Benim 1 ay oldu kürtaj olalı hala hcg 17 yavaş yavs dusuyorOlabilir canım ama korunmasız iliski yasadiysan da bebek de olabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim 1 ay oldu kürtaj olalı hala hcg 17 yavaş yavs dusuyorOlabilir canım ama korunmasız iliski yasadiysan da bebek de olabilir
İnşallah canım benmSenın de yenı sayılırmıs ınsallah yenıden saglıklı Bı gebelık gecırırız
Ben de 14 Kasım da düşük yaptım ilk adetimi oldum bu ay kendım denicem biHanımlar bende 8 kasimda düşük yaptım ne zaman korunmayı bırakmayı düşünmüyorsunuz çocuk için
Sen de mı ogretmensin cnmBen 24 kasım da kürtaj ile düşük yaptım. Bana doktor 2-3 ay dedi. Zaten ara tatil,memlekete git vs derken tam doktorun istediği olacak. Şubat sonu Mart başı düşünüyorum bakalım planlar ve gerçek hayat nasıl ilerler
Canim merak ettiğim kanamaylami.kaybettin.Ben de 14 Kasım da düşük yaptım ilk adetimi oldum bu ay kendım denicem bi
Kürtajdan 20 gun sonra yumurtlama gerceklesıyormus diye duymustum, bence yumurtlama var burdaKızlar kürtaj olalı 23 gün oldu iki gündür sümüksü akıntı olunca yumurtlama testi yaptım. Fotoğrafı ekledim. Ama aklıma takıldı hcg etkisi devam ediyor olabilir mi en son 12 gün önce 104 çıkmıştı hcg sonucum
Yok canım korunuyoruz ama test böyle çıkınca yumurtlama diye sevindim açıkçası çünkü pkos var ilaçsız adet olamıyorum ve kürtaj iyice düzenimi bozacak diye düşünüyordum. 2 ay korunup sonra denemelere başlarız herhalde yani inşallah:)Olabilir canım ama korunmasız iliski yasadiysan da bebek de olabilir
Bencede yapmalısın canım bat 2 Ocak ilk ben söyleyeyimKızlar bat listesi yapayım mı ne dersiniz?
Yok cnm bende hıc kanama leke olmadı, kalp atısı yok dıye düşük yaptım, ılacla dusuk onerdı doktor hıc gebelık gecırmedığm ıcın de.. 3 kere hem dılaltı hem vajınal ılc verdıler 4 saat ara ile, gece hastanede yattım kanamayı kontrol altında tutmak ıcın.. Ben de 2 bucuk saat cok sıddetlı sancı cektım nefesimin kesıldıgını hissediyordumCanim merak ettiğim kanamaylami.kaybettin.
Bende hastanede sancıyla düşürdüm bütün şekilde bebeğimi sora eşi için kürtaj oldum
Ayy cidden mi canım çok sevindim bu habere. Dediğim gibi ilaçsız yumurtlama görmek mucize benim için. Her şerde var bir hayır bakarsın düzene girer adetlerim :)Kürtajdan 20 gun sonra yumurtlama gerceklesıyormus diye duymustum, bence yumurtlama var burda
Ben öğlenden gece 3 e kadar sancı çektim sadece vajinal sancı ile..bebeğim bu sefer düşmedi önceki dusuklerim gibi olmadı.. kalbi durdu yavrumun.Yok cnm bende hıc kanama leke olmadı, kalp atısı yok dıye düşük yaptım, ılacla dusuk onerdı doktor hıc gebelık gecırmedığm ıcın de.. 3 kere hem dılaltı hem vajınal ılc verdıler 4 saat ara ile, gece hastanede yattım kanamayı kontrol altında tutmak ıcın.. Ben de 2 bucuk saat cok sıddetlı sancı cektım nefesimin kesıldıgını hissediyordum
Kurtajdan sonra gebe kalmak kolaylaşıyor Muş canım Dr un ne dedi bilmiyorum durumunuda bilmiyorum ama deneyebilirsinAyy cidden mi canım çok sevindim bu habere. Dediğim gibi ilaçsız yumurtlama görmek mucize benim için. Her şerde var bir hayır bakarsın düzene girer adetlerim :)
Evet ama ben atanamadım bu süreçlerde KPSS de rafa kalktıeşim de öğretmen olunca haliyle tatiller memleket turu ile geçiyorSen de mı ogretmensin cnm
Akşama ekleyim herkes soylerseBencede yapmalısın canım bat 2 Ocak ilk ben söyleyeyim
Olsun canm atanacagın gun de gelecek ınsallahEvet ama ben atanamadım bu süreçlerde KPSS de rafa kalktıeşim de öğretmen olunca haliyle tatiller memleket turu ile geçiyor
Cok uzun surmus, ama senın haftan ileri ondan o kadar surmustur Rabbım bıdaha yasatmasınBen öğlenden gece 3 e kadar sancı çektim sadece vajinal sancı ile..bebeğim bu sefer düşmedi önceki dusuklerim gibi olmadı.. kalbi durdu yavrumun.
Hayırlısı böyleymiş nabalim inşallah yakın zamanda yine güzel haberlerimiz olur
Rabbim hafifletsin inşallah yükünü canim
O zaman bat alayımUğur getirir belki bence yap cnm
İnşallah canımama şimdilik önceliğim çocuk oldu çünkü zaten iki yıl kpss yüzünden düşünmedim. Malum düşününce de hemen oluveren birşey değilmiş zaten hep şaşırmıştım hamile olunca aaa ilk denemede oldu diye,saf sussana ama yoook illaki bir aksilik arayacağım ve belayı üzerime çekeceğimOlsun canm atanacagın gun de gelecek ınsallah
Benim de bat 23 Aralık değerlendirmeyeceğiz ama hem listede yerimi alayım hem de kürtaj sonrası ilk düzenli gelecek mi bakayımO zaman bat alayım