Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sohrab Sohrab İzmir’de bilindik bir doktor olan İsrail bey e gittim bir sorun gormedi. Amh imin yaşıtlarıma göre biraz dusuk olduğunu söyledi siz denemeye devam edin dedi korunmayı bıraktık. Ultrasonda rezervin iyi gözüküyor dedi yumurtlamadan birkaç gün önce gitmiştim 3er 4 er tane yumurtaların büyümeye başlamış her iki taraftan da dedi gün aşırı iliski önerdi hsg cekilebilirsin dedi 2 kürtajın olduğu icin durumu görmek için ama bence elzem değil dedi. Adendo aldım ben de mfk nin bakalım nolcak. İlk aydan hamile kalabileceğimi sanmıyorum ocakta bi hsg cektiricem bakalim.
Sende bir gelişme var mi??
Şifa olsun insallah, elbet yine tutacak, normal hamile kalabılıyosun cok şükür, hsg mi hıstereskopı mı dedi?
Ben de durumlar aynı canım, bebek fikri yok suan, cogu ay deneme bile yapamıyoruz, ameliyat oldum uzun süre antibiyotik kullandım, hep bısıler cıkıyor, okul asırı yogun, yuvarlanıp gidiyoruz bakalım ☺️yaza tup bebek artık

Sen bileğinden mi ameliyat olmuştun canım? Nasıl oldu şimdi geçti mi?
Uzmanlığı da almışsındır hayırlı olsun😍 Sohrab Sohrab
Evet canım,sımdılık iyi gıbı, agrı sızım yok, sadece dıkıs atılan yerde biraz agrı var...

Cok sukur aldık ya, bosuna kasmışım o kadar, sorular cok kolaydı, biraz anayasa ve mevzuat calısıp mudur yardımcılığına mı girsek diyoruz sımdı de, calısma grubumuz cok heyecanlı😂 sınav bitince, bosluga düştük

Evet canım,sımdılık iyi gıbı, agrı sızım yok, sadece dıkıs atılan yerde biraz agrı var...

Cok sukur aldık ya, bosuna kasmışım o kadar, sorular cok kolaydı, biraz anayasa ve mevzuat calısıp mudur yardımcılığına mı girsek diyoruz sımdı de, calısma grubumuz cok heyecanlı😂 sınav bitince, bosluga düştük
Bizim okuldakiler de öyle hem boşa çalıştım diyorlar hem de acaba yüksek lisans falan mı yapsak diyorlar 😀

Şifa olsun insallah, elbet yine tutacak, normal hamile kalabılıyosun cok şükür, hsg mi hıstereskopı mı dedi?
Ben de durumlar aynı canım, bebek fikri yok suan, cogu ay deneme bile yapamıyoruz, ameliyat oldum uzun süre antibiyotik kullandım, hep bısıler cıkıyor, okul asırı yogun, yuvarlanıp gidiyoruz bakalım ☺️yaza tup bebek artık
Hsg dedi. Elinden oldum demiştin sinir sıkışması falan miydi?
Gözlerimi çizdirdim ben de yeni doktor sorun olmayacağını söyledi.
Yaza kadar maddi manevi toparlanırsınız umarım biz de doğuranlar kervanına katılırız ❣️

O da olur yürür inşallah Allahım nerden nereye doğdu da yürüme zamanlarını konuşuyoruz şükürler olsun 🥰🧿yok yok takip ediyorum inşallah zamansız bir aksiyon olmadan ocak ortasını görürüz🤲🏻magnezyum alıyorum soda da ara ara şükür şimdilik tansiyon ile ilgili bir sıkıntı olmadı 🙈sadece bu ara merak ettiğim coraspirin ve iğne ne zaman kesilecek
Ben doğum yaptığım güne kadar kullandım dr. hiçbir şey olmaz merak etme dedi.
Tecrübesine güvendim bende.
Şehir hastanesinde 36.haftada bırakacaksın diyip bi de beni tersledi ameliyatta kanamadan ölebilirsin diyince orayı bıraktım hemen kendi dr.umla devam ettim.
Tecrübesine güvendiğin dr.un ne derse sen ona güven hayırlı doğumlar olsun inş.
Pek birşey de kalmamış çok heyecanlı.🥰😍

Hoşgeldin canımm, yazmana cok sevindim. Eski grup cok dagıldı, nasıl da özlemişim, herkesin koşturması var, saglıcakla büyütün yavrularınızı, dualarınızda olmak benim için mutluluk 🙏🏻❤️
Öyle canım hastalıklar epey yoruyor.
Gelirim ben her türlü inş.
Allah razı olsun her zaman yeriniz başka arkadaşımm.💜
Geçen aylarda Uçurtma avcısını izledim aklıma sen geldin çok duygulandım😌 kitabını da alacağım.
Senin en sevdiğin çizgi film Şirinlerdi değil mi?

Yok cnm 3. 4. Geliyor, bizim de öyle zaten uykusu kötüydü berbat oldu, ayağa kalkıyor artık geceleri tamamen uyanıyor, bizim de üstler geliyor
Zeytinyağına karanfil ezip dolapta bekletip sürebilirsin istersen bi dene işe yarayan var deniyordu.
Taze soğan ver eline kemirsin ama hiçbiri tam almıyor tek çare sabır canım çok zorlanınca da arada ağrı kesici vermek.

Ben doğum yaptığım güne kadar kullandım dr. hiçbir şey olmaz merak etme dedi.
Tecrübesine güvendim bende.
Şehir hastanesinde 36.haftada bırakacaksın diyip bi de beni tersledi ameliyatta kanamadan ölebilirsin diyince orayı bıraktım hemen kendi dr.umla devam ettim.
Tecrübesine güvendiğin dr.un ne derse sen ona güven hayırlı doğumlar olsun inş.
Pek birşey de kalmamış çok heyecanlı.🥰😍
Coraspirini de mi doğuma kadar kullandın, onu bana bir hafta önce kessek yeter dedi anestezi uzmanı öyle istiyormuş iğneyi de 12 saat önce, bu aşamalar nasip olup gelince şimdi de ne zaman bırakılır acaba bişey olur mu korkusu geliyor insana birde sürekli işte iğne coraspirin kullanana spinal tutmaz lafı dolanınca🙈gerçekten hamilelik çok garipmiş ilk başta o kadar iğne stres bir an önce sonu gelsin kucağıma alayım iğne işi de biter diyordum şimdi yaklaştıkça gece zor uyusam, etrafta tıs tıs gezsem hatta bide diyet zorunluluğuma rağmen böyle çok iyi nasıl ayrılacağım düşüncesi geldi nasıl bir psikopatlıksa kimse görmese benimle dursa hoşuma gidecek 🤭😂

Gözün aydın canım tebrik ederim cinsiyetler belli mi?🥰
Allah sağlıkla tamamına erdirsin inş.🤲
Nasıl gidiyor peki hamilelik?
2 erkek canım 🤗💙
Amin inşallah 🥰🤲🏻
Yani tedirginlikler oluyor tabi. 12. Haftada kanama yaşadım sonradan lekelenme oldu 8-10 gün onlar korkuttu ama şimdilik iyiyiz şükür inşallah sorunsuzca devam eder🥰
En ufak ağrıda birşey mi oldu korkusu, karnım mı sert akıntı mı var böyle korkular oluyor biraz işte😀

Hsg dedi. Elinden oldum demiştin sinir sıkışması falan miydi?
Gözlerimi çizdirdim ben de yeni doktor sorun olmayacağını söyledi.
Yaza kadar maddi manevi toparlanırsınız umarım biz de doğuranlar kervanına katılırız ❣️
Kasların etrafı ıltıhaplamıs, onları temızledıler, gevsetme diyorlar onu yaptılar kuzu, rahatladım baya..
Insallah canım benim, su grupta herkes yavrusunu kucagına alsın, daha ne isterim 🙏🏻❤️

Öyle canım hastalıklar epey yoruyor.
Gelirim ben her türlü inş.
Allah razı olsun her zaman yeriniz başka arkadaşımm.💜
Geçen aylarda Uçurtma avcısını izledim aklıma sen geldin çok duygulandım😌 kitabını da alacağım.
Senin en sevdiğin çizgi film Şirinlerdi değil mi?
Kitabı ayrı guzel, muhakkak oku, okuduk a ben gelirim aklına zaten, kullanıcı adını almam, o kitabı okuduğum zamana denk gelmıstı, aglaya aglaya okumuştum.. Şirinler evet ❤️Allah izin verirse cocuguma da ızletıcem, bizim izlediğimiz versiyonunu 🙏🏻

2 erkek canım 🤗💙
Amin inşallah 🥰🤲🏻
Yani tedirginlikler oluyor tabi. 12. Haftada kanama yaşadım sonradan lekelenme oldu 8-10 gün onlar korkuttu ama şimdilik iyiyiz şükür inşallah sorunsuzca devam eder🥰
En ufak ağrıda birşey mi oldu korkusu, karnım mı sert akıntı mı var böyle korkular oluyor biraz işte😀
Hemen ekliyorum tabloya cınsıyetlerı💙💙
İkiz gebelik maalesef oyle kuzum, ama 37.haftada dogum yapan da var, her gebelik ozel, mutluluğun iki katı diye bı kıatp almıstım, gercekten bambaşka ❤️

Hemen ekliyorum tabloya cınsıyetlerı💙💙
İkiz gebelik maalesef oyle kuzum, ama 37.haftada dogum yapan da var, her gebelik ozel, mutluluğun iki katı diye bı kıatp almıstım, gercekten bambaşka ❤️
Gerçekten öyle canım .Çok teşekkürler 🥰🤗 ekle ekle🥰

Geçmiş olsun cnm ne ameliyatı oldun

Zeytinyağına karanfil ezip dolapta bekletip sürebilirsin istersen bi dene işe yarayan var deniyordu.
Taze soğan ver eline kemirsin ama hiçbiri tam almıyor tek çare sabır canım çok zorlanınca da arada ağrı kesici vermek.
Deniyeyim cnm, veriyorum arada ağrı kesici çünkü hiç durmuyor, gündüz çok sıkıntı yaşamıyoruz ama geceleri çok kötü, e okul da var uykusuzluk çok zorluyor su sıralar, sallana sallana gidiyorum okula valla

Hep buralardayım tatlım 🥰 okuyorum hep takipteyim hepinizi. Bıraktığın yerdeyim be kuzum yoruldum kısır döngüden. Bi kez daha aşılama denerim diye düşünüyordum ama ondan da vazgeçtim biraz kendimle ilgilenmeye ihtiyacım var, çok saldım, çok kilo aldım. Yarından itibaren sıkı bir diyet ve spora başlayacağım. Kendimi bi toparlayayım sonra Allah kerim ☺️ sen nasılsın neler yapıyorsun?

X