• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yarın ☺️ kese haftasına uyumlu büyüyor mu diye bakacakmış. Sonraki hafta da kalp atışına bakacak. Yarın vajinal ultrasonla kalp atışını da duyar mıyım acaba diyorum 🤔 1 hafta daha beklemek çok zor
Hayırlısıyla duyacaksın inşallah🙏🏻😍 sabrımızın sonu selamet allahın izniyle❤️ Bende senin hikayen için ne kadar güzel maşallah, sıra banada gelecek diyebileceğim☺️🙏🏻

Biz şuan mfk nın es paketinden kullanıyoruz esımle, fodega ve paneceayı, yukarıda yazdım fodega nın ıcerıgını, panecea ıcınde de yok yok, en bilindik gingseng var.. Insallah faydalı olur bakalım, sebepsiz infertilite ıcın bunu onerdı, bır de karısım var kavonz ıcınde onunda ıcerıgınde arısutu bal polen propolıs kecıboyunuz var
bende esıme bır takvıye arıyorum da , paneca mı alsam dıye dusundum...

Kızlar doktorum omepa Q10 ve gynopol 60 tb önerdi. İkincisini folik asit için sorduğumda söyledi, kullanan varmı hiç bunları 😊
ben gecen ay omepa Q10 kullandım 2 hafta, bırde supradyn koenzım.. hamıle kalmıstım dıs gebelık oldu ama uc sene sonunda dogal hamıle kalabıldım..

Belki gorulebılır, ama dınletmesın cok mınık daha 🥰 guzel haberlerle gel kuzum, sabah erkenden gıt, eyyamubahura cok dıkkat et 🙂🙏🏻
Görsem de yeter 🥰 saat 14:00 randevum. Hayırlı haberlerle gelirim inşallah 🙏 sağolasın canım benim
Hayırlısıyla duyacaksın inşallah🙏🏻😍 sabrımızın sonu selamet allahın izniyle❤️ Bende senin hikayen için ne kadar güzel maşallah, sıra banada gelecek diyebileceğim☺️🙏🏻
Aminnn 😍 tabii ki sıra size de gelecek en güzel zamanda, en güzel şekilde 🙏
Çok minnoş daha
Kese gördün mü ?
Ben de dün gittim doktora, bugün 4+6 nasipse yarın 5. Hafta olacak 🧿
4+5 te keseyi gördüm kuzum çok şükür 🙏 şimdi haftasına uyumlu büyüyecek mi diye bakacağız. 5 gün var aramızda 🥰 benim Mart görünüyor, senin Nisan o zaman ☺️

ınceleyecegım canım cok sagol, mfk ya yazdım o gun meraktan :) oda es paketıne ek adendo ve antox demıs
Es paketinde panecea fodega bee var
Antox esım kullanıyor sigara kullandıgı ıcın antıoxıdan. Adendo da tutunmayı kolaylastırıyormus.. Sifa olsun ınsallah, cok guzel dönütler var

Es paketinde panecea fodega bee var
Antox esım kullanıyor sigara kullandıgı ıcın antıoxıdan. Adendo da tutunmayı kolaylastırıyormus.. Sifa olsun ınsallah, cok guzel dönütler var
kuzum bende esım ıcın bır takvıye dusundum panecea güzel gorunuyor,
adendo da guzelmıs o halde doktora dusuk ve kımysalım var demıstım..
mutlaka ınceleyecegım :)
sen hangısını kullanıyorsun

kuzum bende esım ıcın bır takvıye dusundum panecea güzel gorunuyor,
adendo da guzelmıs o halde doktora dusuk ve kımysalım var demıstım..
mutlaka ınceleyecegım :)
sen hangısını kullanıyorsun
Advıctor, paneca, fodega benım kullandıklarım..
Esım de antox, panacea, fodega, Man plus karısım

Merhaba herkese
Burda sohbet ettiğim epey kişi var😍

Gebelik haberimi paylaşmak istedim sizinle 🙏🏻 bekleyen herkesin kucağı dolsun inşallah sağlıkla canım kızlar 🎈🎈🎈
Gözün aydın cnm cok sevindim, rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin

Arkadaşlar ben 2 gün önce bebeğimin kalp atısinin durduğunu igrendim..9 haftalık olması gerekiyordu fakat 6 haftalıkken durmuş kalp atışı..sadece lekelenmem oldu oda çok az bir iki damla o yüzden gittim Acile..Doktor sağlıksız gebelik olduğunu keseninde şeklinin bozuk olduğunu söyledi..21 temmuzda duymuştuk kalp atısini..Ama demekki kısmet değilmiş .yarın sabah kürtaj olucam..Tekrar hamile kalmayı çok istiyorum sizce nelere dikkat etmem gerekir nasıl bir yol izlemeliyim?

Arkadaşlar ben 2 gün önce bebeğimin kalp atısinin durduğunu igrendim..9 haftalık olması gerekiyordu fakat 6 haftalıkken durmuş kalp atışı..sadece lekelenmem oldu oda çok az bir iki damla o yüzden gittim Acile..Doktor sağlıksız gebelik olduğunu keseninde şeklinin bozuk olduğunu söyledi..21 temmuzda duymuştuk kalp atısini..Ama demekki kısmet değilmiş .yarın sabah kürtaj olucam..Tekrar hamile kalmayı çok istiyorum sizce nelere dikkat etmem gerekir nasıl bir yol izlemeliyim?
Öncelikle çok geçmiş olsun,Allah tez zamanda tekrar sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah.. bende geçem haftalarda kürtaj oldum, 9 haftalık sanıyordum bende ama 8 de kalbi durmuştu. Yasınızı yaşıyın tabikide bu çok normal ilk hafta bende kendime gelemedim, ama suan morel olarak biraz daha toparlandım. Vitamin takviyelerine, diyete başladım, doktpr 2 ay ara vermemi istedi, bu süreci öyle değerlendiriyorum. Bu grupta yazılanları okudum ilk günlerimde, şifa oldu arkadaşların yazıları bana🙏🏻 Sizede öyle olur umarım.. bebeğini kaybeden arkadaşım bana acını yaşa ama korkuya teslim olma demişti, tekrar hamile kalmaktan korkmuyorum artık o yüzden, sadece vücudumu daha iyi bir gebeliğe hazırlıyorum. Öncelikle doktorunuz nedenini araştırır bence, benim ki koronadandı öyle dedi doktorum. Patolojiye gönderdiler kürtajdan sonra ama bebekte bir anomali yoktu.İlk gebeliğimiz böyle oldu diye diğerinde de öyle olcak diye bir şey yok, ben kendime hep böyle söylüyorum, sağlıklı olan bebek tutunur, bırakmaz bence bizi🙏🏻 Eşinizle kendinize zaman tanıyın ve bence dış dünyadaki insanlrın söylediklerine kulak asmayın. Eşim benim en büyük ilacım,şifam ve bu süreci sadece onunla aşabilirdim, ben anne olarak bebeğimi kaybettim ama oda babasıydı neticede.. inşallah sizde biran önce şifanızı bulur, ve tekrar sağlıklı bir şekilde hamile klır bebeğinizi kucağınıza alırsınız 🙏🏻

çok gecmıs olsun canım, Allahım bır daha yasatmasın..
bende 6temmuzda dıs gebelık gecırdım ve dusuk ıgnesı oldum..
ınsallaahh saglıkla hayırlı evlatlar nasıp etsın Allahım , hepimize :KK200:

Öncelikle çok geçmiş olsun,Allah tez zamanda tekrar sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah.. bende geçem haftalarda kürtaj oldum, 9 haftalık sanıyordum bende ama 8 de kalbi durmuştu. Yasınızı yaşıyın tabikide bu çok normal ilk hafta bende kendime gelemedim, ama suan morel olarak biraz daha toparlandım. Vitamin takviyelerine, diyete başladım, doktpr 2 ay ara vermemi istedi, bu süreci öyle değerlendiriyorum. Bu grupta yazılanları okudum ilk günlerimde, şifa oldu arkadaşların yazıları bana🙏🏻 Sizede öyle olur umarım.. bebeğini kaybeden arkadaşım bana acını yaşa ama korkuya teslim olma demişti, tekrar hamile kalmaktan korkmuyorum artık o yüzden, sadece vücudumu daha iyi bir gebeliğe hazırlıyorum. Öncelikle doktorunuz nedenini araştırır bence, benim ki koronadandı öyle dedi doktorum. Patolojiye gönderdiler kürtajdan sonra ama bebekte bir anomali yoktu.İlk gebeliğimiz böyle oldu diye diğerinde de öyle olcak diye bir şey yok, ben kendime hep böyle söylüyorum, sağlıklı olan bebek tutunur, bırakmaz bence bizi🙏🏻 Eşinizle kendinize zaman tanıyın ve bence dış dünyadaki insanlrın söylediklerine kulak asmayın. Eşim benim en büyük ilacım,şifam ve bu süreci sadece onunla aşabilirdim, ben anne olarak bebeğimi kaybettim ama oda babasıydı neticede.. inşallah sizde biran önce şifanızı bulur, ve tekrar sağlıklı bir şekilde hamile klır bebeğinizi kucağınıza alırsınız 🙏🏻
amiiiinnnnn güzel dileklerin için..
çok geçmiş olsun , Allahım bır daha ysatmasın canım ...

Back