• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok üzüldüm 😔 rabbim güç versin. Güzel haberlerinizi de alalim burda inşallah. Kalpteki acı hiç geçmiyo ki.
Allah kalbinize ferahlık versin inşallah.. Amiin önce sizlerin güzel haberleri gelsin inşallah süreci atlatmışsınız. Benim bir kızım var o benim gülen yüzüm oluyor.. Onun için ayakta durmalıyım..

Valla Zaten korkuyorum canım, biliyorum hissediyorum zor bir sürecin beni beklediğini.. İnşallah en kolay bir şekilde rabbim kurtarır, ona sığınmaktan başka ne yapabilirim ki..
Bebeğin kaç gram? Belki sezaryen da olabilir. Bana doktorum 20 haftadan sonrası olabiliyor demişti

Ben de basvurduguma pısman oldum, virüsten cok korkuyorum
şuan da zorunlu değil diye biliyorum . Birde aşı gelirse bize olacak mısın? Hamile kaldığımızda sıra bize gelirse olamayız sanırım

Yaa canımsın, ınsallah gececek.. Rabbım sabır guc kuvvet versin sana, ne zaman olcak işlem, sana dua edıcem
İnşallah pazartesi başlatırlar işlemi canım erkenden gelin dediler. Çok sevinirim canım dualarında beni de anarsan ismim Kübra. Aç mı gitmem lazım tok mu acaba birşey söylemediler bana?

şuan da zorunlu değil diye biliyorum . Birde aşı gelirse bize olacak mısın? Hamile kaldığımızda sıra bize gelirse olamayız sanırım
Hamılelık dusunenler de olmasın demıs bi arkadsımın doktoru, etkileri bılnmedıgı ıcın.. Doktora sorcam eger cıkarsa.. Enabızdan kontrol ediyorum sureklı grip asısı ıcın oncelıgım varmıs

O vajinada ilacı suni sancı başlaması için kızımda da vermişlerdi ama açılma 1 cm olmuştu sadece canım.aynı ilaç mı acaba. Off ne zor şeyler atlatmışsın. Bir uyuşturma falan yapmıyorlar mı canım çok zorlandın mı çok ağrın oldu mu 🥺 çok korkuyorum şuanda, bebeğimin derdindeyken kendi derdime düştüm 😣 Allah razı olsun amin
Aynı ilaç ola bilir canim. Işte her 3 saatte verdiler. Hiç açılma olmadi. 'taki 5. Doza kadar. Benim çok sancılı çok zor geçti.. dilerim senin öyle olmaz canim

Bebeğin kaç gram? Belki sezaryen da olabilir. Bana doktorum 20 haftadan sonrası olabiliyor demişti
Bende öyle olur diye düşünmüştüm ama o en son ihtimal dediler, umarım düşük ilacı ile deneyip olmazsa o ihtimale kalmam. Çok yıpratıcı olur benim için. Herkes önce düşük ilacı yöntemi denenecek diyip duruyor. Bebek 521 gram dediler 🥺

İnşallah pazartesi başlatırlar işlemi canım erkenden gelin dediler. Çok sevinirim canım dualarında beni de anarsan ismim Kübra. Aç mı gitmem lazım tok mu acaba birşey söylemediler bana?
Ben ac gıtmıstım ne olur ne olmaz diye, ama ilaçlardan hemen once yemek getirdiler, sonra su bıle ıcırmedılr gece 12ye kadar,gece de yemek gonderdı doktorum ama yiyemedim cıkardım, yıne serum taktılar oyle olunca.. oglen 12 gıbı yatısım yapılmıstı ertesı gun oglen 2 ye kadar hastanede kaldım..

Ben gebelikten önce inofolic combi kullanıyordum. Daha sonra doktorumu degistirdim. Miyositol positive kullanıyorum suan inositol, folik asit, selenyum ve çinko içeriyor. Bi de keçiboynuzu özü yiyorum bi kaşık.
Ayda 1 d-vitamini ampul kırıp içiyorum.

Ben gebelikten önce inofolic combi kullanıyordum. Daha sonra doktorumu degistirdim. Miyositol positive kullanıyorum suan inositol, folik asit, selenyum ve çinko içeriyor. Bi de keçiboynuzu özü yiyorum bi kaşık.
Ayda 1 d-vitamini ampul kırıp içiyorum.
Ben folbiol ve damla d vitamini kullanıyordum. Ben de doktor değiştirdim folbiola mart ayından beri devam ediyorum. D vitamini sadece 2 ay kullanmıştım mart nisan ayında acaba d vitamini yine kullansam mı diye düşünüyorum doktora sormadım ama

Ben ac gıtmıstım ne olur ne olmaz diye, ama ilaçlardan hemen once yemek getirdiler, sonra su bıle ıcırmedılr gece 12ye kadar,gece de yemek gonderdı doktorum ama yiyemedim cıkardım, yıne serum taktılar oyle olunca.. oglen 12 gıbı yatısım yapılmıstı ertesı gun oglen 2 ye kadar hastanede kaldım..
Anladım canım ben tok gideyim olmadı. Tabi o sancıyla ağrıyla 😔 yiyememen normal canım. Rabbim tekrardan yaşatmasın.

Anladım canım ben tok gideyim olmadı. Tabi o sancıyla ağrıyla 😔 yiyememen normal canım. Rabbim tekrardan yaşatmasın.
Yok ilacların verıldıgi esnada hiçbişey yedirmiyorlar su bile yasak, gece ultrasona aldılar parca kalmıs mı dıye baktılar, kesınlesınce yemek gonderdı doktor.. Onu da yiyemedim işte... Zaten serum tokluk hissi veriyor

Hamılelık dusunenler de olmasın demıs bi arkadsımın doktoru, etkileri bılnmedıgı ıcın.. Doktora sorcam eger cıkarsa.. Enabızdan kontrol ediyorum sureklı grip asısı ıcın oncelıgım varmıs
bende hamilileğe etkisi olur mu diye korkuyorum bari bi doğursaydık diyorum ya :KK48: sor bakalım bende sorarım. kronik rahatsızlığın mı vardı?

Sohrab Sohrab canım bugün doktora gittim yine iptal ettik artık şubat adeti ya da mart adetinden sonra transfer olacağım. Moralim iyice bozuldu 😔 ama vardır bir hayır diyorum.
Hıc uzulme canım, doktorun temkinli davranıyor bak, ınsallah transferin olumlu olcak ❤️ vardır Rabbım ın bir bıldıgı 🙏🏻

Back