- 7 Haziran 2022
- 2.561
- 2.830
- 63
- 32
Sağlıcakla kavuşunBebeğiniz hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahhyazdıklarınız umut verici. Fiziki yıpranmadan çok psikolojik yıpranma insanı mahvediyor ama ben gerek psikoterapi desteği gerek de Allaha tevekkülümden ötürü hızlıca toparlıyorum. Tahliye ve kürtaj sonrası kontrole de gittim, rahim temiz dedi doktor. Kanamam da bitti. Yaşım da var, eşim de 50 yaşına yakın. Doğru yanlış artık bugün ovülasyon testi de koyu çizgi çıktı. O yüzden uzatmadan hayırlısını dileyerek çalışmalara başlamak istiyorum :)
İyyim canım bende.Amin canım benimsen nasılsın?
Hayırlı haberlerin olsun kuzumİyyim canım bende.
Araştırma hastanesine gittim bende hormon falan bakılacak yeniden bakalım ptesi.
Eğer kadın doğumcu varsa hastanede alttan muayeneyi kabul ederseniz bakıyorlar.Kızlar yarın proluton igne icin acile gideceğim.
Benim son bir aydır kahveden koyu sariya dönmüştü lekelenmelerim rahatlamistim baya hatta doktor prpgestani birak dedi birakacagim gün kırmızı geldi 3 gündür az da olsa kırmızı gelmesi canımı çok sıktı hamileligim ilk başlarindaki gibi cok gelir diye.
Neyse asıl sorum kalp atışına acilde bakarlar mi yoksa pazartesiyi mi beklemem gerekiyor.Esim bakarlar dedi ama ben sanmiyorum ,bilginiz var mi?
Bende bıgün lekelenmem olduKızlar yarın proluton igne icin acile gideceğim.
Benim son bir aydır kahveden koyu sariya dönmüştü lekelenmelerim rahatlamistim baya hatta doktor prpgestani birak dedi birakacagim gün kırmızı geldi 3 gündür az da olsa kırmızı gelmesi canımı çok sıktı hamileligim ilk başlarindaki gibi cok gelir diye.
Neyse asıl sorum kalp atışına acilde bakarlar mi yoksa pazartesiyi mi beklemem gerekiyor.Esim bakarlar dedi ama ben sanmiyorum ,bilginiz var mi?
Kaçıncı haftadadasın neden olmuş ki lekenmeBende bıgün lekelenmem olduDrum pruloton yaptır dedi ilk haftalar yaptırmıştım önceden, güzel acıttı ama
Valla cnm yarın gidicem daha işten çıkınca gittim doktorum yokmuş yarına kaldı bedensel olarak bı sıkıntım yok ama hayirlisi içim bu sefer rahat yarın haber veririm sanaSelam naptınız her sey yolunda değil mi
14+5 canım işte bi neden yok çarşamba gitmiştim herşey çok güzeldi rahim boyu bebek herşeyi çok iyi dedi drum hatta bir ay sonra gel artık dedi ,, bugğn öğlen de leke pıhtı gibi bişey geldi peçeteye ağrım sızım yok şimdi şimdi biraz karnımın içi çekiliyor sanki bilmiyorum artık Allah sağlık versin şu süreç sağlıkla hayırlısıyla ilerlesinKaçıncı haftadadasın neden olmuş ki lekenme
Bence de bir şey yok tedirgindiniz ya o yüzden ben demiştim bakin bir şey yok işte demeye gelmistimValla cnm yarın gidicem daha işten çıkınca gittim doktorum yokmuş yarına kaldı bedensel olarak bı sıkıntım yok ama hayirlisi içim bu sefer rahat yarın haber veririm sana
İnşallah cnm ama akıntım biraz fazla bide beyaz sarı akıntı da geliyor bazenBence de bir şey yok tedirgindiniz ya o yüzden ben demiştim bakin bir şey yok işte demeye gelmistimhadi yarin gupguzel bir gun olsun
Beyaz akinti çok normal ben 12. Haftaya giricem hala devam ediyor. Pamuklu çamaşır kullanmanız iyi olur. Ben günlük ped kullanıyorum. Kokulu değilse sarı akıntı da önemli değil. Yine de bir idrar kültürü bakar doktorunuza söyleyin enfeksiyon var mi diye ama normal bence.İnşallah cnm ama akıntım biraz fazla bide beyaz sarı akıntı da geliyor bazen
Pıhtılaşma icin igne kullanıyor musun cnm14+5 canım işte bi neden yok çarşamba gitmiştim herşey çok güzeldi rahim boyu bebek herşeyi çok iyi dedi drum hatta bir ay sonra gel artık dedi ,, bugğn öğlen de leke pıhtı gibi bişey geldi peçeteye ağrım sızım yok şimdi şimdi biraz karnımın içi çekiliyor sanki bilmiyorum artık Allah sağlık versin şu süreç sağlıkla hayırlısıyla ilerlesin
Neyse yarın olsun bakalım çok heyecanlıyımBeyaz akinti çok normal ben 12. Haftaya giricem hala devam ediyor. Pamuklu çamaşır kullanmanız iyi olur. Ben günlük ped kullanıyorum. Kokulu değilse sarı akıntı da önemli değil. Yine de bir idrar kültürü bakar doktorunuza söyleyin enfeksiyon var mi diye ama normal bence.
30 haftalik uzerine bakiliyor dediler bakmadilar.pazartesiye randevu aldim artikEğer kadın doğumcu varsa hastanede alttan muayeneyi kabul ederseniz bakıyorlar.
6.haftadan beri iki günde bir proluton yaptırıyorum, bağışıklık kazandim artik.hemsireler biraz yağlıdır acitir diyorlwr her gittigimde bilmiyorlarki 10 haftadır kullanıyorumBende bıgün lekelenmem olduDrum pruloton yaptır dedi ilk haftalar yaptırmıştım önceden, güzel acıttı ama
Coraspirin kullanıyor musun genelde pıhtı vs gelince onu bi bıraktırırlar artmasın diye14+5 canım işte bi neden yok çarşamba gitmiştim herşey çok güzeldi rahim boyu bebek herşeyi çok iyi dedi drum hatta bir ay sonra gel artık dedi ,, bugğn öğlen de leke pıhtı gibi bişey geldi peçeteye ağrım sızım yok şimdi şimdi biraz karnımın içi çekiliyor sanki bilmiyorum artık Allah sağlık versin şu süreç sağlıkla hayırlısıyla ilerlesin
Yok canım 12 de bırakmıştık Doktorumuz çarşamba herşey çok güzel dedi cinsiyet balonu patlattı kese bebek rahim plesanta organları herşey yerli yerinde dedi, pazar öle bi pıhtılı kırmızı leke geldi ağrı sızı yoktu sonra gelmedi pruloton yaptık, ama içim sıkıldı gece hiç uyuyamadım karnım belim ince ince sızı oldu, şimdi daha iyiyim ama ufak ufak karnım belim ağrıyor bakalım hocam ne diyecekPıhtılaşma icin igne kullanıyor musun cnm
Bugün keseyi gördüm 4.ayini takip ediyor dedi ne demek istediBeyaz akinti çok normal ben 12. Haftaya giricem hala devam ediyor. Pamuklu çamaşır kullanmanız iyi olur. Ben günlük ped kullanıyorum. Kokulu değilse sarı akıntı da önemli değil. Yine de bir idrar kültürü bakar doktorunuza söyleyin enfeksiyon var mi diye ama normal bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?