Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maşallah Allah bağışlasın

İsminin yanına bebek koydumartık yalnız deilsin
Teşekkürler ayıptır söylemesi nerde ben görmedim onu ben iy i anlamıyorum yeni üye oldum bazen yanlislikla başka kişilere cevap veriyorum

Kızlar diyet spor nasıl gidiyor? Ben yine evde yürüyüşe devam ama diyet fena cok sıkı diyette bile anca 2 3 kilo veriyorum şimdi fazla sıkı yapamiyorum. Hafta ici 500 gram versem hafta sonu 300 unu geri alıyorum

Demek kı ıngılterede baya meshur bır oyuncu
Aslında hıc hızlı deılım hafta ıcı hıc izleyemedim desem yeridir, neyse tatilde daha hızlı ilerlerim artık
Evet rahat biter tatilde . Sonunda tatile girdik çok mutluyum

Kızlar diyet spor nasıl gidiyor? Ben yine evde yürüyüşe devam ama diyet fena cok sıkı diyette bile anca 2 3 kilo veriyorum şimdi fazla sıkı yapamiyorum. Hafta ici 500 gram versem hafta sonu 300 unu geri alıyorum
Ya benim kullandığım ilaç mı etkiledi bilmiyorum ama (östrojen içerikliydi birde klomen) şişlik oldu çok veremedim ama yinede devam etmeye çalışıyorum en azından gebelik öncesi sağlıklı besleneyim diye düşünüyorum

Merhaba canım konu olmuş biraz ama belki bana cevap verebilirsin, haftası kaçtı senin ilaçla düşüğünün canım, 23 haftalık bebeğim ve anamali olduğu için düşürülmesi gerekiyor, ağrı sancı nasıl oluyor.. Büyük olduğu için biraz kaygılarım çok.. Hastanede yapacaklarmış gerçi benimkini doktor gözetiminde

Nesi var yavrununbenim bebegim de 4 buçuk aylikti

En güzeli kuzum yasam tarzi haline getirmek aslinda.. Olabilir şişlik yapar bence

İns 9 aya kadar ismim orda kalır bu heyecanı sizlerle paylaşırim teşekkürler #sohrab

Nesi var yavrununbenim bebegim de 4 buçuk aylikti
Sana da çok geçmiş olsun canım, çok zor bir süreç. Ne yapacağımı bilemez haldeyim biraz bilgi almaya ihtiyacım var nelerle karşılaşacağımı bilmek istiyorum ve korkuyorum.. Bebekte hem spina bifida var canım 3 cm açıklık var omurgasında ve baloncuk oluşmuş içinde sinir dokuları var, hem beyinde sıvı var bu bozukluk tan dolayı arnold chiari sendromlu, beyincik sapı aşağı doğru kaymış. Sen nasıl bir süreç izledin beni aydınlatırsan çok sevinirim..

Cok üzüldüm. Benim de ekim ayında 16 haftalık gebeliğim sonlandırıldı. Kalp anomalisi vardı. Kalple ilgili bi ton sorun. Sizin gibi ne yapacağımızı bilemedik. Kime gitti isek gebeliği sonlandırın dediler. Amniyosentez sonucunu beklemeden gebeliğim sonlandırıldı.
Her 3 saat te vajinadan ilaç verdiler bana. Suni sanci yani. 5. Dozda açılmam oldu ve normal doğum yaptım. Çok kanamam oldu.. sonrasında kürtajla kalan parçaları aldılar. 1 gece yattim ciktim..3 4 gune de kendimi toparladım bedenen..36. Gün adet oldum..

Sizinde haftanızdan dolayı ve sağlığınız için normal doğum yaptırırlar . Zor ama en iyisi bu canim. Çok geçmiş olsun. Rabbim yardımcın olsun duam sizinle❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…