annelik nasıl gidiyor? Bebiş nasıl?
Maşallah canım Allah'ım bağışlasınAnnelik bambaska birsey, cok yorucu cok zorlandım ama bambaska bir duygu, gözlerimin içine bakıp gülünce için eriyorşükürler olsun Rabbim nasip etti
Aminn canım, cümlemizin yavrusunu bağıslasınMaşallah canım Allah'ım bağışlasın
İsmini çok merak ettim ya ne adı prensesin?
Leyloşum napıyoBurdayım burdayım
Bugün fizyoterapist gelecek bol çalışma içinde yürümek içinLeyloşum napıyo
Yaa yerimBugün fizyoterapist gelecek bol çalışma içinde yürümek için
Kaç aylık oldu daha vakti vardır ama işi kolaylaşsın diye yonca görgülün instagramını bir kurcala illa o konu için de videosu vardırYaa yerimkolay gelsın
Bizim kız da durmadan sirtustunden yuzustune dönüyor.. Yuzustunden sirtustune donemıyor bagırıyor çagırıyor sinirleniyor, ortalıgı ınletıyor..
Şuan 4 ay 22 günlükKaç aylık oldu daha vakti vardır ama işi kolaylaşsın diye yonca görgülün instagramını bir kurcala illa o konu için de videosu vardırannelik hiç dinlenmemekmiş gerçekten bundan önce anne olmak için uğraştık nasip oldu şimdi de böyle şeyler ile tabi sağlıkla yürüsün de şikayetçi değilim yürüyünce de çocuk bu korkacak yeni bir güncelleme gelir
Sen Gökçe kuşuma bak dur bakalım ne siniri
Çok güzel, sevgilerimi ve öpücüklerimi yolluyorum Gökçe kuşaAminn canım, cümlemizin yavrusunu bağıslasın
İsmi Gökçe
Çok teşekkür ederiz teyzesiÇok güzel, sevgilerimi ve öpücüklerimi yolluyorum Gökçe kuşa
Maşallah canım, en son hamile olduğunu hatırlıyorum. Zaman çok hızlı geçiyor. Darısı kucağına almak için gün sayanlaraMerhabalar;
Bir selam vermek istedim sizlere.
İlk hamileliğimin 9.haftasında, bebeğimin kalbinin durduğunu öğrenmiştik.
Çok şükür, çok geçmeden tekrar hamile kaldım ve şimdi 2 yaşında bir oğlum var. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Hayırlı akşamlar.