• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dün test adete 1 gün kala ikinci çizgi açık çıktı 3. 5 dk içinde ama umutluyum hamileyim bugün adet olmadım pazartesi tekrar yapcam foto atcam asagi da var demi ☺️😍bebiş
Hayırlı olsun canım çok güzel bir haber 🥰😍❤️

İnşallah canım . İnşallah öyle olur İnan umudum bu yönde tutmuş sonuçta diyorum niye olmasın ki diyorum bende.İnşallah Rabbim nasip eder.Şehir dışından tedavi görmk zor oluyor git gel,doktorla da tam iletişim halinde olamıyorum malasef.Bakalım düşük olunca hemşireye haber vereceğim açıkçası doktorun beni aramasını bekliyorum , bir kaç şey söyleyebilir
İnşallah iyi şeyler olcak canım🤲

İyiki Varsınız kızlar sayenizde kendimi iyi hissediyorum bizi bizden baskasi anlamaz😍 Sohrab Sohrab iyiki açtın bu topigi bizi biaraya getirdin 😍
Yaa canımsın, sizler de ıyıkı varsınız, cok tesekkür ederim bu guzel dusuncen için ❤️

Burayı İlk acarken, deli gıbı bıseyler arastırıyordum 10 yıl oncesinde yapılan paylasımları okudum, soru sordum cevap yok, cunku uyeler 3 4 yıldır hıc girmemısler.. Benım amacım benımle aynı seylerı yasayan insanlarla bılgı paylasımında bulunmaktı, benım hissettiklerimi hisseden insanlarla tanısmaktı, cok sukur güzel ınsanlarla tanıstım burda.. 🙏🏻

Amacım asla hepımızın yasadıgı o acıyı tekrar kanatmak deıldi, eger böyle dusunen olursa cok uzulurum, hatta hepımız uzuluruz..mesajım ulasmıstır umarım 🙏🏻

Yaa canımsın, sizler de ıyıkı varsınız, cok tesekkür ederim bu guzel dusuncen için ❤️

Burayı İlk acarken, deli gıbı bıseyler arastırıyordum 10 yıl oncesinde yapılan paylasımları okudum, soru sordum cevap yok, cunku uyeler 3 4 yıldır hıc girmemısler.. Benım amacım benımle aynı seylerı yasayan insanlarla bılgı paylasımında bulunmaktı, benım hissettiklerimi hisseden insanlarla tanısmaktı, cok sukur güzel ınsanlarla tanıstım burda.. 🙏🏻

Amacım asla hepımızın yasadıgı o acıyı tekrar kanatmak deıldi, eger böyle dusunen olursa cok uzulurum, hatta hepımız uzuluruz..mesajım ulasmıstır umarım 🙏🏻
Kalite ve merhamet akıyor bu topikten 😍 iyi ki buluştuk. Yoksa ben bu bekleyiş sürecinde çok yalnız hissederdim. Iyi ki varsınız. ❤

Kızlar bu arada crown 3.sezona gectım, philpe bakarken Bı garip oldu, outlanderdakı Black Jack yuzunden, resmen sogudum phılıpten 😂 sutlaacc sutlaacc

Kızlar bu arada crown 3.sezona gectım, philpe bakarken Bı garip oldu, outlanderdakı Black Jack yuzunden, resmen sogudum phılıpten 😂 sutlaacc sutlaacc
Aynen canım bende burda görünce bizim philip e bak demiştim 😂 hızlısın maşallah ama çok güzel 🥰
Bende outlanderda 1. Sezonu bitirmek üzereyim

Aynen canım bende burda görünce bizim philip e bak demiştim 😂 hızlısın maşallah ama çok güzel 🥰
Bende outlanderda 1. Sezonu bitirmek üzereyim
Demek kı ıngılterede baya meshur bır oyuncu ☺️
Aslında hıc hızlı deılım hafta ıcı hıc izleyemedim desem yeridir, neyse tatilde daha hızlı ilerlerim artık 🙏🏻

Yaşasınnn bi hamilemiz daha var ❤️ tebrikler canm, kan testi ne zaman yaptırcaksın, bi de ilk sayfaya baksana 🥰🙏🏻❤️💜
Bu ay bitsin gelecek aya kadar 6 haftalık olur yurtdisindayim Almanya da oturuyorum o yüzden coronadan dolayı randevusuz muane etmiyorlar gelecek ay gideceğim 🤭😍😁

Back