Bu mesaja cevap vermiştim alıntıyı koymayı unutmuşum forumu kullanmaya yeni alışıyorum çok pardonMerhaba güzel kadınlar
Şubat anneleri grubundan buraya transfer oldum. 12. Haftada ultrasonda kistik higroma ve birçok anomali sonrası CVS DNA testiyle trizomi 18 tanısı aldı bebeğim. Ultrason görüntüsü çok kötüydü ve birçok anomalisi vardı bebeğin, heyetin karşısına çıktım ve tahliye kararı alındı. Malesef çok üzgünüm, daha bir hafta oldu. Tanısı, kararı vermesi ve işlemin kendisi hepsi apayrı bir travmaydı. Ama bir evladım var Allah ona uzun ömürler versin diyorum. Kolay hamile kalamayan bir kadınım, o yüzden doktorum en az 3 ay dese de ben hemen çalışmalara başlamak istiyorum.
Eşim üff ev ne kadar tozlu dedi ağlamaya başladımYav seni nasıl ağlatırlar şu halinle hoş hormonlar da devreye girmiştir
Yaaa ben seni yeriiiiim amaEşim üff ev ne kadar tozlu dedi ağlamaya başladım
Merhaba. Evet gayet normal kimisi 1 ay sonra kimisi de benim gibi 40 günden sonra adet oluyor. Allah en kısa zamanda sağlıklı bebek nasip etsin.
Tesekkur edermmmm kzlarİlk ay düzensizlik olabiliyor canım hem döngü süresinde hem de kanama süresinde.
Çok üzgünüm… bende şubat annesi olcaktım ama nasip değilmiş. İnşallah en kısa sürede sağlıklı bir bebeğiniz olurMerhaba güzel kadınlar
Şubat anneleri grubundan buraya transfer oldum. 12. Haftada ultrasonda kistik higroma ve birçok anomali sonrası CVS DNA testiyle trizomi 18 tanısı aldı bebeğim. Ultrason görüntüsü çok kötüydü ve birçok anomalisi vardı bebeğin, heyetin karşısına çıktım ve tahliye kararı alındı. Malesef çok üzgünüm, daha bir hafta oldu. Tanısı, kararı vermesi ve işlemin kendisi hepsi apayrı bir travmaydı. Ama bir evladım var Allah ona uzun ömürler versin diyorum. Kolay hamile kalamayan bir kadınım, o yüzden doktorum en az 3 ay dese de ben hemen çalışmalara başlamak istiyorum.
Nasipten ötesi yokÇok üzgünüm… bende şubat annesi olcaktım ama nasip değilmiş. İnşallah en kısa sürede sağlıklı bir bebeğiniz olurAllah ailenize-evladınıza uzunnn sağlıklı bir ömür nasip eylesin
Umarım çok saolunÇok üzüldüm, başınız sağolsun. Sabır ve acil şifalar dilerim. Doktorlar üç ay diyorsa bedeniniz rahminiz ve mental sağlığınız için en iyisinin bu olduğunu öngörmüşlerdir muhtemelen sabırsızlanmanızı çok iyi anlıyorum ama umarım bekleyecek gücü bulursunuz
Evette meraktan catladim bu sayıyı görmeye alışkın değilim deNormalde iki günde bir bakilirr siz niçin bugün verdiniz yine. Artış normal gayet güzel. Yarına kadar 2000i geçer öyle hesaplamıştık zaten.
Ben biraz stresli olduğunuzu düşünüyorum. Lütfen sakin olunEvette meraktan catladim bu sayıyı görmeye alışkın değilim de
Bu kaderdaşlığımız bebeklerimize kucağımıza almamızda da olur inşallahNasipten ötesi yoksizin için de çok üzüldüm, belliki kaderdaşız. Allah hepimiz için en hayırlısını nasip etsin
Her doktor farklı şey söylüyor, eğer doktorunuza güveniyorsanız söylediklerini dinleyinHanımlar merhaba pazartesi günü 8+4 günlükken haftası geriden geldiği için ve boş gebelik tanısıyla kürtaj oldum düne kadar peçeteye az az kanamam geliyordu artık tamamen bitti. Doktorum kürtaj olduğum günü adetimin ilk günü olarak düşünmemi ve korunmama gerek olmadığını söyledi. Bu bebeğe 6 ay denedikten sonra kavuşmuştum o yüzden yeniden hamile olmak istiyorum hemen ama daha patoloji sonucum bile gelmedi sizce ne yapmalıyım?
İnşallah haber veririm insana huzur veren insanlar vardır ya onlar gibisin sen yazdıkların bile insanı rahatlatiyor çok teşekkür ederimBen biraz stresli olduğunuzu düşünüyorum. Lütfen sakin olunyarın bebeğinizi görüceksiniz ne kadar güzel bir gün olucak. Endişe etmeyin lütfen bebeğe de hissettirmeyin bunu çok önemli gerçekten yarın güzel haberlerinizi bekliyorumm
Yaa çok sevindimm ne güzel arttmıssssEvette meraktan catladim bu sayıyı görmeye alışkın değilim de
Teşekkür ederim umarım siz de en kısa sürede bebeğinize kavuşursunuzHer doktor farklı şey söylüyor, eğer doktorunuza güveniyorsanız söylediklerini dinleyinbenimki 2 ay korun demişti, kürtaj sonrası ilk reglmi oldum, ikincisinide olduktan sonra deneyeceğim tekrar Kaybınız için çok üzgünüm,umarım sizde en yakın zamanda sağlıklı bir hamilelik geçirir bebeğinizi kucağınıza alırsınız
Merhaba ben kurtajdan 15 gün sonra ilişki ye girip hamile kaldim.Hanımlar merhaba pazartesi günü 8+4 günlükken haftası geriden geldiği için ve boş gebelik tanısıyla kürtaj oldum düne kadar peçeteye az az kanamam geliyordu artık tamamen bitti. Doktorum kürtaj olduğum günü adetimin ilk günü olarak düşünmemi ve korunmama gerek olmadığını söyledi. Bu bebeğe 6 ay denedikten sonra kavuşmuştum o yüzden yeniden hamile olmak istiyorum hemen ama daha patoloji sonucum bile gelmedi sizce ne yapmalıyım?
Ama doktor benden şu an hiçbir şey istemedi sadece kürtaj esnasında aldığı parçaları patolojiye gönderdi bir tek onun sonucuna bakılcak. Boş gebelik ilk gebeliklerde olabiliyormuş diye araştırılmıyormuş genellikle ben araştırılmasını mı istesem acaba?Merhaba ben kurtajdan 15 gün sonra ilişki ye girip hamile kaldim.
Benim ilk kurtajim oldugumdan bu sayfayida henuz bilmedigimden yapilmasi gerekenleri bilmiyordum.doktorlar da ilk dusukte pek bir seye bakmiyorlar sanırım ya da bana öylesi denk geldi. Hem kalp seklinde rahim hemde perde varmış bunu tekrar hamile kalinca ogrendim. Simdiye kadar kanamaliydi ama sukur daha iyiyim artik.
Doktoruma hemen hamile kaldığım icin mi sorun yaşıyorum dedim o bana alakası yok rahim hazır olmasaydı hamile kalamazdin dedi.
Siz gerekli kontrolleri yaptirdiktan(tahliller,rahim filmi,rahim ağzı kontrolleri) sonra ruhen hazirsaniz bence beklemeye gerek yok.
Cumartesi verır o zaman kuzum.. Kanaman da bıraz azalmıs olur o zamana, ınsallah Baska bir isleme gerek kalmaz. Kuru siyah uzum de tuketebılırsın.. Haa bir de ciğer ye..
Teşekkürler kızlar, çabuk toparlamak için elimden geleni yapacağımHiç fark etmez ikisi de çok iyi gelir şifa olsun inşallah
Ya kıyamam sana, hep hormonlar yüzünden ama sen çok özelsin ve her şeye üzülmemelisin. Tozluysa al eline bezi, temizle deseydin ne dert ediyorsunEşim üff ev ne kadar tozlu dedi ağlamaya başladım
İnşallah arkadaşımBu kaderdaşlığımız bebeklerimize kucağımıza almamızda da olur inşallah
Yani seninki farkli canim benim bebegin 8. Haftada kalbi durdu. Bos gebelik yaşayan arkadaslar bu konuda yardımcı olabilirler diye düşünüyorum.Ama doktor benden şu an hiçbir şey istemedi sadece kürtaj esnasında aldığı parçaları patolojiye gönderdi bir tek onun sonucuna bakılcak. Boş gebelik ilk gebeliklerde olabiliyormuş diye araştırılmıyormuş genellikle ben araştırılmasını mı istesem acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?