Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar rahim ağzı uzunlugumu ölçtü iyi dedi doktor bugün .Bazen kisalma durumu oluyor felan dedi. Kisalma durumunda ne oluyor?Benim erken dogum riskim var. Erken doğum riski mi yaratıyor kisalma durumunda yoksa baska bir sey icin mi ölçülüyor.

Canım lekelenme aslında ama drda bişey diyemedi sadece ğlesanta yerleşirken olmuş olabilir dedi Allahımın izniyle devamı gelmesin sağlıkla alayım kucağıma oğlumu hepimiz alalım hayırlısıyla
O zaman sıkıntı yok cnm, amin inşallah sağlıkla kavuşun

Tahim ağzı kısalığı erken doğuma neden oluyor cnm benim drumda ölçtü iyi dedi şükür

Tahim ağzı kısalığı erken doğuma neden oluyor cnm benim drumda ölçtü iyi dedi şükür
Anladım canim benim kalp seklinde rahim oldugundan erken doğumdan kaçış yok diyorlar.ilki de 32. Haftada oldu. ama ins bende benim gibi olup 38. Haftalara kadar gelenlerden olurum

Kızlar selam Aranızda tiroid değerleri normal, anti tpo ve anti tiroglobin değerleri yüksek çıkan oldu mu?

Kızlar selam Aranızda tiroid değerleri normal, anti tpo ve anti tiroglobin değerleri yüksek çıkan oldu mu?
Merhaba benim öyle olmadı ama çokmu yüksek değeri acaba? Bazen bizim yüksek gördüğümüz doktorlar için önemsiz bi yükseklik olabiliyor

Merhaba benim öyle olmadı ama çokmu yüksek değeri acaba? Bazen bizim yüksek gördüğümüz doktorlar için önemsiz bi yükseklik olabiliyor
Ben anlamıyorum gercekten . Normalde hamilelikte tsh 2.5 altinda olmali deniliyor..t3 ve t4 üm normal ama tsh 7 çıktı simdi 3.5 a düşürdüm.Dahiliye sorun olmaz diyor sanki bana evham yapıyormusum gibi davranıyor.iki farkli kadın dogum doktoruna gidiyorum ikisi de yüksek düşürmen gerekiyor diyor.

Kızlar size bir sorum olucak. Allah nasip ederse ikinci oğlan geliyor. İlk cocuktan olan kıyafetleri koliden çıkardım eksik gedik ne varsa liste olusturayım diye .Ama malesef tam bir hayal kırıklığı.En eskimeyen kıyafetlerim bile yakaları sararmış. Bir öneriniz var mi bunlar icin nasıl gevirebilirim.yoksa hepsi çöp olucak.Resimde pek belli olmamis ama epey sararmış.

Eklentiler

• IMG_20220814_194340.jpg
    150,7 KB · Görüntüleme: 56
Merhaba, çamaşır suyunda bir gece bekletip ertesi gün Ariel ile yıkadım. Kurutup sonrasında bir de bebek deterjanı ile ön yikama ve durulama programını açıp 40 derecede tekrar yıkayınca çıktı bendekiler.

Yüksek canım ya maksimum 34 olması gereken 114 çıkmış mesela.
Neyse bakalım doktor ne diyecek.

Çamaşır suyu derken domestos felan gibi demi canim .peki renkli olanlara zarar vermez mi?

Beyq
Beyazlarda instagramda çok paylaşılan bir şey vardı bekleyince geçiyordu ama gel gör bu akıllı adını almayı unuttu hep nerde lazım olacak diye

Hadi sağlıkla gelsin inşallah küçük kız

Ne hoşş sağlıkla gelsin Küçük prenses

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…