Amin hiçbirimizeamiiiinnnnn güzel dileklerin için..
çok geçmiş olsun , Allahım bır daha ysatmasın canım ...
ah ınsallah canım, amiiinnnTesekkur ederimmmBende kullanayım inşallah faydasını görürüm Allahım tekrar nasip etsin hepimize inşallah
Evet ben de 4+5 de kese gördüm çok yakınızGörsem de yetersaat 14:00 randevum. Hayırlı haberlerle gelirim inşallah sağolasın canım benim
Aminnntabii ki sıra size de gelecek en güzel zamanda, en güzel şekilde
4+5 te keseyi gördüm kuzum çok şükürşimdi haftasına uyumlu büyüyecek mi diye bakacağız. 5 gün var aramızda benim Mart görünüyor, senin Nisan o zaman
Beni 1 hafta aralarla çağırıyor. Kayıplar olunca temkinli gidiyoruz biraz. Hayırlı haberler verelim inşallah canımEvet ben de 4+5 de kese gördüm çok yakınızbeni doktorum 10 gün sonrası için kalp atışına çağırdı
Hangi doktora gidiyosun cnmEvet ben de 4+5 de kese gördüm çok yakınızbeni doktorum 10 gün sonrası için kalp atışına çağırdı
Acıbadem de Ebru Füsun Donat’a başladım canım benHangi doktora gidiyosun cnm
Çok çok geçmiş olsun Rabbim bir kez daha aynı acıları yaşatmasın inşallahArkadaşlar ben 2 gün önce bebeğimin kalp atısinin durduğunu igrendim..9 haftalık olması gerekiyordu fakat 6 haftalıkken durmuş kalp atışı..sadece lekelenmem oldu oda çok az bir iki damla o yüzden gittim Acile..Doktor sağlıksız gebelik olduğunu keseninde şeklinin bozuk olduğunu söyledi..21 temmuzda duymuştuk kalp atısini..Ama demekki kısmet değilmiş .yarın sabah kürtaj olucam..Tekrar hamile kalmayı çok istiyorum sizce nelere dikkat etmem gerekir nasıl bir yol izlemeliyim?
Benim doktor d-dimer,kantitatif, protrombin zamanı ve bi kaç şey için daha kan aldırmıştı, onlarda pıhtılaşmayla ilgili değilmi?Çok çok geçmiş olsun Rabbim bir kez daha aynı acıları yaşatmasın inşallahbenim de bir kez kalp atışı durması sonucu kaybım var. Bu kayıptan sonra trombofoli paneli denilen pıhtılaşma testi ve kromozom analizi tetsi yaptırdık. Az miktarda pıhtılaşma çıktı ama kaybın sebebi bu net diyemezler. Rahim filminde tüpler temizdi çok az bir t rahim şekli vardı histeroskopi ile o düzeltildi şuan hamileyim. Ama asıl sebep hangisiydi hala bilmiyorum yumurtam da sağlıksız olabilir, hafif pıhtılaşmam da etkili olmuş olabilir yada o şekil bozukluğu belirsiz
Lütfen benim ilk başta yaptığım hatayı yapıp burada her şeyi okuyup sizde de hepsi olabilir diye içinize korku salmayın. Yapılacak belli testleri yaptırıp tevekkül edin sakin olun. Bu bebek nasipte varsa cidden öyle böyle böyle geliyor hemde tamam ya olmayacak benim kesin deseniz bile. Şuan acınızı yaşayın kendinize zaman verin sonra yavaş yavaş başlarsınız inşallah. Sonra bir bakmışsınız güzel günler yine gelmiş
Teşekkürler canım..Anlıyorum çok üzülmüyorum Rabbim verdi ve yine o aldı..Nasip değilmiş Rabbimden herzaman hayırlısını istiyorum..ben diyabet ve hipertansiyon hastasiyim..olduğum ildede riskli geblik bölümu yok malesef..buraya yeni taşındık daha ince dakarya Adapazarı'nda diğer hamileliğimde eğitim araştırmaya gidiyordum orda riskli bölüm vardı ve ilgileniyorlar di fakat burda öyle bir sansim yok malesef..Tekrar düşünüyorum ama önce tahliller yaptırım bir sorun varsa duzltmek ve tedavisine başlamak istiyorum sonra düşünüyoruz..Çok çok geçmiş olsun Rabbim bir kez daha aynı acıları yaşatmasın inşallahbenim de bir kez kalp atışı durması sonucu kaybım var. Bu kayıptan sonra trombofoli paneli denilen pıhtılaşma testi ve kromozom analizi tetsi yaptırdık. Az miktarda pıhtılaşma çıktı ama kaybın sebebi bu net diyemezler. Rahim filminde tüpler temizdi çok az bir t rahim şekli vardı histeroskopi ile o düzeltildi şuan hamileyim. Ama asıl sebep hangisiydi hala bilmiyorum yumurtam da sağlıksız olabilir, hafif pıhtılaşmam da etkili olmuş olabilir yada o şekil bozukluğu belirsiz
Lütfen benim ilk başta yaptığım hatayı yapıp burada her şeyi okuyup sizde de hepsi olabilir diye içinize korku salmayın. Yapılacak belli testleri yaptırıp tevekkül edin sakin olun. Bu bebek nasipte varsa cidden öyle böyle böyle geliyor hemde tamam ya olmayacak benim kesin deseniz bile. Şuan acınızı yaşayın kendinize zaman verin sonra yavaş yavaş başlarsınız inşallah. Sonra bir bakmışsınız güzel günler yine gelmiş
Amin canım çok teşekkürler..Sizede geçmiş olsun .İnşallah Rabbim hayirlisiyla aynı heyecanı yaşatirbhepimize..Siz tekrar düşünüyormusunuz?çok gecmıs olsun canım, Allahım bır daha yasatmasın..
bende 6temmuzda dıs gebelık gecırdım ve dusuk ıgnesı oldum..
ınsallaahh saglıkla hayırlı evlatlar nasıp etsın Allahım , hepimize
İnşallah canım.Amin canım çok teşekkürler..Sizede geçmiş olsun .İnşallah Rabbim hayirlisiyla aynı heyecanı yaşatirbhepimize..Siz tekrar düşünüyormusunuz?
Merhabalar ben de dün kürtaj oldum 2. Düşüğüm oluyor. Detaylı genetik inceleme talep ettik onun sonucunu bekliyoruz. Ayrıca eşim ve benim için tıbbi genetikten randevu oluşturduk. Trombofoliden bahsetmişsiniz tıbbi genetiğe gidince zaten buna mı bakılıyor yoksa farklı mı işliyor süreç biraz bilgi verebilir misiniz rica etsem?Çok çok geçmiş olsun Rabbim bir kez daha aynı acıları yaşatmasın inşallahbenim de bir kez kalp atışı durması sonucu kaybım var. Bu kayıptan sonra trombofoli paneli denilen pıhtılaşma testi ve kromozom analizi tetsi yaptırdık. Az miktarda pıhtılaşma çıktı ama kaybın sebebi bu net diyemezler. Rahim filminde tüpler temizdi çok az bir t rahim şekli vardı histeroskopi ile o düzeltildi şuan hamileyim. Ama asıl sebep hangisiydi hala bilmiyorum yumurtam da sağlıksız olabilir, hafif pıhtılaşmam da etkili olmuş olabilir yada o şekil bozukluğu belirsiz
Bunları ben bilmiyorum ben sadece o iki testi yaptırmıştımBenim doktor d-dimer,kantitatif, protrombin zamanı ve bi kaç şey için daha kan aldırmıştı, onlarda pıhtılaşmayla ilgili değilmi?
Evet onu da aynı yerden alacaklar sizden hem kromozom analizi hem trombofoli için 2 tüp kan alacaklar eşinizden sadece kromozom analizi için tek tüp alınacak bize aç tok fark etmez dedikleri için tok gitmiştik. İnşallah sıkıntı her ne ise bir an önce bulunur da işiniz kolaylaşırMerhabalar ben de dün kürtaj oldum 2. Düşüğüm oluyor. Detaylı genetik inceleme talep ettik onun sonucunu bekliyoruz. Ayrıca eşim ve benim için tıbbi genetikten randevu oluşturduk. Trombofoliden bahsetmişsiniz tıbbi genetiğe gidince zaten buna mı bakılıyor yoksa farklı mı işliyor süreç biraz bilgi verebilir misiniz rica etsem?
Tamamdır çok teşekkür ederimEvet onu da aynı yerden alacaklar sizden hem kromozom analizi hem trombofoli için 2 tüp kan alacaklar eşinizden sadece kromozom analizi için tek tüp alınacak bize aç tok fark etmez dedikleri için tok gitmiştik. İnşallah sıkıntı her ne ise bir an önce bulunur da işiniz kolaylaşır
Canımmm çok üzüldüm yaaa. Ah arkadaşım tekrarı sağlıkla nasip olsun inşallah. Ben direk randevu alıp genetiğe gittim canım kısaca dinleyip sorular sorup hemen kana yolladılarMerhabalar ben de dün kürtaj oldum 2. Düşüğüm oluyor. Detaylı genetik inceleme talep ettik onun sonucunu bekliyoruz. Ayrıca eşim ve benim için tıbbi genetikten randevu oluşturduk. Trombofoliden bahsetmişsiniz tıbbi genetiğe gidince zaten buna mı bakılıyor yoksa farklı mı işliyor süreç biraz bilgi verebilir misiniz rica etsem?
Teşekkür ederim canım inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlanır hepimizin süreci. Biz de gideceğiz bakalım ne çıkacakCanımmm çok üzüldüm yaaa. Ah arkadaşım tekrarı sağlıkla nasip olsun inşallah. Ben direk randevu alıp genetiğe gittim canım kısaca dinleyip sorular sorup hemen kana yolladılar
İnşallah bizlerden kaynaklı bir şeyle karşılaşmayız canım. Güzel düşünelim güzel olsun. Allah bize sağlık sıhhat versin olur inşallahTeşekkür ederim canım inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlanır hepimizin süreci. Biz de gideceğiz bakalım ne çıkacak
İnşallah .Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin..inşallah en yakın zaman da güzel haberler alırsın..İnşallah canım.
Bizim ilk olacaktı bebeğimiz yok henüz..
Eylül ayında tekrar denemeye başlayacağız bakalım inşallah hayırla sağlıkla nasip eder Allah'ım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?