İsminin yanına bebek koydumİlk sayfaya baksana dedin anlamadım
Maşallah Allah bağışlasınKızlarcım selam
Bugün bebişin kontrolü vardı, kalp atışı için gittik. Kalbi atıyor çok şükürGeçen sefer hiç kalp atışı alamamıştık, bu sefer aldık çok çok mutluyum Sizlerle de paylaşmak istedim, hep yanımdaydınız her zaman
Teşekkürlerİsminin yanına bebek koydumartık yalnız deilsin
Burda bak, takla atan bebekTeşekkürlerayıptır söylemesi nerde ben görmedim onu ben iy i anlamıyorum yeni üye oldum bazen yanlislikla başka kişilere cevap veriyorum
Teşekkürler işte ben buraya girmeyi bilmiyom bu sayfaya nasıl gircemBurda bak, takla atan bebek1.sayfada
Ay bende cok heyecanliyim yaa klomen bitti 3 gun once pazartesi de kontrolum var bakalim doktor ne diyecekKızlar ben klomen kullanmıştım kontrole gittim iki yumurta büyümüş ama iğne yapmadı 3 mm daha büyüsün ptesi gel dedi
Buraya tıkla sayfanın altındaTeşekkürler işte ben buraya girmeyi bilmiyom bu sayfaya nasıl gircem
Seninde büyümüştür inşallah canımmAy bende cok heyecanliyim yaa klomen bitti 3 gun once pazartesi de kontrolum var bakalim doktor ne diyecek
Evet rahat biter tatilde . Sonunda tatile girdik çok mutluyumDemek kı ıngılterede baya meshur bır oyuncu
Aslında hıc hızlı deılım hafta ıcı hıc izleyemedim desem yeridir, neyse tatilde daha hızlı ilerlerim artık
Ya benim kullandığım ilaç mı etkiledi bilmiyorum ama (östrojen içerikliydi birde klomen) şişlik oldu çok veremedim ama yinede devam etmeye çalışıyorum en azından gebelik öncesi sağlıklı besleneyim diye düşünüyorumKızlar diyet spor nasıl gidiyor? Ben yine evde yürüyüşe devam ama diyet fenacok sıkı diyette bile anca 2 3 kilo veriyorum şimdi fazla sıkı yapamiyorum. Hafta ici 500 gram versem hafta sonu 300 unu geri alıyorum
Merhaba canım konu olmuş biraz ama belki bana cevap verebilirsin, haftası kaçtı senin ilaçla düşüğünün canım, 23 haftalık bebeğim ve anamali olduğu için düşürülmesi gerekiyor, ağrı sancı nasıl oluyor.. Büyük olduğu için biraz kaygılarım çok.. Hastanede yapacaklarmış gerçi benimkini doktor gözetimindeMaalesef elimizden bısey gelmıyor dua etmekten baska, ınsallah kolayca atlayıp toparlarsın.. Ben kürtaj olmadım, ilacla dusuk yaptırdılar hastanede kaldım bır gece, cok kanama oldu, tum rahım duvarı atıldı.. Hemen ertesı gun de metiler estrofem, bide antibiyotik baslattı enfeksiyon olmasın diye..
Bana kanamayı kesmesi ıcın verdı, baya guclu, ilk ılacı aldıktan hemen sonra azalıyor.. Dedıgım gıbı ilacın etkısı gecınce su gıvı oldu akmaya basladı kanama.. Panıkledım doktoru aradım hemen bbı tane metiler al dedı
Nesi var yavrununMerhaba canım konu olmuş biraz ama belki bana cevap verebilirsin, haftası kaçtı senin ilaçla düşüğünün canım, 23 haftalık bebeğim ve anamali olduğu için düşürülmesi gerekiyor, ağrı sancı nasıl oluyor.. Büyük olduğu için biraz kaygılarım çok.. Hastanede yapacaklarmış gerçi benimkini doktor gözetiminde
En güzeli kuzum yasam tarzi haline getirmek aslinda.. Olabilir şişlik yapar benceYa benim kullandığım ilaç mı etkiledi bilmiyorum ama (östrojen içerikliydi birde klomen) şişlik oldu çok veremedim ama yinede devam etmeye çalışıyorum en azından gebelik öncesi sağlıklı besleneyim diye düşünüyorum
Ay kız teşekkürlerBuraya tıkla sayfanın altında
İns 9 aya kadar ismim orda kalır bu heyecanı sizlerle paylaşırim teşekkürler #sohrabMerhabalar
14 Kasım da kalp atısı alamadığımız için 9 haftalık düşük yaptım, asılama ile hamıle kalmıstım, doktorum 2.adetimde çagırdı yeniden aşılama yapıcak.. Umarım yeniden hamıle kalabılırım
Bu sürecte bana destek olan kader arkadslarım,insallah yeniden testlerımızı, ilk ultrason goruntulerımızı, güzel heycanlarımızı paylasabılırız
KULLANICI ADI BAT @Katre-i Matemm 25.12.2020 @Merveun 02.01.2021 @medusasli 03.01.2021 Kalbim73 21.01.2021 @Deniz yazici 26.01.2021 @Liloss 27.01.2021 @Teneffus Zili 28.01.2021 burcusami 29.01.2021 Sohrab 29.01.2021 @Random33 02.02.2021 sutlaacc 07.02.2021 @kelebek3333 10.02.2021 M momtobe95 11.02.2021
Sana da çok geçmiş olsun canım, çok zor bir süreç. Ne yapacağımı bilemez haldeyim biraz bilgi almaya ihtiyacım var nelerle karşılaşacağımı bilmek istiyorum ve korkuyorum.. Bebekte hem spina bifida var canım 3 cm açıklık var omurgasında ve baloncuk oluşmuş içinde sinir dokuları var, hem beyinde sıvı var bu bozukluk tan dolayı arnold chiari sendromlu, beyincik sapı aşağı doğru kaymış. Sen nasıl bir süreç izledin beni aydınlatırsan çok sevinirim..Nesi var yavrununbenim bebegim de 4 buçuk aylikti
Cok üzüldüm. Benim de ekim ayında 16 haftalık gebeliğim sonlandırıldı. Kalp anomalisi vardı. Kalple ilgili bi ton sorun. Sizin gibi ne yapacağımızı bilemedik. Kime gitti isek gebeliği sonlandırın dediler. Amniyosentez sonucunu beklemeden gebeliğim sonlandırıldı.Sana da çok geçmiş olsun canım, çok zor bir süreç. Ne yapacağımı bilemez haldeyim biraz bilgi almaya ihtiyacım var nelerle karşılaşacağımı bilmek istiyorum ve korkuyorum.. Bebekte hem spina bifida var canım 3 cm açıklık var omurgasında ve baloncuk oluşmuş içinde sinir dokuları var, hem beyinde sıvı var bu bozukluk tan dolayı arnold chiari sendromlu, beyincik sapı aşağı doğru kaymış. Sen nasıl bir süreç izledin beni aydınlatırsan çok sevinirim..
aynen canım devam edelimEn güzeli kuzum yasam tarzi haline getirmek aslinda.. Olabilir şişlik yapar bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?