Merhaba, Allah sabırlar versin.
Aynısını geçtiğimiz nisan ayında yaşadım. 7. Haftada her şey yolundayken 9. Haftada gittiğimde 8. Haftada kalbinin durduğunu öğrenmiştik.
Bebeği biz incelemeye gönderdik trizomi 22 tespit edilmişti. Tamamen sperm ve yumurtanın Birleşimi esnasındaki hatadan kaynaklı dizlik bir şey yok demişti doktorum.
Sonrasında bir düşük hikayem daha oldu, geldiğim noktada şunu anladım ki her ilişki sonucunda tutan hamilelikler sağlıkla ilerlese anomalisi olan milyonlarda çocuk olurmuş sanırım.
Geçtiğimiz gün bir doktor paylaşmıştı bu hafta 3 hastama bebeğin kalbinin durduğunu söylemek zorunda kaldık diye.
Yaşadığım ilk anlarda bunu sadece ben yaşadım gibi hissediyordum. Eğer böyle hissediyorsanız yalnız değilsiniz. Ama sonraki mucize tekrar bizi buldu.
Buradaki tüm arkadaşlarım zorlu yollardan geçti, geçiyor. Her şeyim bir vakit olduğunu kabullendiğimizde bira daha rahatlıyorsunuz.
Bana çatlatma iğnesi vesile oldu, yumurta takibi de yaptırabilirsiniz. 2. Düştüğümden sonraki 2. Adet döneminde hamile olduğumu öğrenmiştim, hatta doktorum korunmamı önermediği için ilk ay da çatlatma iğnesi denemiştim o tutmamıştı.
Diyeceğim o ki bir matematiği ne yazıkki yok. Siz bu süreçte yapılması gerek. Tüm tahlilleri takipleri yaptırın