Sağlıkla gelsin mınık beyKızlar nasılsınız? Aramıza yeni katılan herkese geçmiş olsun, Allah tekrarını yaşatmasın en kısa sürede güzel haberlerini vermek nasip olsun
Sizinle hamilelik testimin fotoğrafını paylaştığım günün üzerinden şaka gibi 8 ay geçmiş, yarın saat 12.00de sezeryan olarak doğumum olacak
Normal doğum istemiştik ama 40+3 haftalık olmasına rağmen bebiş kanala girmek istemedi biz de sezeryana döndük. Yarın için dualarınıza ihtiyacım varİnşallah teyzelerine el öptürmek için tekrar burda buluşuruz
İstediğiniz her zaman verebilirsiniz. Kan alıyorlar sadece. Ben operasyondan sonra tüm testleri yaptırmak istediğimi söylemiştim özel hastanedeydim. Operasyondan önce yazılı izin aldılar, yani imzalar attırdılar, genetik, otopsi, kan pıhtılaşması testleri hepsini yaptırdık. Kanı alıp dış merkeze gönderiyordu benim hastane
Beklemenize gerek yok
Teşekkür ederim.Beklenecek bir durum yok istediğiniz zaman kan verebilirsiniz
Haftam da 41+3 bu aradaKızlar nasılsınız? Aramıza yeni katılan herkese geçmiş olsun, Allah tekrarını yaşatmasın en kısa sürede güzel haberlerini vermek nasip olsun
Sizinle hamilelik testimin fotoğrafını paylaştığım günün üzerinden şaka gibi 8 ay geçmiş, yarın saat 12.00de sezeryan olarak doğumum olacak
Normal doğum istemiştik ama 40+3 haftalık olmasına rağmen bebiş kanala girmek istemedi biz de sezeryana döndük. Yarın için dualarınıza ihtiyacım varİnşallah teyzelerine el öptürmek için tekrar burda buluşuruz
Ay hadi tüm duamız sizinle minik sağlıkla gelsin ikiniz de en sağlıklı şekilde kavuşun bir an önce toparlanıp evinize geçinHaftam da 41+3 bu arada
amiinn canım ınsallahh, hepımız hayırla, saglıkla kavusalım bebeklerımıze .. en kısa zamandaİnşallah .Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin..inşallah en yakın zaman da güzel haberler alırsın..
inşallah saglıkla ,sıhhatle yavrunu kucagına alırsın.. Allah yardımcın olsunKızlar nasılsınız? Aramıza yeni katılan herkese geçmiş olsun, Allah tekrarını yaşatmasın en kısa sürede güzel haberlerini vermek nasip olsun
Sağlıklı upuzun bir ömrü olsun inşallahhKızlar nasılsınız? Aramıza yeni katılan herkese geçmiş olsun, Allah tekrarını yaşatmasın en kısa sürede güzel haberlerini vermek nasip olsun
41+3 müKızlar nasılsınız? Aramıza yeni katılan herkese geçmiş olsun, Allah tekrarını yaşatmasın en kısa sürede güzel haberlerini vermek nasip olsun
Rahat bırakın bebeği, gelmek istemiyor, bır suru dert var dunyadaHaftam da 41+3 bu arada
Ben altın isterim ona göre41+3 mümaşallah ne sabırlıymış senin paşa sağlıkla gelsin, evinize bereket huzur getirsin inşallah harçlıkları hazırladım bekliyorum oğlumun arkadaşını
Ay hadi gözün Aydın canım 3 güncük farktan ne olacak ki çabucak geçsin 1 hafta pıt pıt kalbini duydum diye de müjde ver bizeKızlar kontrolden geldim. 5+5 bugün ama kese ölçümüne göre 5+2 çıktı. Umarım yolunda ilerlerHa-ri kuzum senin başlarda böyle olmuştu dimi? Yanlış mı hatırlıyorum? torch, hpv testleri falan istedi. Oksapar iğneye başladık ayrıca. Önümüzdeki hafta kalp atışı duymaya gidicez inşallah
Sağolasın canım benim inşallahAy hadi gözün Aydın canım 3 güncük farktan ne olacak ki çabucak geçsin 1 hafta pıt pıt kalbini duydum diye de müjde ver bize
3 günü asla takma o tamamen ölçüme alakalı şimdi de bir gidişte önde çıkıyor bazen bir gidişte gününde bir gidişte iki üç gün önde sürekli değişiyor yaniKızlar kontrolden geldim. 5+5 bugün ama kese ölçümüne göre 5+2 çıktı. Umarım yolunda ilerlerHa-ri kuzum senin başlarda böyle olmuştu dimi? Yanlış mı hatırlıyorum? torch, hpv testleri falan istedi. Oksapar iğneye başladık ayrıca. Önümüzdeki hafta kalp atışı duymaya gidicez inşallah
Masallah sizeKızlar kontrolden geldim. 5+5 bugün ama kese ölçümüne göre 5+2 çıktı. Umarım yolunda ilerlerHa-ri kuzum senin başlarda böyle olmuştu dimi? Yanlış mı hatırlıyorum? torch, hpv testleri falan istedi. Oksapar iğneye başladık ayrıca. Önümüzdeki hafta kalp atışı duymaya gidicez inşallah
Evet aynen senin gibi anlattı doktor da3 günü asla takma o tamamen ölçüme alakalı şimdi de bir gidişte önde çıkıyor bazen bir gidişte gününde bir gidişte iki üç gün önde sürekli değişiyor yanioksapar için şunu diyebilirim vururken etini aşırı sıkma normal tut düşünmeden hızlı vur yanarsa korkma, bazen iğneyi çekince bir damla kan yada ilaç geri çıkmış gibi oluyor korkma, vurunca 15 dk uzanırsan göbeğini sıkıştırmazsan morarmıyor, en yağlı yerleri seçmeye çalış
İnşallah kuzum, sizinle yeniyorum kaygılarımıMasallah sizedıger gıttıgınde one gecer,onemseme onu
Senin için nasıl bilmiyorum ben kendim adına şunu diyeyim iğne ve coraspirin kullanalı ayağımı az büksem üstüne otursam yada kolumun üstüne yatsam olan uyuşma bitti, bu döneme kadar kanama leke vs de yaşamadım şükür demekki birşeyler yolunda diyorum kendimce, ama en ufak leke görürsen doktora sor genelde coraspirin kesiyorlar, iğne vuran biri denk gelirse hemen koluna vurdur göbeğin dinlensinEvet aynen senin gibi anlattı doktor daiçimi rahatlattın kuzum teşekkür ederim. Hem coraspin hem oksapar fazla değil mi ama ya?
İnşallah kuzum, sizinle yeniyorum kaygılarımı
Erişkindir bence bizimkinde tek tıbbı genetik vardı öyle ayrım yoktuMerhabalarrdokuz eylül üni hastanesinden internetten randevu almaya calısıyorm, genetik bölümü için 2 seçenek var , 1)genetik(çocuk) 2) genetik(erişkin)
Erişkine randevu alcam değilmi?
Sen de iğnenin yanısıra coraspine devam ettin yani? E tamam o zaman rahatladı içim. Kanama olmaması için progestan da vermişti zaten, inşallah olmaz. Aylarca iğne çok zor evet ama yeter ki sağlıkla gelişsinler her şeye razıyızSenin için nasıl bilmiyorum ben kendim adına şunu diyeyim iğne ve coraspirin kullanalı ayağımı az büksem üstüne otursam yada kolumun üstüne yatsam olan uyuşma bitti, bu döneme kadar kanama leke vs de yaşamadım şükür demekki birşeyler yolunda diyorum kendimce, ama en ufak leke görürsen doktora sor genelde coraspirin kesiyorlar, iğne vuran biri denk gelirse hemen koluna vurdur göbeğin dinlensinRabbim yardımcımız olsun sonu güzel bişey için sabrediyoruz ama bazen iğne için de ayrı gün sayıyorum yalan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?