Bilmiyorum belki yanlış anlamış olabilirsiniz. Ilk defa duydum haftasıyla uyumlu, hcg degeriyle uyumlu vs derler ama Kaç mm dedi kese için bi daha ne zaman çağırdı?Bugün keseyi gördüm 4.ayini takip ediyor dedi ne demek istedi
İgne kullanınca da gelir demişti bana aral hoca da ondan sordum cnmYok canım 12 de bırakmıştık Doktorumuz çarşamba herşey çok güzel dedi cinsiyet balonu patlattı kese bebek rahim plesanta organları herşey yerli yerinde dedi, pazar öle bi pıhtılı kırmızı leke geldi ağrı sızı yoktu sonra gelmedi pruloton yaptık, ama içim sıkıldı gece hiç uyuyamadım karnım belim ince ince sızı oldu, şimdi daha iyiyim ama ufak ufak karnım belim ağrıyor bakalım hocam ne diyecek
Gecmis olsun canim artan ve agrili bi kanama degilse bir sey olmaz Allah'ın izniyle.Benim de pihtili kirmizi geldi persembe gunu. Cuma ve cumartesi de az miktar kirmizi lekelenmem oldu. 4.30 da randevum var bakalim ne diyecek doktorYok canım 12 de bırakmıştık Doktorumuz çarşamba herşey çok güzel dedi cinsiyet balonu patlattı kese bebek rahim plesanta organları herşey yerli yerinde dedi, pazar öle bi pıhtılı kırmızı leke geldi ağrı sızı yoktu sonra gelmedi pruloton yaptık, ama içim sıkıldı gece hiç uyuyamadım karnım belim ince ince sızı oldu, şimdi daha iyiyim ama ufak ufak karnım belim ağrıyor bakalım hocam ne diyecek
İgne kullanınca da gelir demişti bana aral hoca da ondan sordum cnm
Gittim dr a kanama alanı yok dedi dikkatli baktı herşeye şükür rahatladım hepimiz için az kaldı huniyi takmaya valla yinede bin şükürGecmis olsun canim artan ve agrili bi kanama degilse bir sey olmaz Allah'ın izniyle.Benim de pihtili kirmizi geldi persembe gunu. Cuma ve cumartesi de az miktar kirmizi lekelenmem oldu. 4.30 da randevum var bakalim ne diyecek doktorDaha once kayıp yasamasaydik bu kadar paranoyak olmazdik ama napim bende de doktor fobisi olustu artik i
Ay valla bende ciktim benimde kanama alanim yokmus cok sukurrrGittim dr a kanama alanı yok dedi dikkatli baktı herşeye şükür rahatladım hepimiz için az kaldı huniyi takmaya valla yinede bin şükür
Gittim dr a kanama alanı yok dedi dikkatli baktı herşeye şükür rahatladım hepimiz için az kaldı huniyi takmaya valla yinede bin şükür
Çok sevindim ikinizedeAy valla bende ciktim benimde kanama alanim yokmus cok sukurrr
Pardon 4. Haftasıyla uyumlu dedi ayı yazmışım valla kese ile ilgili birşey demedi doktorum yokmuş bugün başkası baktı da ama en kısa sürede ona gidicem bı hafta sonra tekrar gel dedi ultrasyon fotoğrafında yazar miBilmiyorum belki yanlış anlamış olabilirsiniz. Ilk defa duydum haftasıyla uyumlu, hcg degeriyle uyumlu vs derler ama Kaç mm dedi kese için bi daha ne zaman çağırdı?
Bazılarında yazıyor bazısında yazmiyor sağına soluna bakin mm cinsinden bir şey var mı?Pardon 4. Haftasıyla uyumlu dedi ayı yazmışım valla kese ile ilgili birşey demedi doktorum yokmuş bugün başkası baktı da ama en kısa sürede ona gidicem bı hafta sonra tekrar gel dedi ultrasyon fotoğrafında yazar mi
fotoya bakar mısınBazılarında yazıyor bazısında yazmiyor sağına soluna bakin mm cinsinden bir şey var mı?
Nedenmis peki kanama cnmGittim dr a kanama alanı yok dedi dikkatli baktı herşeye şükür rahatladım hepimiz için az kaldı huniyi takmaya valla yinede bin şükür
Canım lekelenme aslında ama drda bişey diyemedi sadece ğlesanta yerleşirken olmuş olabilir dedi Allahımın izniyle devamı gelmesin sağlıkla alayım kucağıma oğlumu hepimiz alalım hayırlısıylaNedenmis peki kanama cnm
Yazmiyor gülüm kese gözükmüş bak maşallah haftaya sorabilirsin takibini yapmak acısından bu günlerde günde 1 - 1,5 mm buyur her gün aklında olsun. Sağlıkla kucagimiza alalim insallahfotoya bakar mısın
İnşallah cnm hayırlısı olsun sen keseyi gorebildin mi bakincaYazmiyor gülüm kese gözükmüş bak maşallah haftaya sorabilirsin takibini yapmak acısından bu günlerde günde 1 - 1,5 mm buyur her gün aklında olsun. Sağlıkla kucagimiza alalim insallah
Evet sağda endometrium 'ün yaninda tutunmus beyaz yerin sağ çapraz altında.İnşallah cnm hayırlısı olsun sen keseyi gorebildin mi bakinca
Ben anlamadığım için göremedim deEvet sağda endometrium 'ün yaninda tutunmus beyaz yerin sağ çapraz altında.
burasimiEvet sağda endometrium 'ün yaninda tutunmus beyaz yerin sağ çapraz altında.
Çok uzaktan çekmiş ultrason u ben burasi olduğunu düşündüm ama tabi doktora sorarsın bir dahaki sefereburasimi
Gercekten öyle canım.Ben ilk hamileligimde o kadar rahattim ki ne bulantim vardi ne korkum aklima kötü hicbirsey gelmiyordu.cok mutlu bir hamilelik gecirdim.(32 haftalik dogup yogun bakimda kalmasi disinda)Çok sevindim ikinizedeKayıp yaşanınca nasıl korkuluyor değilmi? Bende öyle olurum samirimm. rabbim sizi ve bebeğinizi korusun, sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Teşekkür ederim cnm bakalım gorucezÇok uzaktan çekmiş ultrason u ben burasi olduğunu düşündüm ama tabi doktora sorarsın bir dahaki sefere
Son adet tarihine gore hesaplanan hafta ile ultrasondan hesaplanan haftanın uyumlu oldugunu söylemek istemis bence canim. Yani önde veya arkada degil gelisim olarak. Benim anladigim buPardon 4. Haftasıyla uyumlu dedi ayı yazmışım valla kese ile ilgili birşey demedi doktorum yokmuş bugün başkası baktı da ama en kısa sürede ona gidicem bı hafta sonra tekrar gel dedi ultrasyon fotoğrafında yazar mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?