Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba çok üzgünüm adınıza 😔
7-8 haftalık arası biseydi
Önce lekelenmem oldu sonra kese şeklinde düştü benim
İçerde parça kalmaması içinde bir ilaç vermişti doktorum
Anladım ben de dün aynı şeyleri yaşadım ve bugün banada içerde parça kalmaması için ilaç verdi hayırlısı olsun size de geçmiş olsun ❤️‍🩹

Merhabalar yine ben 🙈 dusuk sonrasi 49. Günde ilk defa korunmasız birlikteliğimiz oldu eşimle ovulasyon testlerinde henüz yumurtlamayı görmemiştim ama tüm yumurtlama belirtilerini hissediyordum neyse öylesine birlikte olalım dedik dünden önce oldu yani birlikteliğimiz ve bugün sol yumurtaligimin olduğu yerde sabah hafif bir doluluk ve çok hafif bir ağrı gibi bir şey hissettim biraz öncede peceteye pembemsi bi akıntı geldi neyin nesi anlamadim uzun süredir ilk defa ilişki olduğu için mi böyle bi pembe akıntı gelmiştir yoksa ilişkiden 1 gün sonra bugün 2. Gün yani hemen yerleşme kanaması olabilir mi ki kafamda deli sorular fikirlerinize ihtiyacım var
Ne olur biri bi şey yazsın peceteye tekrar gördüm hafif pembe kirmizi gibi bi akıntı adetim biteli 7 gün oldu zaten adetim 10 gün sürdü bu neyin nesi aşırı sinir oldum 😢😟😟😟

Çok şükür iyi gidiyor galiba anlayamıyorum ki gün içinde ara ara toplanıp kasılıyor büyüdükçe en dikkatimi çeken bu onun harici idare ediyorum 🙈sen nasılsın peki minik nasıl 🥰
Hastalıklarla falan epey uğraştık şimdilik toparladık.
Minik cadı iyi hala yürümüyor cesaretini toplayamadı galiba.🙃
Braxton Hicks yalancı doğum kasılmaları başlamış.🥰Benimde çok olurdu magnezyum içiyordum bi de maden suyu hergün bi tane.Tansiyon problemi olmayan düzenli içebilir.
Sen yine de tedbirli ol uzun yürüyüşler yapma çok yorma kendini.
Allah sağlıkla kavuştursun sizi inş.kolay doğumlar olsun🤲💜

burcusami burcusami Ömer nasıl sen nasılsın? 🥰
Summerwinter Summerwinter sizler nasılsınız?
PembeAnkaKusu PembeAnkaKusu ikizlerle hayat nasıl gidiyor?
Ha-ri Ha-ri gebelik nasıl geçiyor maşallah kocaman olmuşsunuz.🥰
sutlaacc sutlaacc senden ne haber kuzum.
Hepinizi öpüyorum 😘😘
İdare ediyoruz cnm Ömer paşanın dişleri cikicak baya zorluyor onun dışında çok hareketli bi bebek emekliyor evin içinde dolaşıyor sürekli peşindeyiz😍asya maşallah koca kiz olmuş💖ömer de şubat 2 de 1 yaşına giricek, zaman cabucak geçiyor, ne günler yaşadık burda, çok şükür çoğumuz kavuştu mucizelerine

İdare ediyoruz cnm Ömer paşanın dişleri cikicak baya zorluyor onun dışında çok hareketli bi bebek emekliyor evin içinde dolaşıyor sürekli peşindeyiz😍asya maşallah koca kiz olmuş💖ömer de şubat 2 de 1 yaşına giricek, zaman cabucak geçiyor, ne günler yaşadık burda, çok şükür çoğumuz kavuştu mucizelerine
Maşallah canim Ömer e ilk dişleri değil mi? Benim kızda çok zorlanıyor diş patlatınca üstteki dişlerde çocuk yere göğe sığmıyordu o derece.
Büyüdü yumurcaklar🥰 Evin her yerinde bizim kızda heryeri kurcalıyor.😅

Hastalıklarla falan epey uğraştık şimdilik toparladık.
Minik cadı iyi hala yürümüyor cesaretini toplayamadı galiba.🙃
Braxton Hicks yalancı doğum kasılmaları başlamış.🥰Benimde çok olurdu magnezyum içiyordum bi de maden suyu hergün bi tane.Tansiyon problemi olmayan düzenli içebilir.
Sen yine de tedbirli ol uzun yürüyüşler yapma çok yorma kendini.
Allah sağlıkla kavuştursun sizi inş.kolay doğumlar olsun🤲💜
O da olur yürür inşallah Allahım nerden nereye doğdu da yürüme zamanlarını konuşuyoruz şükürler olsun 🥰🧿yok yok takip ediyorum inşallah zamansız bir aksiyon olmadan ocak ortasını görürüz🤲🏻magnezyum alıyorum soda da ara ara şükür şimdilik tansiyon ile ilgili bir sıkıntı olmadı 🙈sadece bu ara merak ettiğim coraspirin ve iğne ne zaman kesilecek

Merhaba kızlar nasılsınız? Sohrab Sohrab sizleri çok özledim.🥰
Bi süredir topiği aradım yazacağım ama bulamadım.😁
Asya 1 yaşına girdi zaman nasılda geçmiş hepinizi çok seviyorum.💜💜
Burada bulunan tüm arkadaşlarıma da en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etmesini diliyorum Allah'tan.🤲
Hoşgeldin canımm, yazmana cok sevindim. Eski grup cok dagıldı, nasıl da özlemişim, herkesin koşturması var, saglıcakla büyütün yavrularınızı, dualarınızda olmak benim için mutluluk 🙏🏻❤️

Sohrab Sohrab İzmir’de bilindik bir doktor olan İsrail bey e gittim bir sorun gormedi. Amh imin yaşıtlarıma göre biraz dusuk olduğunu söyledi siz denemeye devam edin dedi korunmayı bıraktık. Ultrasonda rezervin iyi gözüküyor dedi yumurtlamadan birkaç gün önce gitmiştim 3er 4 er tane yumurtaların büyümeye başlamış her iki taraftan da dedi gün aşırı iliski önerdi hsg cekilebilirsin dedi 2 kürtajın olduğu icin durumu görmek için ama bence elzem değil dedi. Adendo aldım ben de mfk nin bakalım nolcak. İlk aydan hamile kalabileceğimi sanmıyorum ocakta bi hsg cektiricem bakalim.
Sende bir gelişme var mi??

Maşallah canim Ömer e ilk dişleri değil mi? Benim kızda çok zorlanıyor diş patlatınca üstteki dişlerde çocuk yere göğe sığmıyordu o derece.
Büyüdü yumurcaklar🥰 Evin her yerinde bizim kızda heryeri kurcalıyor.😅
Yok cnm 3. 4. Geliyor, bizim de öyle zaten uykusu kötüydü berbat oldu, ayağa kalkıyor artık geceleri tamamen uyanıyor, bizim de üstler geliyor

X