Ama son adet hesablarima göre 5+5 şuan bilmiyorum ki kalp atışıni da duyarsan dünyalar benim olurSon adet tarihine gore hesaplanan hafta ile ultrasondan hesaplanan haftanın uyumlu oldugunu söylemek istemis bence canim. Yani önde veya arkada degil gelisim olarak. Benim anladigim bu
O zaman sıkıntı yok cnm, amin inşallah sağlıkla kavuşunCanım lekelenme aslında ama drda bişey diyemedi sadece ğlesanta yerleşirken olmuş olabilir dedi Allahımın izniyle devamı gelmesin sağlıkla alayım kucağıma oğlumu hepimiz alalım hayırlısıyla
Tahim ağzı kısalığı erken doğuma neden oluyor cnm benim drumda ölçtü iyi dedi şükürKizlar rahim ağzı uzunlugumu ölçtü iyi dedi doktor bugün .Bazen kisalma durumu oluyor felan dedi. Kisalma durumunda ne oluyor?Benim erken dogum riskim var. Erken doğum riski mi yaratıyor kisalma durumunda yoksa baska bir sey icin mi ölçülüyor.
Crp biraz yükselmiş haftaya tekrar kan vericez ona göre sanırım artarsa antibiyotik başlatO zaman sıkıntı yok cnm, amin inşallah sağlıkla kavuşun
Belki de ondan oldu leke, olsun ya kullan sağlıklı olsun da..Crp biraz yükselmiş haftaya tekrar kan vericez ona göre sanırım artarsa antibiyotik başlat
Anladım canim benim kalp seklinde rahim oldugundan erken doğumdan kaçış yok diyorlar.ilki de 32. Haftada oldu. ama ins bende benim gibi olup 38. Haftalara kadar gelenlerden olurumTahim ağzı kısalığı erken doğuma neden oluyor cnm benim drumda ölçtü iyi dedi şükür
MerhabaKızlar selamAranızda tiroid değerleri normal, anti tpo ve anti tiroglobin değerleri yüksek çıkan oldu mu?
Ben anlamıyorum gercekten . Normalde hamilelikte tsh 2.5 altinda olmali deniliyor..t3 ve t4 üm normal ama tsh 7 çıktı simdi 3.5 a düşürdüm.Dahiliye sorun olmaz diyor sanki bana evham yapıyormusum gibi davranıyor.iki farkli kadın dogum doktoruna gidiyorum ikisi de yüksek düşürmen gerekiyor diyor.Merhababenim öyle olmadı ama çokmu yüksek değeri acaba? Bazen bizim yüksek gördüğümüz doktorlar için önemsiz bi yükseklik olabiliyor
Merhaba, çamaşır suyunda bir gece bekletip ertesi gün Ariel ile yıkadım. Kurutup sonrasında bir de bebek deterjanı ile ön yikama ve durulama programını açıp 40 derecede tekrar yıkayınca çıktı bendekiler.Kızlar size bir sorum olucak. Allah nasip ederse ikinci oğlan geliyor. İlk cocuktan olan kıyafetleri koliden çıkardım eksik gedik ne varsa liste olusturayım diye .Ama malesef tam bir hayal kırıklığı.En eskimeyen kıyafetlerim bile yakaları sararmış. Bir öneriniz var mi bunlar icin nasıl gevirebilirim.yoksa hepsi çöp olucak. Resimde pek belli olmamis ama epey sararmış.
Yüksek canım ya maksimum 34 olması gereken 114 çıkmış mesela.Merhababenim öyle olmadı ama çokmu yüksek değeri acaba? Bazen bizim yüksek gördüğümüz doktorlar için önemsiz bi yükseklik olabiliyor
Çamaşır suyu derken domestos felan gibi demi canim .peki renkli olanlara zarar vermez mi?Merhaba, çamaşır suyunda bir gece bekletip ertesi gün Ariel ile yıkadım. Kurutup sonrasında bir de bebek deterjanı ile ön yikama ve durulama programını açıp 40 derecede tekrar yıkayınca çıktı bendekiler.
Tabi tabi renkliler için olmaz:)Çamaşır suyu derken domestos felan gibi demi canim .peki renkli olanlara zarar vermez mi?
Hayırlı haberler inşallah canımYüksek canım ya maksimum 34 olması gereken 114 çıkmış mesela.
Neyse bakalım doktor ne diyecek.
Beyazlarda instagramda çok paylaşılan bir şey vardı bekleyince geçiyordu ama gel gör bu akıllı adını almayı unuttu hep nerde lazım olacak diyeKızlar size bir sorum olucak. Allah nasip ederse ikinci oğlan geliyor. İlk cocuktan olan kıyafetleri koliden çıkardım eksik gedik ne varsa liste olusturayım diye .Ama malesef tam bir hayal kırıklığı.En eskimeyen kıyafetlerim bile yakaları sararmış. Bir öneriniz var mi bunlar icin nasıl gevirebilirim.yoksa hepsi çöp olucak. Resimde pek belli olmamis ama epey sararmış.
Hadi sağlıkla gelsin inşallah küçük kızArkadaşlar merhaba, bugün doktor kontrolüm vardı. Çok şükür her şey yolunda çok şükür. Cinsiyetinin de kız olduğunu söyledi doktorumuz. İnşallah sağlıkla afiyetle tamamına erer bütün bekleyenlerle beraber
Ne hoşşArkadaşlar merhaba, bugün doktor kontrolüm vardı. Çok şükür her şey yolunda çok şükür. Cinsiyetinin de kız olduğunu söyledi doktorumuz. İnşallah sağlıkla afiyetle tamamına erer bütün bekleyenlerle beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?