- 19 Mayıs 2022
- 3.171
- 5.030
- 37
Gerçekten iyi bir doktor şans bulunca kaçırmayın ben hiç memnun kalmadım yaşadığım süreçteGerçekten çok tatlı bir doktor yeni bir gebelik olursa ilk işim ona gitmek olacak
Bende bunu böyle biliyorum kuzumNette 2 hafta sonra sıfırlanır yazıyor kafamı karıştırdı biraz bende adet olunca sıfırlanır diye düşünüyorum sağol canım
Benim gonalf çok değişik oldu ilk 110 verdi fazla geldi sonra 75 e düşürdü zaten ilk kullandığımda aşılama olamadan covid oldum iptal olmuştu, 450 lik gonal f biz alırken 1100 dü aşılama da çipli 3500 dü ama bize indirimli yaptı şükürRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım. Sen yaptirali daha çok zaman geçmedi iğneler falan toplam ne kadara mal oldu. Bide gonalf kaç gün kaç ml kullandın canım
Benimde hamileliğin ilk haftaları gittiğim doktor buranın en iyisi denilen doktordu ama asla memnun kalmadım ne bilgilendirme yapıyordu ne de benimle düzgün konuşuyordu. Sonradan bu doktora geçtim iyi ki de geçmişim, kötü bir haber verirken bile hasta psikolojisinden anlıyor sakinleştirecek cümleler kuruyor sonrasındaki süreç için motive ediyor ve hepsinden önemlisi güleryüzlü. Allah hepimizi böyle doktorlarla karşılaştırsın inşallahGerçekten iyi bir doktor şans bulunca kaçırmayın ben hiç memnun kalmadım yaşadığım süreçte
AhhhSabah köpeğim öldü, güzel kızımzaten diyabet hastasıydı, kamptayken parvovirüs kapmış (aşıları olmasına rağmen) yani kanlı ishal. Zaten günlerdir uğraşıyorduk, gece çok kötüleşti ve sabah kaybettik. Sağlıklı olsaydı belki tedavi edilebilirdi ama zaten diyabetten organları bitik durumdaydı ve kaldıramadı. Çok perişanım Allah'ım onsuz nasıl yaşanır bu evde bilmiyorum oğlum duyunca ayrı perişan olacak, insan evlat acısını hayvanında yaşıyor, evimiz bomboş kaldı
Biz de öyleydik kuzum, hatta bebek diye Allah bize onu verdi diyorduk eşimle. Çok üzgünümAhhhbaşınız sağolsun canım benım, benım de kedim var, ona bısye olsa naparız bız de esımle hep konusuyoruz, aşırı baglıyız birbirimize
Dusunmuyorsan korunmaya dikkat et canimSuan hamilelik düşünmüyorum canım 1 ayım daha varSonra inşallah hamile kalabilirim rabbim izin verirse
Ben tapuda calısıyorum tatlım, eğil kalk kütük al derken 2 dir bi bakıyorum karın ağrısından sonra bişey akıyor koşa koşa wc gidiyorum kan görüyorum, biraz ürktüm ilk defa başıma geldi diye ama doktorumla konustum böyle birşeyin olabilceğini ama bi sıkıntı görürse ona gelmemi söyledi, umarım bi sıkıntı yoktur, suan baktım ama gelen giden yok
Ah başınız sağolsun çok üzüldümSabah köpeğim öldü, güzel kızımzaten diyabet hastasıydı, kamptayken parvovirüs kapmış (aşıları olmasına rağmen) yani kanlı ishal. Zaten günlerdir uğraşıyorduk, gece çok kötüleşti ve sabah kaybettik. Sağlıklı olsaydı belki tedavi edilebilirdi ama zaten diyabetten organları bitik durumdaydı ve kaldıramadı. Çok perişanım Allah'ım onsuz nasıl yaşanır bu evde bilmiyorum oğlum duyunca ayrı perişan olacak, insan evlat acısını hayvanında yaşıyor, evimiz bomboş kaldı
Canlarım sağolunAh başınız sağolsun çok üzüldüm
Iyıyız kuzum, kaldıgımız yerden devamCanlarım nasılsınız iyi misiniz özledim siziburaya bakamadım çok, daha doğrusu siteye aşırı bakamıyorum bu ara etiketlere bakıp çıkıyorum.
Sohrabım nasılsın
Kasım tatiline kadar okuldayım sonra izne çıkıcam canım inşallahIyıyız kuzum, kaldıgımız yerden devamkocaman olmus bebıs Masallah, baslıcak mısın okula napıcaksın?
Kız senın ne guzel bır kalbin var ya, maşallah sanaCanlarım sağolunaynı burada yaşadıklarımız gibi hayvanseverler anlar ama onlara bebeği gibi bakanlar daha iyi anlar, acısı büyük, kayıplarım üst üste... Onunla her derdimi unutuyordum. Huzurla uyusun bebeğim
Hadi ınsallah, az ders alırsın kendını yormadan 2bucuk ay da cabucak gecerKasım tatiline kadar okuldayım sonra izne çıkıcam canım inşallah
O senin kalbinin güzelliği, teşekkür ederimKız senın ne guzel bır kalbin var ya, maşallah sanaonlar bizim bebeklerimiz, evladımız.. Ne farkı var ki diyorum, gercekten bı hayvan besleyen insan dunyayı bambaska goruyor, hep diyorum neden daha once gırmemıs kı hayatıma diyorum benım oglan 2 yasına girecek ekimde..
Aminn canım benımmO senin kalbinin güzelliği, teşekkür ederimgerçekten hayvanı seven insanın kimseye bi zararı olamaz yaa, merhamet aşılıyorlar resmen. Benim kızım çocukluğunu hiç yaşayamadı hastalıktan, daha 1,5 yaşındaydı sürekli gözümün önünde. Bu da geçecek ama yokluğu beni çok üzecek. Sessiz masumlar yaa hepsini çok seviyorum. Uzun ömrü olsun oğlunun
Yaa ben bütün bunları ilk defa kızımda yaşadım. Bazen iğne çok düşürürdü şekerini, o zamablar farketmezsek şoka girerdi ve halisünasyon görmeye başlardı, ciyak ciyak bağırır ve korkudan kakasını yapardı koşarak. Artık nasıl bir korkuysa o, düşün... Ve biz bebek çantası gibi onun çantasını taşıyorduk her an yanımızda. Aman düşmesin aman yükselmesin, mama saati, ilaç saati vs. Canı sağolsaydı kızımın ben hepsine katlanırdım onun sevgisi için. Neyse çok melankoliye bağlamayalımAminn canım benımm
Huzurla uyusun, acı cekmıyor artık oyle dusun.. Gercekten cok zor onlar ıcın de,o bakısları benı benden alıyor
Evet gonalf daha uygunmuş şimdi 1700 lira. Benim doktor da 4000 e yapıyormuş. Bakalım özel sağlık sigortası işe yararsa belki biraz daha uyguna denk gelir. Aman hayırlısıyla tutsun ve sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalim inşallah da para elbet hallolur. Bu arada sen kan sulandırıcı falan kullanıyor musun nasıl gidiyorBenim gonalf çok değişik oldu ilk 110 verdi fazla geldi sonra 75 e düşürdü zaten ilk kullandığımda aşılama olamadan covid oldum iptal olmuştu, 450 lik gonal f biz alırken 1100 dü aşılama da çipli 3500 dü ama bize indirimli yaptı şükür