- 5 Şubat 2021
- 2.155
- 5.114
- 108
- 40
Ne hoşş sağlıkla gelsin Küçük prenses
Allah razı olsun canım, darısı size inşallah. Sen nasılsın toparlandın mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne hoşş sağlıkla gelsin Küçük prenses
Ne güzel haber prenses geliyor sağlıkla hayırla gelsinler…Arkadaşlar merhaba, bugün doktor kontrolüm vardı. Çok şükür her şey yolunda çok şükür. Cinsiyetinin de kız olduğunu söyledi doktorumuz. İnşallah sağlıkla afiyetle tamamına erer bütün bekleyenlerle beraber
Toparlandım kuzum çok şükür, umutlarla yine yola devamAllah razı olsun canım, darısı size inşallah. Sen nasılsın toparlandın mı?
Çok şükür canım, umutlar hep tazeToparlandım kuzum çok şükür, umutlarla yine yola devam
Beyazlari yine bir sekilde hallederiz de renklilerle basim belada .Diger gruba sorayim birde bir bilen çıkarBeyq
Beyazlarda instagramda çok paylaşılan bir şey vardı bekleyince geçiyordu ama gel gör bu akıllı adını almayı unuttu hep nerde lazım olacak diye
Maşallah siz ne zaman düşük yapmıştınız? Ne kadar sürede hamile kaldınız acabaArkadaşlar merhaba, bugün doktor kontrolüm vardı. Çok şükür her şey yolunda çok şükür. Cinsiyetinin de kız olduğunu söyledi doktorumuz. İnşallah sağlıkla afiyetle tamamına erer bütün bekleyenlerle beraber
Maşallah siz ne zaman düşük yapmıştınız? Ne kadar sürede hamile kaldınız acaba
Çok üzgünüm Allah bu gebeliğinizi hayırlısıyla tamamlamanızı ve mis kokulu kızınızı kucağınıza almanızı nasip eder inşallahTeşekkür ederim Allah razı olsun. Hikayemiz uzun, hüzünlü.. 2020 Kasım ayında 28 haftalık bebeğimi kaybettim. Geçtiğimiz Ekim ayında 8 haftalık bebeğimi..tabi vücudun toparlanması zaman alıyor, yoksa insan hemen yeri dolsun istiyor. Her halimize hamdolsun, en güzel zamanda sizlere de nasip olsun inşallah
Çok üzgünüm Allah bu gebeliğinizi hayırlısıyla tamamlamanızı ve mis kokulu kızınızı kucağınıza almanızı nasip eder inşallah
İki hafta önce bu saatlerde kaybettim ben de bebeğimi, oğlumu.. dünya yıkılmış gibiydi, ama söz verdim kendime hızlı toparlamaya çalıştım. Önüme bakıyorum hayırlısı ile. Allah en kısa zamanda bana da nasip eder inşallahSağolun, hayatta her şey bizim için. Yaşadığınız şeylere çok kafanızı takmayın, inşallah siz de güzel haberleri yakında duyacaksınız
Acını tazelemek istemem ama 28.haftaya kadar her şey normal miydi? Hiç şüpheli bişey olmadı mı?Teşekkür ederim Allah razı olsun. Hikayemiz uzun, hüzünlü.. 2020 Kasım ayında 28 haftalık bebeğimi kaybettim. Geçtiğimiz Ekim ayında 8 haftalık bebeğimi..tabi vücudun toparlanması zaman alıyor, yoksa insan hemen yeri dolsun istiyor. Her halimize hamdolsun, en güzel zamanda sizlere de nasip olsun inşallah
Yaaaaa süpperrrr Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinnnKızlar merhaba. Mart sonu kürtaj olmuştum 3 ay sonra da histeroskopi adetime 6 gün var erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı umarım sağlıkla ilerler. Bu sayfa bana çok iyi geldi çevremdeki insanlardan görmediğim desteği sizlerden gördüm. Testim bu şekilde. Eki Görüntüle 3115117
Acını tazelemek istemem ama 28.haftaya kadar her şey normal miydi? Hiç şüpheli bişey olmadı mı?
Amiiin çok teşekkür ederim hepimize sağlıcakla nasip etsinYaaaaa süpperrrr Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinnn
Anladım kuzum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin beterin beteri var, şükredip yolumuza devam ediyoruz işte. Allah bi daha yaşatmasınYok canım hiç bir şey yoktu. Kaldı ki benim 2 çocuğum vardı ve en sorunsuz gebelerden biriydim. Ecopirin kullanıyordum, onun fazla geldiği düşünülüyor çünkü ablasyo plasenta sebebiyle kaybettim canım. Benim de hayatım tehlikedeydi, kan kaybı sebebiyle
Anladım kuzum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin beterin beteri var, şükredip yolumuza devam ediyoruz işte. Allah bi daha yaşatmasın
Ayyyy minik bir kızçe geliyor Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinArkadaşlar merhaba, bugün doktor kontrolüm vardı. Çok şükür her şey yolunda çok şükür. Cinsiyetinin de kız olduğunu söyledi doktorumuz. İnşallah sağlıkla afiyetle tamamına erer bütün bekleyenlerle beraber
Normal canım benim de çok duzensizlesmisti az az ayda 2 kere oldum 4 ay boyunca. Az geliyordu ama 15 günde bir mutlaka geliyordu bazen 10 günde geldiği oluyodu. Yavaş yavaş kendi kendine düzene girecek o sen merak etmeKızlar merhaba, haziran ayında düşük yaptım. Kürtaj olmadım. 1 ay kanamam sürdü düşük sonrasında. Düşük sonrasında adet günlerim düzensizleşti az kanamam oluyor ama 10 gün falan sürüyor, bu şekilde yaşayan oldu mu hiç. İkinci adet oluşum erken adet oldum bir de bu ay.