Merhaba, 1 sene denemeden sonra hemen hemen aynı haftada aynı nedenden kürtaj oldum. Test vs istemedi doktorum. Kalitesiz sperm veya yumurta tamamen talihsizlik dedi. Biz gebelikten 2-3 ay önce, kan tahlili, sperm testi yaptırdık. Rahim filmi de çekilmişti. O gebelik sonrası eşim takviye kullandı ben folik asit. 2 adet geçtikten sonra ilk denemede hamile kaldım. Tavsiyem takıntı yapmayın, kafanızı boşaltıp öyle deneyinAma doktor benden şu an hiçbir şey istemedi sadece kürtaj esnasında aldığı parçaları patolojiye gönderdi bir tek onun sonucuna bakılcak. Boş gebelik ilk gebeliklerde olabiliyormuş diye araştırılmıyormuş genellikle ben araştırılmasını mı istesem acaba?
Teşekkür ederimYani seninki farkli canim benim bebegin 8. Haftada kalbi durdu. Bos gebelik yaşayan arkadaslar bu konuda yardımcı olabilirler diye düşünüyorum.
Bize de aynısını söyledi o an sperm ya da yumurta bozuk döllenmiş sonuç bu olmuş ama genelde ilk gebeliklerde karşılaşıyoruz böyle şeylerle falan diyip rahatlatmaya çalıştı beni. Ben zaten folicus folik asiti kullanıyodum hamilelikten önce şimdi yine ona devam etmeyi düşünüyorum eşime de keçiboynuzu özü aldım ona başladı bir tek rahim filmi çektirmedim onu da istemiyorum çünkü kürtajım anesteziliydi ve çok yan etkisi oldu bende. İnşallah hayırlısıyla ben de sorunsuz bir hamilelik geçiririm, teşekkür ederimMerhaba, 1 sene denemeden sonra hemen hemen aynı haftada aynı nedenden kürtaj oldum. Test vs istemedi doktorum. Kalitesiz sperm veya yumurta tamamen talihsizlik dedi. Biz gebelikten 2-3 ay önce, kan tahlili, sperm testi yaptırdık. Rahim filmi de çekilmişti. O gebelik sonrası eşim takviye kullandı ben folik asit. 2 adet geçtikten sonra ilk denemede hamile kaldım. Tavsiyem takıntı yapmayın, kafanızı boşaltıp öyle deneyinRabbim aratmadan nasip etsin inşallah
Rabbim sabırlar versin, bende melek kızımı kromozom bozukluğundan kaybettim 2020 eylülde.. 18. Haftamızda belli oldu bizimMerhaba güzel kadınlar
Şubat anneleri grubundan buraya transfer oldum. 12. Haftada ultrasonda kistik higroma ve birçok anomali sonrası CVS DNA testiyle trizomi 18 tanısı aldı bebeğim. Ultrason görüntüsü çok kötüydü ve birçok anomalisi vardı bebeğin, heyetin karşısına çıktım ve tahliye kararı alındı. Malesef çok üzgünüm, daha bir hafta oldu. Tanısı, kararı vermesi ve işlemin kendisi hepsi apayrı bir travmaydı. Ama bir evladım var Allah ona uzun ömürler versin diyorum. Kolay hamile kalamayan bir kadınım, o yüzden doktorum en az 3 ay dese de ben hemen çalışmalara başlamak istiyorum.
Sizin de başınız sağolsunRabbim sabırlar versin, bende melek kızımı kromozom bozukluğundan kaybettim 2020 eylülde.. 18. Haftamızda belli oldu bizim2021 haziranda tekrar hamile kaldım cok şükür bu kez saglikla kavuştum oğluma.. Benim adetim 3 4 ayda anca düzene girdi, bence en az bi adet beklemelisin
Ben 8. Haftaada kalp durması sonucu kaybettim bebeğimi, boş gebelik hakkında bir fikrim yok maleswfTeşekkür ederim umarım siz de en kısa sürede bebeğinize kavuşursunuzmerak ettiğim bir şey daha var eğer patolojide bir sorun çıkmazsa yine de önlem amaçlı bir sonraki gebeliğimde kullanmam gereken iğne ya da ilaç vs olucak mı?
Anladım, inşallah siz de bir an önce toparlanırsınız ve sağlıcakla bebeğinize kavuşursunuzBen 8. Haftaada kalp durması sonucu kaybettim bebeğimi, boş gebelik hakkında bir fikrim yok maleswfbenm herşey iyidi ilk başta kesesi gelişimi, patolojimde temiz cıktı bi anomali yoktu bebekte ama coronadan kaynaklı dedi doktorum ama kesn birşey söylemedi ben o yüzden pıhtılaşma testi yaptırıcam belkide öyle bi problemim vardır haberim yoktur diye , rahmimde yımurtalıklarımda bi sıkıntı cıkmadı ama toparlanabilsin rahmim diye beklememi iatedi doktor, ama dediğim gibi her doktor farklı söylüyor , ben zaten suan ruhen ve bedenen(vitamin değerlerim cok düşük) hazır olmadığım için 2 ay bekliyorum
Merhaba, Allah sabırlar versin.Ben 8. Haftaada kalp durması sonucu kaybettim bebeğimi, boş gebelik hakkında bir fikrim yok maleswfbenm herşey iyidi ilk başta kesesi gelişimi, patolojimde temiz cıktı bi anomali yoktu bebekte ama coronadan kaynaklı dedi doktorum ama kesn birşey söylemedi ben o yüzden pıhtılaşma testi yaptırıcam belkide öyle bi problemim vardır haberim yoktur diye , rahmimde yımurtalıklarımda bi sıkıntı cıkmadı ama toparlanabilsin rahmim diye beklememi iatedi doktor, ama dediğim gibi her doktor farklı söylüyor , ben zaten suan ruhen ve bedenen(vitamin değerlerim cok düşük) hazır olmadığım için 2 ay bekliyorum
Ne güzel yazmışsınızMerhaba, Allah sabırlar versin.
Aynısını geçtiğimiz nisan ayında yaşadım. 7. Haftada her şey yolundayken 9. Haftada gittiğimde 8. Haftada kalbinin durduğunu öğrenmiştik.
Bebeği biz incelemeye gönderdik trizomi 22 tespit edilmişti. Tamamen sperm ve yumurtanın Birleşimi esnasındaki hatadan kaynaklı dizlik bir şey yok demişti doktorum.
Sonrasında bir düşük hikayem daha oldu, geldiğim noktada şunu anladım ki her ilişki sonucunda tutan hamilelikler sağlıkla ilerlese anomalisi olan milyonlarda çocuk olurmuş sanırım.
Geçtiğimiz gün bir doktor paylaşmıştı bu hafta 3 hastama bebeğin kalbinin durduğunu söylemek zorunda kaldık diye.
Yaşadığım ilk anlarda bunu sadece ben yaşadım gibi hissediyordum. Eğer böyle hissediyorsanız yalnız değilsiniz. Ama sonraki mucize tekrar bizi buldu.
Buradaki tüm arkadaşlarım zorlu yollardan geçti, geçiyor. Her şeyim bir vakit olduğunu kabullendiğimizde bira daha rahatlıyorsunuz.
Bana çatlatma iğnesi vesile oldu, yumurta takibi de yaptırabilirsiniz. 2. Düştüğümden sonraki 2. Adet döneminde hamile olduğumu öğrenmiştim, hatta doktorum korunmamı önermediği için ilk ay da çatlatma iğnesi denemiştim o tutmamıştı.
Diyeceğim o ki bir matematiği ne yazıkki yok. Siz bu süreçte yapılması gerek. Tüm tahlilleri takipleri yaptırın
Tesekkur ederim inşallah hepimiz kavuşalım bebeklerimize sağlıklaAnladım, inşallah siz de bir an önce toparlanırsınız ve sağlıcakla bebeğinize kavuşursunuz
AminMerhaba herkese, bu ara SMA lı bebeklere o kadar çok içim yanıyor ki. Dilerim hepsi tez zamanda şifa bulurlar. Ailelerinin yaşadıkları zorlukları tahmin bile edemiyorum. Lütfen standart testlerinizin yanında mümkünse Sma testi de yaptırın. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın
Ayrı testi vardır sanırım. Ben yaptırmadım ama şimdiki aklım olsaydı şansa bırakmazdım.AminBen genetik testi yaptırdığımda sma ya bakıyorlarmı?
Canim etraftaki insanlar bunu gercekten önemsiz görüyor.Sagliksizdir,nasip degildir falan filan.Ama ilk acıyla bunlari dusunemiyorsum ki zaten şok oluyorsun .benim bir cocugum oldugu halde cok agladim.umudun bosa cikmasi kadar zor birsey yok.Tamam hayattaki bir evladini kaybetmek gibi degildir Allah kimseye yasatmasin ama oyle de olsa böyle de olsa evlat acisi. Banada ziyarete gelen birisi bu surat ne toparlan bakayim felan demisti.Ne bekliyordu gülerek misafir ağırlama mı. Evet cok uzuldum ama tekrar hamile kalınca acın hafileyecek merak etme canimNe güzel yazmışsınızÇok tatlısınızzz teşekkür ederm
Kalp durmasını öğrendiğimde şok olmuştum, hiç etrafımda böyle birşey duymamıştım, sanki herkes hemen hamile kalıyor ve şak diye doğuruyor gibi bi düşüncem vardı. Çok ağladım çok acı çektim , rabbim beterinden korusun hepimizi ama insan o an sanki hiç acısı geçmicek gibi hissediyor, etrafmda kimsede anlamadı beni, gençsin yine olur daha erkendi zaten vs vs , kimseyle konuşmak istemedim, bu site bu topic bana çok iyi geldi. Beni çok iyi anlayan büssürü insanla tanıştım , hepinizin güzel yüreğinden öperim
İnşallahhhCanim etraftaki insanlar bunu gercekten önemsiz görüyor.Sagliksizdir,nasip degildir falan filan.Ama ilk acıyla bunlari dusunemiyorsum ki zaten şok oluyorsun .benim bir cocugum oldugu halde cok agladim.umudun bosa cikmasi kadar zor birsey yok.Tamam hayattaki bir evladini kaybetmek gibi degildir Allah kimseye yasatmasin ama oyle de olsa böyle de olsa evlat acisi. Banada ziyarete gelen birisi bu surat ne toparlan bakayim felan demisti.Ne bekliyordu gülerek misafir ağırlama mı. Evet cok uzuldum ama tekrar hamile kalınca acın hafileyecek merak etme canim
O dönem asla telefonları açmadım hemde hiç kimsenin annem ve kayınvalideme dedim sizide ararlarsa konuşmak istemediğimi söleyin diye, işyerindende çok yakınıma mesaj at kimse aramasın işe gelince geçmiş olsun demesin die, belki yaptığım yanlıştı ama konuşmak dahada kalbimi acıtırdı sadece eşimle geçirdim o ağlamaları üzülmeleri kızıma yansıtamadım üzülür die, haftalarca süt geldi kaybettikten sonra her süt gelişinde ağladım canım yandı,,, siz siz olun kimsenin lafına takılmayın acınızıda üzüntünüzüde yaşayın Hepiniz seviliyorsunuz…Canim etraftaki insanlar bunu gercekten önemsiz görüyor.Sagliksizdir,nasip degildir falan filan.Ama ilk acıyla bunlari dusunemiyorsum ki zaten şok oluyorsun .benim bir cocugum oldugu halde cok agladim.umudun bosa cikmasi kadar zor birsey yok.Tamam hayattaki bir evladini kaybetmek gibi degildir Allah kimseye yasatmasin ama oyle de olsa böyle de olsa evlat acisi. Banada ziyarete gelen birisi bu surat ne toparlan bakayim felan demisti.Ne bekliyordu gülerek misafir ağırlama mı. Evet cok uzuldum ama tekrar hamile kalınca acın hafileyecek merak etme canim
İnşallah cnmYaa çok sevindimm ne güzel arttmıssssYarına hayırlı haberler inşallahhh
Canim yaO dönem asla telefonları açmadım hemde hiç kimsenin annem ve kayınvalideme dedim sizide ararlarsa konuşmak istemediğimi söleyin diye, işyerindende çok yakınıma mesaj at kimse aramasın işe gelince geçmiş olsun demesin die, belki yaptığım yanlıştı ama konuşmak dahada kalbimi acıtırdı sadece eşimle geçirdim o ağlamaları üzülmeleri kızıma yansıtamadım üzülür die, haftalarca süt geldi kaybettikten sonra her süt gelişinde ağladım canım yandı,,, siz siz olun kimsenin lafına takılmayın acınızıda üzüntünüzüde yaşayın Hepiniz seviliyorsunuz…
Hepimiz için inşaAllah çok zordu acısı kalbimizde herşeyin ama şükür yine hamileyim herkes olsun hamile herkes sağlıkla kucağına alsın, herkes uykusuz geceler kusmuklu elbiselerle gezsinCanim yasenin o zaman sütün geldiyse hamileliğin ilerleyen zamanlarda yaşadığın bir kayıp. O daha da acı. Cok icten söylüyorum İnsallah o acılarının sonu mükâfatını da alirsin
Yaaa çok tatlısın hahaHepimiz için inşaAllah çok zordu acısı kalbimizde herşeyin ama şükür yine hamileyim herkes olsun hamile herkes sağlıkla kucağına alsın, herkes uykusuz geceler kusmuklu elbiselerle gezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?