Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba. Evet gayet normal kimisi 1 ay sonra kimisi de benim gibi 40 günden sonra adet oluyor. Allah en kısa zamanda sağlıklı bebek nasip etsin.

İlk ay düzensizlik olabiliyor canım hem döngü süresinde hem de kanama süresinde.

Sabah olmadık şeye oturdum ağladım 1 saat, sabahtan beri karnım kasıldı kaldı. Şimdi de arada bıçak saplanır gibi oluyor. Bir şey olmaz dimi

Ah canım, şimdi gördüm. Ne diyeceğimi bilemedim çok üzüldüm. Allahım sağlıklı evlatlar versin

Kanamadan dolayı bas donmesi, kan degerlerim dusmustur, demir ilacı da kullansan ıyı olur, dogal pekmez cok ıyı gelır, beslenmene ıkı kat dikkat et, antibiyotik tarzı bısey kullan dedı mı doktorun?

Merhaba güzel kadınlar
Şubat anneleri grubundan buraya transfer oldum. 12. Haftada ultrasonda kistik higroma ve birçok anomali sonrası CVS DNA testiyle trizomi 18 tanısı aldı bebeğim. Ultrason görüntüsü çok kötüydü ve birçok anomalisi vardı bebeğin, heyetin karşısına çıktım ve tahliye kararı alındı. Malesef çok üzgünüm, daha bir hafta oldu. Tanısı, kararı vermesi ve işlemin kendisi hepsi apayrı bir travmaydı. Ama bir evladım var Allah ona uzun ömürler versin diyorum. Kolay hamile kalamayan bir kadınım, o yüzden doktorum en az 3 ay dese de ben hemen çalışmalara başlamak istiyorum.

Kanamadan dolayı bas donmesi, kan degerlerim dusmustur, demir ilacı da kullansan ıyı olur, dogal pekmez cok ıyı gelır, beslenmene ıkı kat dikkat et, antibiyotik tarzı bısey kullan dedı mı doktorun?
Evet kanamadan muhtemelen, pekmez gelecek yarından itibaren içerim. Hayır antibiyotik falan bişey demedi. Cumartesi kontrole çağırdı sadece.

2 gün önce kontrolüm vardı. Ağrı değil de sızı gibi arada geliyor. 40 mm idi rahim uzunluğu 2 gün önce bir sorun yoktu
Magnezyum kullanıyor musun peki?
Benım 2 haftada 32mm den 10 mm dustu, yarına gecer insalllah? Gecmezse bı kontrole git tekrardan kuzum

Evet kanamadan muhtemelen, pekmez gelecek yarından itibaren içerim. Hayır antibiyotik falan bişey demedi. Cumartesi kontrole çağırdı sadece.
Cumartesi verır o zaman kuzum.. Kanaman da bıraz azalmıs olur o zamana, ınsallah Baska bir isleme gerek kalmaz. Kuru siyah uzum de tuketebılırsın.. Haa bir de ciğer ye..

Magnezyum kullanıyor musun peki?
Benım 2 haftada 32mm den 10 mm dustu, yarına gecer insalllah? Gecmezse bı kontrole git tekrardan kuzum
Şimdi bir tık daha iyiyim sorabım inşallah bir şey olmaz. Önümüzdeki salı tekrar kontrolüm var, o zamana kadar köye geldik. İnşallah sorun olmaz. Biraz ağladım diye kaslarım kasıldı heralde. Magnezyum kullanıyorum ama doktor günaşırı iç demişti. Birkaç gün her gün içeyim

Aglama beee, hamilesin, kım aglatıyor seni, kafasını kırcam onların..
Hergun maden suyu da ıc, iyi gelir...beypazarı al

Çok üzüldüm, başınız sağolsun. Sabır ve acil şifalar dilerim. Doktorlar üç ay diyorsa bedeniniz rahminiz ve mental sağlığınız için en iyisinin bu olduğunu öngörmüşlerdir muhtemelen sabırsızlanmanızı çok iyi anlıyorum ama umarım bekleyecek gücü bulursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…