- 12 Nisan 2019
- 24.067
- 38.197
El bilegimden canım, basit bir ameliyat ama, 1 ay etkiledi hareketlerimıGeçmiş olsun cnm ne ameliyatı oldun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
El bilegimden canım, basit bir ameliyat ama, 1 ay etkiledi hareketlerimıGeçmiş olsun cnm ne ameliyatı oldun
Aah ah o kilo benim de basıma dert, nasılsa daha yaza var diyorum ama zaman su misalı akıp gıdıyo, baslamam lazım bi yerden.. Aslında ben de sana ayak uydursam ne guzel olur, leslıe baslasam evde aksamları, biraz da yedıgıme ıctıgım dikkat etsem, ama bu aralar oyle acık ki ıstahımHep buralardayım tatlım okuyorum hep takipteyim hepinizi. Bıraktığın yerdeyim be kuzum yoruldum kısır döngüden. Bi kez daha aşılama denerim diye düşünüyordum ama ondan da vazgeçtim biraz kendimle ilgilenmeye ihtiyacım var, çok saldım, çok kilo aldım. Yarından itibaren sıkı bir diyet ve spora başlayacağım. Kendimi bi toparlayayım sonra Allah kerim sen nasılsın neler yapıyorsun?
Çok geçmiş olsun cnm etkiler tabi ya kolay mi ameliyat sonuçta basit de olsaEl bilegimden canım, basit bir ameliyat ama, 1 ay etkiledi hareketlerimı
Bende kızımda da oğlumda da kilo verdiğim zaman kaldım hamile, bencede etkiliyor kiloAah ah o kilo benim de basıma dert, nasılsa daha yaza var diyorum ama zaman su misalı akıp gıdıyo, baslamam lazım bi yerden.. Aslında ben de sana ayak uydursam ne guzel olur, leslıe baslasam evde aksamları, biraz da yedıgıme ıctıgım dikkat etsem, ama bu aralar oyle acık ki ıstahım
Bizim okuldan bi kız, yazın zayıflamış incecik geldi, 2.denemede şak hamile..
Gerçekten spor ve diyet çok işe yarıyor, e tabii biraz da odağını değiştirmek.. Haziranda yine aynı kafaya girmiştim vazgeçmiştim bebek düşüncesinden hunharca spor yaptım ve yeşillik sebze ağırlıklı beslendim 3 kg verdim şakk doğal yolla hamile kaldım. Ama gerçekten toparlanmaya ihtiyacım var. Hadi sen de bi gazla başla ben de akşamları Leslie yapıyordum.Aah ah o kilo benim de basıma dert, nasılsa daha yaza var diyorum ama zaman su misalı akıp gıdıyo, baslamam lazım bi yerden.. Aslında ben de sana ayak uydursam ne guzel olur, leslıe baslasam evde aksamları, biraz da yedıgıme ıctıgım dikkat etsem, ama bu aralar oyle acık ki ıstahım
Metilerle düşük mü yapacaksınız onun için mi verdi doktor. Genelde düşük için cytotec diye bir ilaç veriyorlardaPeki kanama ne zaman başladı ben 2 gündür kullanıyorum hala yoğun kanama başlamadı
Valla dikkat etmeli, bosuna demiyi doktorlar kilo verin diye, yarın baslıyorum kız tammBende kızımda da oğlumda da kilo verdiğim zaman kaldım hamile, bencede etkiliyor kilo
Yarın baslayalım, sen de yap leslıe beni ıtekle ne olurGerçekten spor ve diyet çok işe yarıyor, e tabii biraz da odağını değiştirmek.. Haziranda yine aynı kafaya girmiştim vazgeçmiştim bebek düşüncesinden hunharca spor yaptım ve yeşillik sebze ağırlıklı beslendim 3 kg verdim şakk doğal yolla hamile kaldım. Ama gerçekten toparlanmaya ihtiyacım var. Hadi sen de bi gazla başla ben de akşamları Leslie yapıyordum.
Bencede cnm başla hem psikolojik olarak da iyi geliyor insana kilo vermek, senin sanki çok yoktu kilon öyle hatırlıyorumValla dikkat etmeli, bosuna demiyi doktorlar kilo verin diye, yarın baslıyorum kız tamm
Dogum izninde sadece yattım, hareketsiz kalınca, aldıklarımı tamamen veremedim, 4 5 kilo fazlalıgım var suan okul acılınca gitti 3 4 kilo da, okulum yurume mesafesinde, birde sureklı hareketlıyım okulda, onun sayesinde, beslenmeye de dikkat edersem cok ıyı olur.. Senin okul nasıl gıdıyo, bebıse kim bakıyor ikinci ne zaman diye sorular basladı mıBencede cnm başla hem psikolojik olarak da iyi geliyor insana kilo vermek, senin sanki çok yoktu kilon öyle hatırlıyorum
Hep buralardayım tatlım okuyorum hep takipteyim hepinizi. Bıraktığın yerdeyim be kuzum yoruldum kısır döngüden. Bi kez daha aşılama denerim diye düşünüyordum ama ondan da vazgeçtim biraz kendimle ilgilenmeye ihtiyacım var, çok saldım, çok kilo aldım. Yarından itibaren sıkı bir diyet ve spora başlayacağım. Kendimi bi toparlayayım sonra Allah kerim sen nasılsın neler yapıyorsun?
Diyet istiyorsanız bana gelin arkadaşlar maşallah ölüm diyeti gibi diyet listem varAah ah o kilo benim de basıma dert, nasılsa daha yaza var diyorum ama zaman su misalı akıp gıdıyo, baslamam lazım bi yerden.. Aslında ben de sana ayak uydursam ne guzel olur, leslıe baslasam evde aksamları, biraz da yedıgıme ıctıgım dikkat etsem, ama bu aralar oyle acık ki ıstahım
Alırım bir dal . Reformer a başladım haftada iki gün if yapıyorum 8 16 .Diyet istiyorsanız bana gelin arkadaşlar maşallah ölüm diyeti gibi diyet listem var
Geçmiş olsun canımEl bilegimden canım, basit bir ameliyat ama, 1 ay etkiledi hareketlerimı
Ben de bebişin süt diyetinden dolayı epey kilo verdim 56 oldum.Diyet istiyorsanız bana gelin arkadaşlar maşallah ölüm diyeti gibi diyet listem var
Maşallah canim İkiz gebelik kolay değil tabi riskleride fazla ama akışına bırakmak teslim olmak en iyisi.2 erkek canım
Amin inşallah
Yani tedirginlikler oluyor tabi. 12. Haftada kanama yaşadım sonradan lekelenme oldu 8-10 gün onlar korkuttu ama şimdilik iyiyiz şükür inşallah sorunsuzca devam eder
En ufak ağrıda birşey mi oldu korkusu, karnım mı sert akıntı mı var böyle korkular oluyor biraz işte
Yok yok kucağına almak bambaşka.Coraspirini de mi doğuma kadar kullandın, onu bana bir hafta önce kessek yeter dedi anestezi uzmanı öyle istiyormuş iğneyi de 12 saat önce, bu aşamalar nasip olup gelince şimdi de ne zaman bırakılır acaba bişey olur mu korkusu geliyor insana birde sürekli işte iğne coraspirin kullanana spinal tutmaz lafı dolanıncagerçekten hamilelik çok garipmiş ilk başta o kadar iğne stres bir an önce sonu gelsin kucağıma alayım iğne işi de biter diyordum şimdi yaklaştıkça gece zor uyusam, etrafta tıs tıs gezsem hatta bide diyet zorunluluğuma rağmen böyle çok iyi nasıl ayrılacağım düşüncesi geldi nasıl bir psikopatlıksa kimse görmese benimle dursa hoşuma gidecek
Tamamdır akşamları başlarken sana yazıyorum 72 kg ile start veriyorum.Yarın baslayalım, sen de yap leslıe beni ıtekle ne olur
Valla mı kuzum at yararlanırım valla seve seve bugün kısır yapıcam mesela bol yeşillikliDiyet istiyorsanız bana gelin arkadaşlar maşallah ölüm diyeti gibi diyet listem var
Alırım bir dal . Reformer a başladım haftada iki gün if yapıyorum 8 16 .
3 haftada 5bucuk kilo verdim suan gitmiyor ama
Şimdi detaylı anlatıyorum benim gebelik şekerim yok ama bir dönem karnı 17 gün ilerde suyu da üst sınır diye direk diyetisyene yönlendirdi. Kadında şöyle bir plan çizdiValla mı kuzum at yararlanırım valla seve seve bugün kısır yapıcam mesela bol yeşillikli
Valla bende 51 ile hamile kaldım tam 28. Haftalarda 58 oldum doktor bebek önde diye diyete yolladı 56 ya düştümBen de bebişin süt diyetinden dolayı epey kilo verdim 56 oldum.
Ölüm diyeti gibi valla benim ki de.