• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım sen ne zaman düşük yaptın, kürtaj oldun mu ?Bende Haziran ya da temmuz da sil baştan başlayacağım dondurulmuşum yok.Senin dondurulmuş var mı ?
Gecen hafta dusuk yaptım canım kürtaj degıl kendım düşük yaptım ben evde oldu. Benım dondurulmuşum var canım ama sil baştan başlayalım dedık ilk adetımlede beta düşerse başlama ihtimalınden bahsettı doktor

Gecen hafta dusuk yaptım canım kürtaj degıl kendım düşük yaptım ben evde oldu. Benım dondurulmuşum var canım ama sil baştan başlayalım dedık ilk adetımlede beta düşerse başlama ihtimalınden bahsettı doktor
Anladım canım.Bende evde düşürebilir miyim acaba ya . İlaçları bıraktıktan sonra kaç gün içinde düştü? Çok ağrılı geçti mi? Nerede yaptırıyorsun tüp bebeği?

Kalbim73 Kalbim73 cnm naptın varmı gelşme :KK200:
Dün test adete 1 gün kala ikinci çizgi açık çıktı 3. 5 dk içinde ama umutluyum hamileyim bugün adet olmadım pazartesi tekrar yapcam foto atcam asagi da var demi ☺️😍bebiş

Eklentiler

• IMG_20210121_192126.jpg
    IMG_20210121_192126.jpg
    73,7 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_20210121_192116.jpg
    IMG_20210121_192116.jpg
    126,3 KB · Görüntüleme: 31
Dün test adete 1 gün kala ikinci çizgi açık çıktı 3. 5 dk içinde ama umutluyum hamileyim bugün adet olmadım pazartesi tekrar yapcam foto atcam asagi da var demi ☺️😍bebiş
Yaşasınnn bi hamilemiz daha var ❤️ tebrikler canm, kan testi ne zaman yaptırcaksın, bi de ilk sayfaya baksana 🥰🙏🏻❤️💜

Bütün ümitlerim söndü.Dünden beri uyanıyorum hep içim boş, bir sıkıntıyla uyanıyorum.Bu 3.trsnsferimdi ilk defa tuttu dedim ama sonu boşluk oldu.Nasıl gececek bu acı hiç bilmiyorum .Çok zoruma gidiyor.Geride dondurulmuş da kalmadı 😔
Böyle söyleme bu süreç çok yıpratıcı dediğim seni çok iyi anlıyorum çünkü bende 4. Denemede ilk defa hamile kaldım ikizdi ama nasip olmadı ikisinide kaybettim zamanla geçiyor tüp bebek olduğu için acısı ikiye katlanıyor maddi manevi o zor süreçlerden sonra şükür oldu diyosun sonra sevincimiz yarım kalınca yaşadığımız hayal kırıklığı çok acı oluyor keşke kendiliğimizden hamile kalma ihtimalimiz olsada bu süreçe girmesek ama malesef kendimizi toparlayınca yeniden bismillah diyip başlıycaz arkadaşım🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Böyle söyleme bu süreç çok yıpratıcı dediğim seni çok iyi anlıyorum çünkü bende 4. Denemede ilk defa hamile kaldım ikizdi ama nasip olmadı ikisinide kaybettim zamanla geçiyor tüp bebek olduğu için acısı ikiye katlanıyor maddi manevi o zor süreçlerden sonra şükür oldu diyosun sonra sevincimiz yarım kalınca yaşadığımız hayal kırıklığı çok acı oluyor keşke kendiliğimizden hamile kalma ihtimalimiz olsada bu süreçe girmesek ama malesef kendimizi toparlayınca yeniden bismillah diyip başlıycaz arkadaşım🙏🏻🙏🏻🙏🏻
İnşallah canım aşağı yukarı aynı şeyleri yaşıyoruz.İnşallah bizde hayırlısıyla anne olacağız

Selamlar kızlar.. Bugünlerde bende bitik durumdayim durup durup ağlıyorum benle beraber hamile kalanlar doğum yapıyor yakın bi komşum doğurdu dün hemde kızı oldu resmini eklemis içim cok tuhaf😑 bende kavuscam kizimla ama özlüyorum elimde değil.. Rabbim kucaklarimizi hep doldursun ins.. Hep dua ediyorum hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar icin..
Canım benım keşke hayatımızda şu keşkeler olmasa ama bak bu cümleyi kurarken bile var insanız sadece etten kemikten yaratılmadık ruhumuz vicdanımız kalbimiz var bu düşündüklerin hissettiklerin çok normal içine atma ağla sızla böyle böyle azalıcak acımız 🤗

Anladım canım.Bende evde düşürebilir miyim acaba ya . İlaçları bıraktıktan sonra kaç gün içinde düştü? Çok ağrılı geçti mi? Nerede yaptırıyorsun tüp bebeği?
Cok agrılı gectı canım kanda kaybettım ama benım kese bütün düştü normalde oyle dusmuyomuş doktor oyle dedı. Bi parca cıktıktan sonra daha rahatladım sonra kese bütün düştü. Dun doktora gttgmde içinde cok az parca kalmış ilaç verdı 3 gunluk onu içiyorum normalde kanamam durmuştu bugun kahverengı gbi bi kanama var. Bana doktorum kürtajla degıl normal düşer bekleyelım demişti ilaçları bıraktıktan 3 gun sonra düştü. Acıbadem maslak sen canım? Bu arada yasın kaç?

Cok agrılı gectı canım kanda kaybettım ama benım kese bütün düştü normalde oyle dusmuyomuş doktor oyle dedı. Bi parca cıktıktan sonra daha rahatladım sonra kese bütün düştü. Dun doktora gttgmde içinde cok az parca kalmış ilaç verdı 3 gunluk onu içiyorum normalde kanamam durmuştu bugun kahverengı gbi bi kanama var. Bana doktorum kürtajla degıl normal düşer bekleyelım demişti ilaçları bıraktıktan 3 gun sonra düştü. Acıbadem maslak sen canım? Bu arada yasın kaç?
27 yim canım.Şu an görev sebebiyle Diyarbakır'dayız.İlk tedavim burda bahcecide oldu memnun kalmadım labaratuvar vs.Sonr Ankara Memorial e geçtim ailem de orda olduğu için.Memnun kaldım tekrar aynı yerde devam edeceğim.

Bizim ailede erkek çocuğu çok fazla olmaz zaten, hayırlısı olsun da inşAllah cinsiyeti önemli değil 🤲🏻❤️

7 haftalığız canım, 6+5 bugün. Çok teşekkür ederim Allah hepinize nasip etsin inşAllah, sağ salim kucağımıza da alalım uzun ömürleri olsun inşAllah 🤲🏻❤️

Ay evet çok şükür sabahtan beri içim içime sığmıyor 🤲🏻🥰
Sağlıkı ilerlesin İnşallah. Rabbim kucağına almayı nasip etsin 🙏 canım. Çok güzel bir duygu 😍 darısı bizlere İnşallah

27 yim canım.Şu an görev sebebiyle Diyarbakır'dayız.İlk tedavim burda bahcecide oldu memnun kalmadım labaratuvar vs.Sonr Ankara Memorial e geçtim ailem de orda olduğu için.Memnun kaldım tekrar aynı yerde devam edeceğim.
Memorialda iyi tüp bebekte istanbulda semra hoca var onu da cok duydum.. kaç yumurta toplandı? ne acıklama yaptılar düşük olunca?

Memorialda iyi tüp bebekte istanbulda semra hoca var onu da cok duydum.. kaç yumurta toplandı? ne acıklama yaptılar düşük olunca?
Canım doktorla görüşmedim uzsktsn telefonla görüşme zor oluyor malasef.Zaten ne diyecek ki .10 yumurta toplandı 7 di olgundu 4 ü döllendi 2 si blast oldu.Eşimde zaten sperm çok az çıktı.Evet İstanbul Memorial i bende çok istedim ama oraya gitmem çok zor benim için.

Canım doktorla görüşmedim uzsktsn telefonla görüşme zor oluyor malasef.Zaten ne diyecek ki .10 yumurta toplandı 7 di olgundu 4 ü döllendi 2 si blast oldu.Eşimde zaten sperm çok az çıktı.Evet İstanbul Memorial i bende çok istedim ama oraya gitmem çok zor benim için.
Ama canım tutmuş ya bence umutlu olmak lazım bi daha tutar bi daha olur.. tutması bıle büyük basarı bence

Benım doktoeum oyle demişti tutması bi basarı tutanın bi daha tutar bi daha olur diye, buraya kadar geldıysek devamı da gelıcek inşallah🤲🤲

Benım doktoeum oyle demişti tutması bi basarı tutanın bi daha tutar bi daha olur diye, buraya kadar geldıysek devamı da gelıcek inşallah🤲🤲
İnşallah canım . İnşallah öyle olur İnan umudum bu yönde tutmuş sonuçta diyorum niye olmasın ki diyorum bende.İnşallah Rabbim nasip eder.Şehir dışından tedavi görmk zor oluyor git gel,doktorla da tam iletişim halinde olamıyorum malasef.Bakalım düşük olunca hemşireye haber vereceğim açıkçası doktorun beni aramasını bekliyorum , bir kaç şey söyleyebilir

Canım benim Allah hepimize hayırlı can sağlığı olan evlatlar nasip eylesin inşAllah 🤲🏻 Benim annem benden önce 4.5 aylık düşük yapmış, cinsiyetini sormamış ama muhtemelen erkekti diyor. Sonrasında 6 ay aradan geçmeden bana hamile kalmış. Diyeceğim o ki, benim bu dünyada yiyeceğim ekmeğim varmış, ama kardeşimle diğer tarafta buluşacağız inşAllah 🤲🏻 Hiç üzülme canım içinde yara kalıcaktır elbet ama bir melek geldiğinde hayatına bu kötü günlerin yavaş yavaş unutulacak inşAllah 🤲🏻😍
Ins cnm ins tüm cennet anneleri kavuşur yavrularına 😍ins kardeşlerine kavuşuruz bizde en kisa zamanda 😍

Back