Öncelikle çok geçmiş olsun,Allah tez zamanda tekrar sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah.. bende geçem haftalarda kürtaj oldum, 9 haftalık sanıyordum bende ama 8 de kalbi durmuştu. Yasınızı yaşıyın tabikide bu çok normal ilk hafta bende kendime gelemedim, ama suan morel olarak biraz daha toparlandım. Vitamin takviyelerine, diyete başladım, doktpr 2 ay ara vermemi istedi, bu süreci öyle değerlendiriyorum. Bu grupta yazılanları okudum ilk günlerimde, şifa oldu arkadaşların yazıları bana
Sizede öyle olur umarım.. bebeğini kaybeden arkadaşım bana acını yaşa ama korkuya teslim olma demişti, tekrar hamile kalmaktan korkmuyorum artık o yüzden, sadece vücudumu daha iyi bir gebeliğe hazırlıyorum. Öncelikle doktorunuz nedenini araştırır bence, benim ki koronadandı öyle dedi doktorum. Patolojiye gönderdiler kürtajdan sonra ama bebekte bir anomali yoktu.İlk gebeliğimiz böyle oldu diye diğerinde de öyle olcak diye bir şey yok, ben kendime hep böyle söylüyorum, sağlıklı olan bebek tutunur, bırakmaz bence bizi
Eşinizle kendinize zaman tanıyın ve bence dış dünyadaki insanlrın söylediklerine kulak asmayın. Eşim benim en büyük ilacım,şifam ve bu süreci sadece onunla aşabilirdim, ben anne olarak bebeğimi kaybettim ama oda babasıydı neticede.. inşallah sizde biran önce şifanızı bulur, ve tekrar sağlıklı bir şekilde hamile klır bebeğinizi kucağınıza alırsınız