Çıktılar kuzum biri 12 biri 15 gün kaldılar büyüyorlar evde çok şükür
Oy maşallah cnm, o her bebekte oluyor ya normalÇıktılar kuzum biri 12 biri 15 gün kaldılar büyüyorlar evde çok şükürbiraz gaz problemimiz var o uğraştırıyor
Maşallahh canım benımÇıktılar kuzum biri 12 biri 15 gün kaldılar büyüyorlar evde çok şükürbiraz gaz problemimiz var o uğraştırıyor
Çok şükür çıkmışlarÇıktılar kuzum biri 12 biri 15 gün kaldılar büyüyorlar evde çok şükürbiraz gaz problemimiz var o uğraştırıyor
Oy kuzular kıyamamÇıktılar kuzum biri 12 biri 15 gün kaldılar büyüyorlar evde çok şükürbiraz gaz problemimiz var o uğraştırıyor
Sağol canım. Aynen çok oluyormuş erkek bebekte özellikleOy maşallah cnm, o her bebekte oluyor ya normal
Amin canımmm inşallahMaşallahh canım benımsaglıcakla büyüsünler hayırlı evlat olsunlar
Biogaiyayı kullanıyoruz şuan canımÇok şükür çıkmışlarbize gaz için relactaz ve biogaiyayı vermişti doktor ikisini bir kullanınca baya iyi gelmişti
Biogaia verdi geçmezse sab simplex al dedi canım şimdilik almadık bakalımOy kuzular kıyamamBenim oğluş da çok gazlıydı çok çektik ama bizim de sab simplex hayatımızı kurtarmıştı aklında bulunsun ama ilk ay kullanılması önerilmiyor sanırım
Prematüre bebeklerde de daha çok gaz oluyor canım öyle demişlerdi ama bir gün bi bakmışsın geçmiş gitmişSağol canım. Aynen çok oluyormuş erkek bebekte özellikle
Amin canımmm inşallah
Biogaiyayı kullanıyoruz şuan canım
Biogaia verdi geçmezse sab simplex al dedi canım şimdilik almadık bakalım
Seninkiler ne kadarlık oldu ? Aynen canım inşallah geçecekPrematüre bebeklerde de daha çok gaz oluyor canım öyle demişlerdi ama bir gün bi bakmışsın geçmiş gitmişbize de biogaia vermişlerdi sonra sab simplex de kullanmıştık aynı şekilde işe yarıyordu
16 aylık oldular bile bıdıklarSeninkiler ne kadarlık oldu ? Aynen canım inşallah geçecekdaha yolun başındayız
16 aylık oldular bile bıdıklar
Maşallah canım nasıl o zamanlar ? Şuan zor16 aylık oldular bile bıdıklar
Her ayın farklı zorlukları oluyor canım ne yalan söyleyeyim. Benimkilerin sağlık problemleri olmasaydı ve minicik olmasalardı o aylar daha kolay olurdu sanırım ama başlarda çok zorlandık o yüzden bana bu zamanlar daha güzel geliyor. Zor mu yine çok zor tabii. Eskiden sütü veriyorduk oluyordu gaz kaka problemleri bitmiyordu şimdi 3 öğün yemek yap ne yapcam düşün taze olsun artı ara öğünler. Bıraktığımız yerde duruyorlardı şimdi oradan oraya koşup duruyorlar. Sürekli yeni birşeyler keşfetmek istiyorlar ve ikisi bambaşka resmen. Hayatımız boyunca zorluklar olacak sanırım. Anne baba olmak çok büyük sorumluluk ve delilik resmen hep söylüyorum. Eskiden o kadar rahat ve boş yaşıyormuşuz ki eşimle düşünüyoruz bazen inanamıyoruzMaşallah canım nasıl o zamanlar ? Şuan zor
Dimi ya büyük sorumluluk tabiki. Her zamanın tadını çıkarmalı diyelim o zamanHer ayın farklı zorlukları oluyor canım ne yalan söyleyeyim. Benimkilerin sağlık problemleri olmasaydı ve minicik olmasalardı o aylar daha kolay olurdu sanırım ama başlarda çok zorlandık o yüzden bana bu zamanlar daha güzel geliyor. Zor mu yine çok zor tabii. Eskiden sütü veriyorduk oluyordu gaz kaka problemleri bitmiyordu şimdi 3 öğün yemek yap ne yapcam düşün taze olsun artı ara öğünler. Bıraktığımız yerde duruyorlardı şimdi oradan oraya koşup duruyorlar. Sürekli yeni birşeyler keşfetmek istiyorlar ve ikisi bambaşka resmen. Hayatımız boyunca zorluklar olacak sanırım. Anne baba olmak çok büyük sorumluluk ve delilik resmen hep söylüyorum. Eskiden o kadar rahat ve boş yaşıyormuşuz ki eşimle düşünüyoruz bazen inanamıyoruz
Kesinlikle öyleDimi ya büyük sorumluluk tabiki. Her zamanın tadını çıkarmalı diyelim o zaman
O kadar doğru söyledin ki gerçekten eskiden ne yapıyorduk koskoca gün iki kişi vakit nasıl geçiyordu diyorumHer ayın farklı zorlukları oluyor canım ne yalan söyleyeyim. Benimkilerin sağlık problemleri olmasaydı ve minicik olmasalardı o aylar daha kolay olurdu sanırım ama başlarda çok zorlandık o yüzden bana bu zamanlar daha güzel geliyor. Zor mu yine çok zor tabii. Eskiden sütü veriyorduk oluyordu gaz kaka problemleri bitmiyordu şimdi 3 öğün yemek yap ne yapcam düşün taze olsun artı ara öğünler. Bıraktığımız yerde duruyorlardı şimdi oradan oraya koşup duruyorlar. Sürekli yeni birşeyler keşfetmek istiyorlar ve ikisi bambaşka resmen. Hayatımız boyunca zorluklar olacak sanırım. Anne baba olmak çok büyük sorumluluk ve delilik resmen hep söylüyorum. Eskiden o kadar rahat ve boş yaşıyormuşuz ki eşimle düşünüyoruz bazen inanamıyoruz
Valla ya bide yetmiyordu bize haftasonu falan işe gidip gelmek zor geliyorduO kadar doğru söyledin ki gerçekten eskiden ne yapıyorduk koskoca gün iki kişi vakit nasıl geçiyordu diyorumne kadar rahat yatmış kalkmışız
Ahaaa yıne mavı kalp
Oy maşşallah minik bir bebişş olucak o annesi ne heyecanlıAhaaa yıne mavı kalpherkes erkek dıyor, sözleşmiş gibi
Iyıyım canım cok sukur, dun keseyı gorduk, yolkun kenarında mınıcıkte bır czgı olusmaya baslamıstı, bebek olcakmıs o3 4gune kalbı de duyarız dedı, hayırlısıyla ınsallahh
Sen nasılsın, bebısler nasıl
Ayy kıyamam, karakterlerı nasıl, kavga eduyolar mı, eglencelı gecıyordur sızın hayatOy maşşallah minik bir bebişş olucak o annesi ne heyecanlıkalbini duyunca bize de haber ver mutlu haberlere ihtiyacımız var oğlun olacakmış gibi geliyor bana da ama kalbi bilinçsizce öyle koymuşum
Ben napayım bütün gün koşturmaca içinde geçiyor çok şükür iyiler polenlerden heralde burunları tıkanıyor bu ara rahat uyuyamıyorlar sürekli onları açmaya çalışıyorumgöreceksin çok zor bir iş