Merhaba bende senin gibi araştırıp bilimsel bir kanıt bulamayıp genel olarak ruhen hazir olunması için doktorların böyle söylediği gibi yazilar okudum. Ben kürtajdan 15 gün sonra ilişkiye girip hemen hamile kaldım.
Kadinlar kulubune üye değildim ve grubu bilmiyordum .Burda birkac kez düşük yapan arkadaşları daha önce tanisaymisim gittiğim doktordan daha cok bilgi sahibi olacakmisim
Neyse doktor kurtajdan sonra 3 ay bekle tekrar dene dedi yolladi.Buradaki arkadaslarin hicbir yaptıgi rahim filmidir testtir yapilmadi sanirim ilk kez kurtaj oldugum ve daha once saglikli bir doğum yaptığım icin gerek görmedi.Bende korona geçirdiğim icin ona bagladim açıkçası.
Ben simdi 16 haftalik hamileyim cok zor süreçlerden gectim cok kanamalarim oldu hastanede yattim şimdi daha iyiyim halen kirmizi lekelenmelerim oluyor.
Doktor rahim filmi istemedi oysaki kalp seklinde rahim oldugunu soylemistim perde varmis diger gittigim doktorlar hamile kalmadan once mudahele edilmeliydi dedi.Dusuk ve erken doğum risklerim var.
Benim burda tecrube edindigim ilgili bir doktora gidip gerekli konrtolleri yaptirdiktan sonra 15 günlük beklemeden sonra beklemeye pek gerek yok.Ben doktoruma sordum (baska doktora gidiyorum artik) rahim kendini hazır hissetmeden hamile kalınamazmis zaten.