- 12 Nisan 2019
- 24.142
- 38.344
- 598
EvetMerhabalarr dokuz eylül üni hastanesinden internetten randevu almaya calısıyorm, genetik bölümü için 2 seçenek var , 1)genetik(çocuk) 2) genetik(erişkin)
Erişkine randevu alcam değilmi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
EvetMerhabalarr dokuz eylül üni hastanesinden internetten randevu almaya calısıyorm, genetik bölümü için 2 seçenek var , 1)genetik(çocuk) 2) genetik(erişkin)
Benim hamilelik öncesinden başlamıştı coraspirin hala da devam işteSen de iğnenin yanısıra coraspine devam ettin yani? E tamam o zaman rahatladı içim. Kanama olmaması için progestan da vermişti zaten, inşallah olmaz. Aylarca iğne çok zor evet ama yeter ki sağlıkla gelişsinler her şeye razıyız
Erişkindir bence bizimkinde tek tıbbı genetik vardı öyle ayrım yoktu
Tesekkur ederiiimmm
Ben de 1,5 yıldır içiyorum coraspini kuzum. Bi de benim bacağımdaki ana damar ameliyatla komple alındı ama Allah'ın bir kulu beni uyarmadı. Boşuna yaşadım o kayıpları. Neyse doğru zamanı buymuş, her şey yolunda gitsin artık sağlıkla kucağımıza alıp da kokladığımız günleri de görelimBenim hamilelik öncesinden başlamıştı coraspirin hala da devam işte
AmiinnBen de 1,5 yıldır içiyorum coraspini kuzum. Bi de benim bacağımdaki ana damar ameliyatla komple alındı ama Allah'ın bir kulu beni uyarmadı. Boşuna yaşadım o kayıpları. Neyse doğru zamanı buymuş, her şey yolunda gitsin artık sağlıkla kucağımıza alıp da kokladığımız günleri de görelim
Evet kuzum genetik testleri yaptırdığımda öğrendim. Hiçbişeyi erteleme, her türlü önlemini al için rahat olsun.Amiinn
Senin pıhtılaşmayı genetikte mi anladılar canım? Benim doktor kan aldı d-dimer kantiatif bişiler baktı ama içim rahat etsin diye genetik testi te yaptırmak istiyorum, ikinci kez bende aynı kaybı yaşamak istemiyorum
Aynen öyle yapıcamm canım çok teşşekkür ederim, hızır gibi heryerden yetişiyorsunuz bana ferahlatıyorsunuz Allah razı olsunEvet kuzum genetik testleri yaptırdığımda öğrendim. Hiçbişeyi erteleme, her türlü önlemini al için rahat olsun.
Kalp ameliyatı mi oldun kuzu senBen de 1,5 yıldır içiyorum coraspini kuzum. Bi de benim bacağımdaki ana damar ameliyatla komple alındı ama Allah'ın bir kulu beni uyarmadı. Boşuna yaşadım o kayıpları. Neyse doğru zamanı buymuş, her şey yolunda gitsin artık sağlıkla kucağımıza alıp da kokladığımız günleri de görelim
Hayır kuzum venöz yetmezlik var bende. Bacağımdaki damarda 4 yerde tıkanıklık oldu. Pantolonun dışından bile belli oluyordu o şişlikler. Hatta kızdılar bana kaç yıldır şans eseri yaşamışsın, ciğerine kalbine pıhtı atabilirdi diye. Acilen de aldılar işte. Şimdi öbür bacağımı korumaya çalışıyorum kışın varis çorabı giyiyorum hep.Kalp ameliyatı mi oldun kuzu sen
Yaaa gercekten Allah korumuş seni, senın her daim aspirin alman gerek deıl mıHayır kuzum venöz yetmezlik var bende. Bacağımdaki damarda 4 yerde tıkanıklık oldu. Pantolonun dışından bile belli oluyordu o şişlikler. Hatta kızdılar bana kaç yıldır şans eseri yaşamışsın, ciğerine kalbine pıhtı atabilirdi diye. Acilen de aldılar işte. Şimdi öbür bacağımı korumaya çalışıyorum kışın varis çorabı giyiyorum hep.
Evet öyleymiş aslında ama ameliyat eden doktor bile aspirin kullanmalısın vs demedi ve yıllarca hayatıma normal devam ettim çok sorumsuzlar yaa..Yaaa gercekten Allah korumuş seni, senın her daim aspirin alman gerek deıl mı
Merhaba erişkinden alacaksın evet ama orda pıhtılaşma yapmıyorlar. Ben pıhtılaşma için Atatürk eğitim ve araştırmaya gittim. Randevuyu Atatürk eğitim ve araştırmadan oluşturMerhabalarr dokuz eylül üni hastanesinden internetten randevu almaya calısıyorm, genetik bölümü için 2 seçenek var , 1)genetik(çocuk) 2) genetik(erişkin)
Çok teşekkür ederimmm canım Ordan oluşturayım o zaman, cunku en cok onun için gidiyruöMerhaba erişkinden alacaksın evet ama orda pıhtılaşma yapmıyorlar. Ben pıhtılaşma için Atatürk eğitim ve araştırmaya gittim. Randevuyu Atatürk eğitim ve araştırmadan oluştur
Peki nasıl randevu alıcam? E nabızdan almaya çalışıyorum ama genetik bölümü yok, kadın doğuma alıp onlr mı yönlendircek acaba?Merhaba erişkinden alacaksın evet ama orda pıhtılaşma yapmıyorlar. Ben pıhtılaşma için Atatürk eğitim ve araştırmaya gittim. Randevuyu Atatürk eğitim ve araştırmadan oluştur
Ne demek poliklinik binasında -1 de inşallah bişeycikler çıkmaz hayırlı güzel haberlerle gelirizÇok teşekkür ederimmm canım Ordan oluşturayım o zaman, cunku en cok onun için gidiyruö
İnşallahhh Kısura bakmaaynnn şimdi gördm tıbbı genetik seceneği varmıss Eşimede randevu olusturmam gerek değilmi? Ondan da kan alcaklarsaNe demek poliklinik binasında -1 de inşallah bişeycikler çıkmaz hayırlı güzel haberlerle geliriz
E nabızda mhrs den oluşturdum genel aramadan bu şekilde girince çıkıyor canım benim gittiğim dr de Kaan isimli olanPeki nasıl randevu alıcam? E nabızdan almaya çalışıyorum ama genetik bölümü yok, kadın doğuma alıp onlr mı yönlendircek acaba?
Eşime almadım sadece kendime oluşturdum gittiğimizde ikimizin de girişini yaptılarİnşallahhh Kısura bakmaaynnn şimdi gördm tıbbı genetik seceneği varmıss Eşimede randevu olusturmam gerek değilmi? Ondan da kan alcaklarsa
Buyuk ihmal var, ya sana bısey olsaydı Allah korusunEvet öyleymiş aslında ama ameliyat eden doktor bile aspirin kullanmalısın vs demedi ve yıllarca hayatıma normal devam ettim çok sorumsuzlar yaa..
Çok teşekkür ederim Allah razı olsuunnnnEşime almadım sadece kendime oluşturdum gittiğimizde ikimizin de girişini yaptılar