Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağlıcakla kavuşun

Eğer kadın doğumcu varsa hastanede alttan muayeneyi kabul ederseniz bakıyorlar.

Bende bıgün lekelenmem olduDrum pruloton yaptır dedi ilk haftalar yaptırmıştım önceden, güzel acıttı ama

Kaçıncı haftadadasın neden olmuş ki lekenme
14+5 canım işte bi neden yok çarşamba gitmiştim herşey çok güzeldi rahim boyu bebek herşeyi çok iyi dedi drum hatta bir ay sonra gel artık dedi ,, bugğn öğlen de leke pıhtı gibi bişey geldi peçeteye ağrım sızım yok şimdi şimdi biraz karnımın içi çekiliyor sanki bilmiyorum artık Allah sağlık versin şu süreç sağlıkla hayırlısıyla ilerlesin

Valla cnm yarın gidicem daha işten çıkınca gittim doktorum yokmuş yarına kaldı bedensel olarak bı sıkıntım yok ama hayirlisi içim bu sefer rahat yarın haber veririm sana
Bence de bir şey yok tedirgindiniz ya o yüzden ben demiştim bakin bir şey yok işte demeye gelmistim hadi yarin gupguzel bir gun olsun

İnşallah cnm ama akıntım biraz fazla bide beyaz sarı akıntı da geliyor bazen
Beyaz akinti çok normal ben 12. Haftaya giricem hala devam ediyor. Pamuklu çamaşır kullanmanız iyi olur. Ben günlük ped kullanıyorum. Kokulu değilse sarı akıntı da önemli değil. Yine de bir idrar kültürü bakar doktorunuza söyleyin enfeksiyon var mi diye ama normal bence.

Pıhtılaşma icin igne kullanıyor musun cnm

Neyse yarın olsun bakalım çok heyecanlıyım

Bende bıgün lekelenmem olduDrum pruloton yaptır dedi ilk haftalar yaptırmıştım önceden, güzel acıttı ama
6.haftadan beri iki günde bir proluton yaptırıyorum, bağışıklık kazandim artik.hemsireler biraz yağlıdır acitir diyorlwr her gittigimde bilmiyorlarki 10 haftadır kullanıyorum

Coraspirin kullanıyor musun genelde pıhtı vs gelince onu bi bıraktırırlar artmasın diye

Yok canım oksapar kullanmıştım biliyosun 8., haftaya kadar hergün ,sonra iki güne bir sonra kestik iğneyide 12. Haftada,gece sabaha kadar adet olacakmışım gibi sızım pldu işteyim şimdi bakalım Allah sağlık versin okadar yorgunumki

Pıhtılaşma icin igne kullanıyor musun cnm
Yok canım 12 de bırakmıştık Doktorumuz çarşamba herşey çok güzel dedi cinsiyet balonu patlattı kese bebek rahim plesanta organları herşey yerli yerinde dedi, pazar öle bi pıhtılı kırmızı leke geldi ağrı sızı yoktu sonra gelmedi pruloton yaptık, ama içim sıkıldı gece hiç uyuyamadım karnım belim ince ince sızı oldu, şimdi daha iyiyim ama ufak ufak karnım belim ağrıyor bakalım hocam ne diyecek

Bugün keseyi gördüm 4.ayini takip ediyor dedi ne demek istedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…