Merhaba. Evet gayet normal kimisi 1 ay sonra kimisi de benim gibi 40 günden sonra adet oluyor. Allah en kısa zamanda sağlıklı bebek nasip etsin.Canım kızlar, birşey soracaktım. Ben 22 temmuzda kürtaj olmuştum ya , bugun çok ağrım vardı şimdi baktım regl olmuşum. Daha 1 ay olmadı ya kürtaj olalı regl olmam normal değilmi? Doktorum normal dedi ama size sormadan içim rahat etmiyor
İlk ay düzensizlik olabiliyor canım hem döngü süresinde hem de kanama süresinde.Canım kızlar, birşey soracaktım. Ben 22 temmuzda kürtaj olmuştum ya , bugun çok ağrım vardı şimdi baktım regl olmuşum. Daha 1 ay olmadı ya kürtaj olalı regl olmam normal değilmi? Doktorum normal dedi ama size sormadan içim rahat etmiyor
Ah canım, şimdi gördüm. Ne diyeceğimi bilemedim çok üzüldüm. Allahım sağlıklı evlatlar versinHaklısın kuzum benim de tek duam o hep ama her seferinde umutlanıp yere çakılıyorumcumartesiyi beklemicez heralde, kanama çok arttı doktorum şehirdışında. Beni başka doktora gönderdi. Hemen kürtaja alabilirler. Kendi doktorumdan haber bekliyoruz, beni beklemeyin derse bugün alacaklar kürtaja
Sağol canım benimAh canım, şimdi gördüm. Ne diyeceğimi bilemedim çok üzüldüm. Allahım sağlıklı evlatlar versin
Cnm bugün 9. gün 1590 çıktıOlur canım neden olmasın lütfen hiç kötü düsünmeyindua edin sevin bebeğinizi onla konuşun hiç kötü düşünmeyin
Normalde iki günde bir bakilirr siz niçin bugün verdiniz yine. Artış normal gayet güzel. Yarına kadar 2000i geçer öyle hesaplamıştık zaten.Cnm bugün 9. gün 1590 çıktı
Kanamadan dolayı bas donmesi, kan degerlerim dusmustur, demir ilacı da kullansan ıyı olur, dogal pekmez cok ıyı gelır, beslenmene ıkı kat dikkat et, antibiyotik tarzı bısey kullan dedı mı doktorun?Allah razı olsun canım benimAllah sizin de güzel kalbinize göre versin
Bence süreç iyi gidiyor kuzum dünden beri hala sürekli büyükçe pıhtılar atıyorum, bence iyi temizleniyor ama başım çok dönüyor yaa kanamadan tansiyonum düşüyor galiba. Pekmez yok da sitede doğal ürünler satan biri var. Alsam mı? İyi gelir mi ki?
Doktoruna haber ver canım, toplanma oluyor mu? Bır de agrın var mı?Sabah olmadık şeye oturdum ağladım 1 saat, sabahtan beri karnım kasıldı kaldı. Şimdi de arada bıçak saplanır gibi oluyor. Bir şey olmaz dimi
2 gün önce kontrolüm vardı. Ağrı değil de sızı gibi arada geliyor. 40 mm idi rahim uzunluğu 2 gün önce bir sorun yoktuDoktoruna haber ver canım, toplanma oluyor mu? Bır de agrın var mı?
Evet kanamadan muhtemelen, pekmez gelecek yarından itibaren içerim. Hayır antibiyotik falan bişey demedi. Cumartesi kontrole çağırdı sadece.Kanamadan dolayı bas donmesi, kan degerlerim dusmustur, demir ilacı da kullansan ıyı olur, dogal pekmez cok ıyı gelır, beslenmene ıkı kat dikkat et, antibiyotik tarzı bısey kullan dedı mı doktorun?
Magnezyum kullanıyor musun peki?2 gün önce kontrolüm vardı. Ağrı değil de sızı gibi arada geliyor. 40 mm idi rahim uzunluğu 2 gün önce bir sorun yoktu
Cumartesi verır o zaman kuzum.. Kanaman da bıraz azalmıs olur o zamana, ınsallah Baska bir isleme gerek kalmaz. Kuru siyah uzum de tuketebılırsın.. Haa bir de ciğer ye..Evet kanamadan muhtemelen, pekmez gelecek yarından itibaren içerim. Hayır antibiyotik falan bişey demedi. Cumartesi kontrole çağırdı sadece.
Şimdi bir tık daha iyiyim sorabım inşallah bir şey olmaz. Önümüzdeki salı tekrar kontrolüm var, o zamana kadar köye geldik. İnşallah sorun olmaz. Biraz ağladım diye kaslarım kasıldı heralde. Magnezyum kullanıyorum ama doktor günaşırı iç demişti. Birkaç gün her gün içeyimMagnezyum kullanıyor musun peki?
Benım 2 haftada 32mm den 10 mm dustu, yarına gecer insalllah? Gecmezse bı kontrole git tekrardan kuzum
Aglama beee, hamilesin, kım aglatıyor seni, kafasını kırcam onların..Şimdi bir tık daha iyiyim sorabım inşallah bir şey olmaz. Önümüzdeki salı tekrar kontrolüm var, o zamana kadar köye geldik. İnşallah sorun olmaz. Biraz ağladım diye kaslarım kasıldı heralde. Magnezyum kullanıyorum ama doktor günaşırı iç demişti. Birkaç gün her gün içeyim
Boktan bir sebebi büyüttüm 2 saat ağladım kaslarım kasıldıAglama beee, hamilesin, kım aglatıyor seni, kafasını kırcam onların..
Hergun maden suyu da ıc, iyi gelir...beypazarı al
Hiç fark etmez ikisi de çok iyi gelir şifa olsun inşallahDünHa-ri söylemişti pekmezi ama en iyisi keçiboynuzu pekmezi galiba dimi, demir açısından da en zengini o diye biliyorum
Yav seni nasıl ağlatırlar şu halinle hoş hormonlar da devreye girmiştirBoktan bir sebebi büyüttüm 2 saat ağladım kaslarım kasıldıonu da içeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?