• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar merhaba, bugün doktor kontrolüm vardı. Çok şükür her şey yolunda çok şükür. Cinsiyetinin de kız olduğunu söyledi doktorumuz. İnşallah sağlıkla afiyetle tamamına erer bütün bekleyenlerle beraber 🌸
Ne güzel haber prenses geliyor sağlıkla hayırla gelsinler…

Beyq

Beyazlarda instagramda çok paylaşılan bir şey vardı bekleyince geçiyordu ama gel gör bu akıllı adını almayı unuttu hep nerde lazım olacak diye🤦‍♀️😅
Beyazlari yine bir sekilde hallederiz de renklilerle basim belada .Diger gruba sorayim birde bir bilen çıkar 🤣

Kızlar merhaba. Mart sonu kürtaj olmuştum 3 ay sonra da histeroskopi adetime 6 gün var erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı umarım sağlıkla ilerler. Bu sayfa bana çok iyi geldi çevremdeki insanlardan görmediğim desteği sizlerden gördüm. Testim bu şekilde.
IMG_20220817_191450.jpg

Kızlar merhaba, haziran ayında düşük yaptım. Kürtaj olmadım. 1 ay kanamam sürdü düşük sonrasında. Düşük sonrasında adet günlerim düzensizleşti az kanamam oluyor ama 10 gün falan sürüyor, bu şekilde yaşayan oldu mu hiç. İkinci adet oluşum erken adet oldum bir de bu ay.

Arkadaşlar merhaba, bugün doktor kontrolüm vardı. Çok şükür her şey yolunda çok şükür. Cinsiyetinin de kız olduğunu söyledi doktorumuz. İnşallah sağlıkla afiyetle tamamına erer bütün bekleyenlerle beraber 🌸
Maşallah 🧿 siz ne zaman düşük yapmıştınız? Ne kadar sürede hamile kaldınız acaba

Maşallah 🧿 siz ne zaman düşük yapmıştınız? Ne kadar sürede hamile kaldınız acaba

Teşekkür ederim Allah razı olsun. Hikayemiz uzun, hüzünlü.. 2020 Kasım ayında 28 haftalık bebeğimi kaybettim. Geçtiğimiz Ekim ayında 8 haftalık bebeğimi..tabi vücudun toparlanması zaman alıyor, yoksa insan hemen yeri dolsun istiyor. Her halimize hamdolsun, en güzel zamanda sizlere de nasip olsun inşallah🌸

Teşekkür ederim Allah razı olsun. Hikayemiz uzun, hüzünlü.. 2020 Kasım ayında 28 haftalık bebeğimi kaybettim. Geçtiğimiz Ekim ayında 8 haftalık bebeğimi..tabi vücudun toparlanması zaman alıyor, yoksa insan hemen yeri dolsun istiyor. Her halimize hamdolsun, en güzel zamanda sizlere de nasip olsun inşallah🌸
Çok üzgünüm 🙏 Allah bu gebeliğinizi hayırlısıyla tamamlamanızı ve mis kokulu kızınızı kucağınıza almanızı nasip eder inşallah 🤲🏼

Çok üzgünüm 🙏 Allah bu gebeliğinizi hayırlısıyla tamamlamanızı ve mis kokulu kızınızı kucağınıza almanızı nasip eder inşallah 🤲🏼

Sağolun, hayatta her şey bizim için. Yaşadığınız şeylere çok kafanızı takmayın, inşallah siz de güzel haberleri yakında duyacaksınız 🤲🏻🌷

Sağolun, hayatta her şey bizim için. Yaşadığınız şeylere çok kafanızı takmayın, inşallah siz de güzel haberleri yakında duyacaksınız 🤲🏻🌷
İki hafta önce bu saatlerde kaybettim ben de bebeğimi, oğlumu.. dünya yıkılmış gibiydi, ama söz verdim kendime hızlı toparlamaya çalıştım. Önüme bakıyorum hayırlısı ile. Allah en kısa zamanda bana da nasip eder inşallah 🤲🏼♥️

Acını tazelemek istemem ama 28.haftaya kadar her şey normal miydi? Hiç şüpheli bişey olmadı mı?

Kızlar merhaba. Mart sonu kürtaj olmuştum 3 ay sonra da histeroskopi adetime 6 gün var erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı umarım sağlıkla ilerler. Bu sayfa bana çok iyi geldi çevremdeki insanlardan görmediğim desteği sizlerden gördüm. Testim bu şekilde. Eki Görüntüle 3115117
Yaaaaa süpperrrr 🥰🥰❤️❤️😍🙏🏻🙏🏻 Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinnn

Acını tazelemek istemem ama 28.haftaya kadar her şey normal miydi? Hiç şüpheli bişey olmadı mı?

Yok canım hiç bir şey yoktu. Kaldı ki benim 2 çocuğum vardı ve en sorunsuz gebelerden biriydim. Ecopirin kullanıyordum, onun fazla geldiği düşünülüyor çünkü ablasyo plasenta sebebiyle kaybettim canım. Benim de hayatım tehlikedeydi, kan kaybı sebebiyle

Yok canım hiç bir şey yoktu. Kaldı ki benim 2 çocuğum vardı ve en sorunsuz gebelerden biriydim. Ecopirin kullanıyordum, onun fazla geldiği düşünülüyor çünkü ablasyo plasenta sebebiyle kaybettim canım. Benim de hayatım tehlikedeydi, kan kaybı sebebiyle
Anladım kuzum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏 beterin beteri var, şükredip yolumuza devam ediyoruz işte. Allah bi daha yaşatmasın

Anladım kuzum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏 beterin beteri var, şükredip yolumuza devam ediyoruz işte. Allah bi daha yaşatmasın

Aynen canım. İnsanız, her şeyi yaşayabilirmişiz bunu gördük. Allah beterinden saklasın, duyanlardan bilenlerden uzak etsin. Sağolasın 💐

Ayyyy minik bir kızçe geliyor 🥰❤️ Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🧿

Kızlar merhaba, haziran ayında düşük yaptım. Kürtaj olmadım. 1 ay kanamam sürdü düşük sonrasında. Düşük sonrasında adet günlerim düzensizleşti az kanamam oluyor ama 10 gün falan sürüyor, bu şekilde yaşayan oldu mu hiç. İkinci adet oluşum erken adet oldum bir de bu ay.
Normal canım benim de çok duzensizlesmisti az az ayda 2 kere oldum 4 ay boyunca. Az geliyordu ama 15 günde bir mutlaka geliyordu bazen 10 günde geldiği oluyodu. Yavaş yavaş kendi kendine düzene girecek o sen merak etme 😊

Back