Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağlıkla gelsin mınık bey baksana pek gelmeye niyeti yok guzel haberlerini bekliyoruz

Beklemenize gerek yok

Beklenecek bir durum yok istediğiniz zaman kan verebilirsiniz
Teşekkür ederim.

Haftam da 41+3 bu arada

inşallah saglıkla ,sıhhatle yavrunu kucagına alırsın.. Allah yardımcın olsun

Sağlıklı upuzun bir ömrü olsun inşallahh gözünüzz aydınnn

41+3 mü maşallah ne sabırlıymış senin paşa sağlıkla gelsin, evinize bereket huzur getirsin inşallah harçlıkları hazırladım bekliyorum oğlumun arkadaşını

Kızlar kontrolden geldim. 5+5 bugün ama kese ölçümüne göre 5+2 çıktı. Umarım yolunda ilerler Ha-ri kuzum senin başlarda böyle olmuştu dimi? Yanlış mı hatırlıyorum? torch, hpv testleri falan istedi. Oksapar iğneye başladık ayrıca. Önümüzdeki hafta kalp atışı duymaya gidicez inşallah

Ay hadi gözün Aydın canım 3 güncük farktan ne olacak ki çabucak geçsin 1 hafta pıt pıt kalbini duydum diye de müjde ver bize

3 günü asla takma o tamamen ölçüme alakalı şimdi de bir gidişte önde çıkıyor bazen bir gidişte gününde bir gidişte iki üç gün önde sürekli değişiyor yani oksapar için şunu diyebilirim vururken etini aşırı sıkma normal tut düşünmeden hızlı vur yanarsa korkma, bazen iğneyi çekince bir damla kan yada ilaç geri çıkmış gibi oluyor korkma, vurunca 15 dk uzanırsan göbeğini sıkıştırmazsan morarmıyor, en yağlı yerleri seçmeye çalış

Masallah size dıger gıttıgınde one gecer,onemseme onu

Merhabalarr dokuz eylül üni hastanesinden internetten randevu almaya calısıyorm, genetik bölümü için 2 seçenek var , 1)genetik(çocuk) 2) genetik(erişkin)
Erişkine randevu alcam değilmi?

Evet aynen senin gibi anlattı doktor da içimi rahatlattın kuzum teşekkür ederim. Hem coraspin hem oksapar fazla değil mi ama ya?
Masallah size dıger gıttıgınde one gecer,onemseme onu
İnşallah kuzum, sizinle yeniyorum kaygılarımı

Evet aynen senin gibi anlattı doktor da içimi rahatlattın kuzum teşekkür ederim. Hem coraspin hem oksapar fazla değil mi ama ya?

İnşallah kuzum, sizinle yeniyorum kaygılarımı
Senin için nasıl bilmiyorum ben kendim adına şunu diyeyim iğne ve coraspirin kullanalı ayağımı az büksem üstüne otursam yada kolumun üstüne yatsam olan uyuşma bitti, bu döneme kadar kanama leke vs de yaşamadım şükür demekki birşeyler yolunda diyorum kendimce, ama en ufak leke görürsen doktora sor genelde coraspirin kesiyorlar, iğne vuran biri denk gelirse hemen koluna vurdur göbeğin dinlensin Rabbim yardımcımız olsun sonu güzel bişey için sabrediyoruz ama bazen iğne için de ayrı gün sayıyorum yalan yok

Merhabalarr dokuz eylül üni hastanesinden internetten randevu almaya calısıyorm, genetik bölümü için 2 seçenek var , 1)genetik(çocuk) 2) genetik(erişkin)
Erişkine randevu alcam değilmi?
Erişkindir bence bizimkinde tek tıbbı genetik vardı öyle ayrım yoktu

Sen de iğnenin yanısıra coraspine devam ettin yani? E tamam o zaman rahatladı içim. Kanama olmaması için progestan da vermişti zaten, inşallah olmaz. Aylarca iğne çok zor evet ama yeter ki sağlıkla gelişsinler her şeye razıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…